Opublikowano 17 godzin temu17 godz. No i pięknie. Powracamy do szalonych zręcznościowych gier z czasów PS2 i Dreamcasta. Dobrze, że nowa odsłona a nie kolejny remake.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ciekawe jak to odświeżą. Nostalgia się włączyła, bo kilkanaście godzin w Crazy Taxi nabiłem
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Musi byc cos wiecej niz tylko podwozki pasazerow. Nie chodzi mi o jakies cringowe story i dramy z tym zwizane, ale taki czysty Arcade jak by to byl port z automatow nie sprzeda tej gry.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Pamiętam jak się grało w którąś część, chyba z jakiejś gazetki to miałem (Play?).
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja gralem na DC gdzie byly porty z arcade i tej zawartosci bylo wtedy bardzo malo.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Chodziły plotki że te nowe crazy taxi ma być mocno zintegrowane z siecią i coś jak gra usługa