Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Coś nowego, nietypowego, ale chciałbym to zobaczyć jednak w dłuższym fragmencie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W koncu cos oryginalnego, przynajmniej setting. Dla mnie gra niedzielnego pokazu. No ale po ruchu w temacie to widac, ze lepiej podmienic teksture pancerza na kurtke bo mniej pracy, a i tak powiedza, ze niczego takiego wczesniej nie widzieli xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ładne to, ale wygląda na cgi od początku do końca, albo festiwal skryptów.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dla mnie gra niespodzianka targów, aż do momentu zobaczenia gameplayu i rzucania kartami byłem przekonany że to kolejny Dishonored. Grafika szczególnie postaci to przecież gry Arkane, gra mimo że wygląda na 451 i tak będzie fajnym powiewem świeżości na rynku AAA.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak zobaczyłem to od razu skojarzyło mi się z Ghostwire: Tokyo, więc nie przesadzałbym tak z czymś nowym. Umiejscowienie akcji jak najbardziej, ale czary z rąk to już były wcześniej.
Opublikowano 29 minut temu29 min Tam czary byly zjebane bo nie bylo w ogole czuc ich mocy + naprawde malo kombinacji jak na tak dluga gre. Tzn moze i bylo wiecej ale gra nie zachecala zeby probowac.