Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Obejrzałem jeszcze raz na spokojnie i muszę przyznać, że zalatuje mi to klimatem Super Mario 64. Dla mnie nostalgiczne cudo
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Jak zobaczyłem na początku te kręgi to pomyślałem, że jakiś crossover z Soniciem. Na szczęście się pomyliłem
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ajjjjjjj, ale słodka rozowa p00pcia z tego kirbiego. Gay af, ale sweet
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Na pierwszy rzut oka wygląda jak Forgotten Land z pierwszego Switch, ale coś czuje, że będzie oferował o wiele więcej 😅Jestem na tak. Im więcej platformówek od Nintendo, tym lepiej.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja niestety mimo że kocham pomysły z tych gier, to po chwili się tam okropnie nudzę, bo poziom trudności dla 5 latkow :(. I tak cisnę na siłę kilka godzin a potem nie wracam.