Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Nie ma chętnych? To ja zadam Gdzie jest produkowany VW Fox? (Jak ktoś uważnie ogląda Top Gear to będzie wiedział PS: Fakt, literówka. Edytowane 19 sierpnia 200915 l przez winner
Opublikowano 18 października 200816 l Mam parę pytań!!! Jak wy możecie grać w wyścigówki ludzie xD Jak wyglądają wasze turnieje!? Przecie nawet sie naj*bać nie możecie bo wam w wyścigu nie dadzą startować albo prawko zabiorą xD Ale przecież (pipi)*a wyścigi są wy(pipi)a*ne w kosmos. Ps. Jest jakiś NFS na PS3 ??
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Mogę zadać? To zadam - jak się nazywał fabryczny kierowca Alfa Romeo, który założył swoją własną stajnie, w której dalej jeździł Alfami i dopiero w 1947 ścigał się już na własnym sprzęcie. Kiedy poraz pierwszy pokonał Alfe swoim wozem po prostu się rozpłakał, kto to był? :]
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Nie wiem jakie pytanie Auto to BMW Isetta, kolor pomaranczowy Oddaje Edytowane 30 stycznia 200916 l przez Emet
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Fakt, nie napisałem pytania, ale chodziło o markę i model pojazdu ze zdjęcia. Emet odpowiedział prawidłowo. Skoro oddaje kolejkę, to kto chce, ten zadaje.
Opublikowano 27 lutego 200916 l Autor szczerze strzelam - Grand Sport? lub Fbg by Hermès Edytowane 27 lutego 200916 l przez MeL
Opublikowano 27 lutego 200916 l NIE ! podpowiedz >> to najlepsza edycja Veyrona o zwiększonej mocy i większej prędkości max, która zostanie zaprezentowana w Genewie 09.
Opublikowano 27 lutego 200916 l Veyron GT - 1350KM Nie pisałem wcześniej bo jakoś zdawało mi się, że ma jakąś fikuśną nazwę... ale jednak nie. Jakby co to oddaję, następnym razem coś zadam
Opublikowano 27 lutego 200916 l Veyron GT - 1350KM Nie pisałem wcześniej bo jakoś zdawało mi się, że ma jakąś fikuśną nazwę... ale jednak nie. Jakby co to oddaję, następnym razem coś zadam Niestety NIE, to nie Veyron GT, ma właśnie bardziej fikuśna nazwę... na literkę C a dane zgadzają sie 1350KM, v/max= 425 km/h Słychać pogłoski, że Bugatti w 100-lecie istnienia pokaże w Genewie specjalne wydanie Veyrona. Nowa wersja - Veyron C......... będzie się wyróżniać nie tylko wyglądem, ale przede wszystkim mocą , która wynosi.....1350 KM. To pozwoli rozpędzić się do 425 km/h.Wszelkie informacje utrzymywane są w ścisłej tajemnicy. Już niebawem w Genewie okaże się, czy będziemy mieć nowego króla prędkości, mocy, a zapewne również przyspieszenia.
Opublikowano 27 lutego 200916 l Ah.. no własnie tak mi sie zdawało (wiedziałem, ze coś na C ale zapomniałem co dokładnie...). Zaraz poszukam info i będzie prawidłowa odpoweidź E: No i mam nazwę Veyron Centenaire Edytowane 27 lutego 200916 l przez Emet
Opublikowano 17 marca 200916 l Ah.. no własnie tak mi sie zdawało (wiedziałem, ze coś na C ale zapomniałem co dokładnie...). Zaraz poszukam info i będzie prawidłowa odpoweidź E: No i mam nazwę Veyron Centenaire no i ostatecznie okazało sie że Bugatti Veyron Centenaire wygląda i nazywa sie trochę inaczej, a i osiągów nie ma poprawionych W Genewie zaprezentowano Bugatti Veyron Bleu Centenaire http://www.netcarshow.com/bugatti/2009-vey...leu_centenaire/ To po prostu zwykły 1001 konny Veyron pomalowany na niebiesko dla uczczenia 100 rocznicy powstania marki, czyli ze 425 km/h i pobicia SSC Ultimate Aero nici <_< Niebieski kolor w stylu starych modeli Bugatti np Bugatti typ 35 czy EB 110 GT http://yo.spc.free.fr/Bugatti.htm Emet albo ktoś inny zadawaj zagadke
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Land Rover ale jaki? Series ile ? Edytowane 1 czerwca 200915 l przez Terrago
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Dla laika który dopiero zaczyna grać na kierownicy co polecacie najpierw: Dirt , Grid czy może PGR4?
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Mam pytanie, czy jakakolwiek wersja D1 Grand Prix na PS2 jest dostępna w PAL? Doszły mnie słuchy że ma być oficjalnie wydana w europie w te wakacje, ktoś to może potwierdzić, zaprzeczyć lub zrobić z tym jakiś porządek?
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Land Rover ale jaki? Series ile ? To nie jest Land Rover. Daję podpowiedź, bo pewnie nikt nie zgadnie: auto popularnej europejskiej marki, było produkowane w Nowej Zelandii.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Dobra, chyba nikt ze starych "zgadywaczy" już tu nie zagląda. Skoda Trekka