Skocz do zawartości

drum'n'bass i pochodne

DRUM'N'BASS to: 141 użytkowników zagłosowało

1. 1. DRUM'N'BASS to:

• nudy do pot?gi !
      27
    • zayebista muza!
      146

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
dajcie jakąś wesołą dramową wiksę, jak sketch&code czy danny byrd.

Diesel jest zaje.bisty, ale tylko mixy. Jego albumy sa monotonne, porownaj Dungeonmasters Guide do Soldier's Story chocby. A psytrance mimo, ze niektore kawalki sa faktycznie kozackie, odrzuca mnie otoczka. Cerb nie czepiaj sie.

Psy rzadzi, najlepiej wchodzi mi Juno, Talamasca i Infected, niedlugo sproboje posłuchać troche Astrala. Zarzućcie jakimis linkami ppl...

failfag :).

Miedzy tymi postami jest rok roznicy cwaniaku. Tylko krowa nie zmienia pogladow. Ale jak lubisz imprezy gdzie ludzie w jakichs szmatach bawia sie w towarzystwie wizualizacji Buddy... i zmien avatar.

Diesel jest swietny, ale tylko Substance D i Dungeonmaster.

kempus, juz dojrzalem... chyba ;/

no i hói, że rok różnicy jest? Ja słuchałem wtedy i do dzisiaj słucham psychodeli. Poza tym śmigam sobie na imprezy z psychodelą w głównej roli i jakoś mi to nie przeszkadza. Pewnie jak bym był 'fucked up mind' to by mi przeszkadzało :).

podbijam rikłest o coś podobnego do skecz en kołd.

• Odpowiedzi 533
  • Wyświetleń 54,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Psyko takie popadanie ze skrajnosci w skrajnosc, chwilowe podjarki itp., sa typowe dla osobnikow znajdujacych sie w okresie dojrzewania emocjonalnego ; ]

nic osobistego, po prostu stwierdzam fakt. jedni dojrzewaja wczesniej, inni pozniej ; ]

Opublikowano

chu.j jestem music whore.

Opublikowano

Chwilowa podjarek to mialem tylko TitD, Mastodonem, psy sluchalem dosc dlugo, potem mnie znudzilo. Jestem otwarty na wszystko i ewoluuje, ot co ;]

Opublikowano

jeszcze wrocisz do dieselboya, takie invid skopie Ci du.pe nie raz, i znou bedziesz musial odszczekiwac cos tu nabazgral ; ]

Opublikowano

Nie musze wracac, bo czesto sluchm Dungeona i Substance D, czytaj ze zrozumieniem ;p

Opublikowano

no napisales, ze cala jego tworczosc, oprocz mixow jest nudna. invid to jego kawalek autorski.

Opublikowano

nie przecze, moze mi sie jeszcze podobac, jestem bardzo rozje.bany emocjonalnie hehehe.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

no czyli chodzilo mi o to, ze do produkcji wrocisz, a nie do mixow - bo ich sluchasz nadal i Ci sie podobaja.

strasznie ciezko sie dogadac z Toba heh

Opublikowano

Bym napisal ze pijany jestem, ale niestety tylko zmeczony. Btw kempa polec cos na letnie wieczory, cos a la pierwsze Pendulum.

Opublikowano

jak letni wieczor to tylko na atmosferycznie ; ]

zreszta u mnie ostatnio na playliscie tez sporo letniakow, ale wybrane pojedyncze kawalki z roznych albumow i okresow od roznych producentow...

moge za to polecic ten set:

musicasmathdo8.jpg

Irritant presents Music As Math Of Love

tierz & sequent industry - deeper than dolphins [unreleased]

salmz ft. anete pukane - oriental theme [misspent]

zero tolerance & mosus - run time [liquid v]

atlantic connection - northside [fokuz]

calibre - into the groove [signature]

kantyze - good riddance [fokuz]

simon v & telmo a - treasure island [santorin]

logistics - no words [hospital]

breakage - cooper [critical]

donnie dubson & andy sim - day dreams [fokuz]

bachelors of science - strings track (apex remix) [horizons]

subz & matik - lighthouse blues [basswerk]

icr - the beauty within [midnight sun]

naibu - dive [basswerk]

muffler - everything [spearhead]

emanuele errante - leaves [somnia]

shapeshifter - one (d-bridge remix) [brand nu]

[74MB/65minut/160kbps]

[rapidshare] <a href="http://s010.wyslijto.pl/?file_id=48608427353130938713" target="_blank">[wyślijto]

</a>

w sumie nie sluchalem go, ale patrzac po utworach, to typowy letniak, zreszta sam autor tak twierdzi ; ]

ed.

a w sumie to dlaczego mialbym go nie posluchac i ja... ; ]

Edytowane przez kempa

Opublikowano

Fajne i mocne.

W sensie podoba mi się.

Opublikowano

No to jest kosa, wprawdzie już kiedyś to wrzucałeś, ale utwór jest wart przypomnienia ;].

Opublikowano

hah, no wlasnie. nie bylem pewien czy to byl ten arrakis, czy bse ; ]

Opublikowano
  • Autor

Dziś wróciłem z wypadu nad polskie morze. Chcąc ominąć kluby z techniawą i manieczkami wybrałem Świnioujście, a tam same Feel i dancingi...

Player MP3 umarł, komp w domu i przez tydzień byłem o suchych "uszach". Czuję się wyzerowany muzycznie. Dawno nie miałem takiej przerwy i teraz katuję właśnie BSE i Dieselboya. Cudnie jest znów poczuć dreszczyk na ciele. Kempa nie bluźnij, Arrakis od BSE to też kulogniot i mną zamiata po dziś dzień. Aż dziw bierze, że holendrzy robią taką energetyczną muzę. No chyba, że nie palą to by tłumaczyło wszystko :P

PS. Oooo zapomniałem o Bong-Ra... Can You Dig This?

Opublikowano
Dziś wróciłem z wypadu nad polskie morze. Chcąc ominąć kluby z techniawą i manieczkami wybrałem Świnioujście, a tam same Feel i dancingi...

Było się wcześniej pochwalić, to bym ostrzegł. I udzielił informacji o czymś, co się nazywa 'połamane czwartki', w teatralnej.

Opublikowano
  • Autor

Wiem, widziałem plakaty i nawet "auto" reklamujące imprezkę, ale nie miałem czasu się wybrać.

Zresztą jak zrzucę fotki to wkleję tą jeżdżącą reklamę, bo jet warta uwagi. Full lans xD

Opublikowano

Było się wcześniej pochwalić, to bym ostrzegł. I udzielił informacji o czymś, co się nazywa 'połamane czwartki', w teatralnej.

O! Dobrze wiedziec :)

Ja tez wrocilem z naszego pieknego zielonego Baltyku wczoraj i, po raz kolejny (6. z kolei :P), musze stwierdzic, ze wieczory i noce tam, jesli chodzi o cokolwiek ambitniejszego, to jest rozpacz... (raz w Jastrzebiej Gorze w jednej knajpie nieopodal promenady za dnia zapodawali non stop same liquidy, ale to wszytko :D)

Ja wiem, ze tam w sezonie sredni poziom IQ na metr kwadratowy przybiera wartosci takie, jak temperatura wody w morzu, ale to nie jedyny powod, zeby codziennie karmic wszystkich tanimi przyspiewkami rodem z wesela.

Cale szczescie, ze juz wrocilem i wroclawska Droga do Mekki na wyciagniecie ucha jest ;p

Edytowane przez speedX

Opublikowano

Poratuje ktos Mistrzem Podziemi od Diesla? No i ktore albumy Panacey podobne sa do Underground Superstardom?

Opublikowano

Kempa zarzuć jeszcze jakimś lajtowcem. Pierwszy utworek z tego seta co dałeś mnie powalił ;p