Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kącik bokserski

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 275,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Teraz na wszystkich portalach: "Wielki Adamek...Dzielny Adamek...Brawa za odwagę..." A prawda taka, że gdyby to był Gołota to każdy by się z niego wyśmiewał, że gdzie o mistrza mu się zachciało bić,

• ludzie ale Floyd tak boksuje cale zycie!!!!!!!!!!! to plus jego podejscie i lekcewazenie przeciwnika + damski bokser + afiszowanie kasa i macie powod dlaczego go tak wielu nienawidzi w zawodowym boksi

Opublikowano

Dobra gala ale oczywiście u nas w hamerykańskim, bogatym stylu. Tyle , że tam nikt nie robi międzykontynentalnego PPV gdzieś z Europy czy Azji i to z zawodnikiem który sportowo i medialnie jest pisząc po kolei, surowy i nijaki. Najwięksi znawcy boksu zawodowego czyli "masówka" oczywiście się łapie , że jest to dodatkowo walka o Mistrzostwo Świata WBA. Nikt jednak z manipulantów wśród dziennikarzy pseudo-sportowych nie podaje , że chodzi o mało prestiżowy w HW pas WBA Regular ( taki tam twór by federacja trzepała dodatkową kasę ). A "prawdziwy" WBA posiada Władzia Kliczko. 

Tak czy siak trzymam kciuki za "cycem", a nieładnie, Andrzejem. Pokrzyżuj plany Aleksowi i Władzi, Endrju ! ; d

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Co tam Wawrzyk, Lebedev vs Jones, kandydat do walki roku! Czekam na rewanż, mam nadzieję ,że nikt z nich nie przypłaci tego poważnymi konsekwencjami zdrowotnymi. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trzymam kciuki za Alvarezem. A Floyd zapewne już pozostanie w stylu który zaprezentował w walce z Guerrero. Senior wyperswaduje mu obrony przy linach które powoli nie są już tak szczelne. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Adamek znowu z kelnerem. Żal mi gościa . mógł byc naprawde solidnym kozakiem w cruiser a ten dalej liczy na mistrza hw.

Opublikowano

Do boju Włodar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Coś mi sie zdaje że dzis Diablo dostanie łomot. I dobrze

Opublikowano

W sumie to niech zdobywa sobie te pasy w wadze z nołnejmami

Opublikowano

Co ten post oznacza ? Póki co piszesz ja jakiś ekhm dziwak z zerowym pojęciem o boksie zawodowym. Nie dziwota , że kącik prawie martwy jeśli takie niemerytoryczne luźne hasła tutaj lecą.

Kategoria junior ciężka jest teraz ciekawie, mocno obsadzona. Praktycznie każdy ze ścisłej czołówki może wygrać z każdym. Nie ma dominatorów jak np. w HW.  Wielka nadzieja CW , Mistrz Olimpijski Czakijiew poległ z naszym Mistrzem Świata prestiżowej federacji. Duży sukces naszego rodaka, zapewne największy w karierze.

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Mam nadzieje że Cynamon wygra bardzo podoba mi się jak boksuje, wiadomo Pieknis w defensywie jest mega ale ciosy Alvareza dużo wazą imam nadzieje ze ktorys go posadzi na (pipi)e , bo o wygranej na pkt raczej nie ma mowy nawet jakby byl lepszy.

Opublikowano

Też chciałbym żeby Floyd wreszcie przegrał. Była taka szansa w czasie nakoksowanego Pacmana, a teraz, wątpie. Floyd jest niemal prefekcyjnym bokserem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Propsy dla Bradleya za przyjęcie walki z Marquezem a nie rewanzu z Pacmanem. 

Opublikowano

No i Bradley pierwsza walke przegral ale chyba federacja nie lubiala sie z nowym Pac-Manem wiec przekazali pas dalej

Opublikowano

Pomyliły mi sie walki. Pac-Bradley pomylil mi sie z Pac-Marquez.

Macie racje, ale w sumie i tak zje.bał bo od Marqueza dostanie bęcki

Opublikowano

Nie no nie wiadomo , Bradley to nie byle kto :)

A Marquez to byle kto?