Opublikowano 17 października 200816 l Jestem spłukany, chyba nie pójdę.. ja pewnie też, ale pisze co jakiś czas co by obsa podku.rwić. 17.06.09 we wrocławiu zagra rosetta. europejską trasę (czerwiec/lipce 09) metallica gra obok mastodona i lamb of god. Bartek, załatw pi ten plakat proszę Na gig pewnie się nie wybiorę bo też spłukanym jest :F Niech wymienią Metę na Slayera i mogę iść xD
Opublikowano 18 października 200816 l i do tego nie jest to jakieś specjalna abstrakcja bo nie dalej jak 2 lata temu mastodon miał supportować slayera u nas.
Opublikowano 18 października 200816 l No przecie teraz jest trasa Mastodon+Slayer+Trivium+Amon Amarth po Europie. Niestety, nie w Polsce.
Opublikowano 18 października 200816 l Jak Meta do nas przyjedzie w takim składzie to się ruszę może, zależy gdzie będzie. Wrocławiakom zazdroszczę Doomraiderów :<
Opublikowano 20 października 200816 l Ten Biohazard wystąpi w listopadzie jednak w tej Stodole czy nie???
Opublikowano 20 października 200816 l Autor ja pewnie też, ale pisze co jakiś czas co by obsa podku.rwić. bylem w piatek w krakowie na koncercie brotzmanna, s.ram na reszte koncertow na jakis czas;]
Opublikowano 21 października 200816 l wyklarowuje sie powoli gig rosetty co ma być w czerwcu - trasa bedzie grana z blindeadem i city of ships, a przy dużym zainteresowaniu może dojść jeszcze warszawa albo posen.
Opublikowano 19 listopada 200816 l napalm death w polsce, 22 I warszawa i 22 krakow jest (pipi)a !!!!
Opublikowano 20 listopada 200816 l onet cos sieje ferment, ze w wawce. W zasadzie nawet lepiej, ale szkoda, ze pare dni po Nadji...
Opublikowano 20 listopada 200816 l ku.rwa no miał być wrocław. nie miałbym nic przeciwko gdyby co pół roku przyjeżdżali bo bo ostatnim razie zbierałem mózg z podłogi.
Opublikowano 21 listopada 200816 l http://wroclaw.dlastudenta.pl/muzyka/artyk...leju,28562.html lol xd
Opublikowano 21 listopada 200816 l Autor Szkoda, ze klub nie splonal. napalm w Wawie, fajnie, moze z mecenasami pojde i zrobimy prawniczy mosh pit hyhy.
Opublikowano 22 listopada 200816 l Nie ma wody, Firlej się pali, i jeszcze chcą nam zabrać koncert Napalmu. Co się dzieje z tym miastem. Dutkiewicz, ty (pipi)!
Opublikowano 24 listopada 200816 l Kolejna, po Off Festivalu, inicjatywa Rojka. Off Club, 18 grudnia, Jazz Club Hipnoza w Katowicach, ceny 35/40 zł. Wystąpią: Deerhoff (USA), Kristen, Contemporary Noise Sextet oraz Emiter (wszystkie Polska).
Opublikowano 4 grudnia 200816 l Rosetta i Blindead oprocz wroclawia zagraja jeszcze w Gdyni http://www.lastfm.pl/event/853773 pozatym - Assymetry Festival w Firleju A Storm of Light [us] Tephra [de] Minsk [us] Blindead [pl] Amen Ra [be] Czas i miejsce: 17 - 19 kwietnia 2009r. oraz 24 - 26 kwietnia 2009r. na scenie ODA Firlej. http://www.firlej.wroc.pl/index.php/koncerty/230 ponoc ma byc jeszcze wiecej zespolow
Opublikowano 5 grudnia 200816 l No Wreszcie !!! 24 stycznia we wrocławskim Firleju wystąpi legendarna grupa HELMET!!! Z kolei The Sisters Of Mercy wystąpi 30 marca w Stodole! Ja melduję sie obowiązkowo na obu tych koncertach:)