Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

Bilety będą po 250 złotych pewnie, wolałbym bez Metalliki.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 323,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano
d_disfear.jpg

Jestem spłukany, chyba nie pójdę..

ja pewnie też, ale pisze co jakiś czas co by obsa podku.rwić. 17.06.09 we wrocławiu zagra rosetta. europejską trasę (czerwiec/lipce 09) metallica gra obok mastodona i lamb of god.

Bartek, załatw pi ten plakat proszę :P Na gig pewnie się nie wybiorę bo też spłukanym jest :F

Niech wymienią Metę na Slayera i mogę iść xD

Opublikowano
Niech wymienią Metę na Slayera i mogę iść xD

xDDDDD

Opublikowano

w sumie chlop ma racje

Opublikowano

i do tego nie jest to jakieś specjalna abstrakcja bo nie dalej jak 2 lata temu mastodon miał supportować slayera u nas.

Opublikowano

No przecie teraz jest trasa Mastodon+Slayer+Trivium+Amon Amarth po Europie. Niestety, nie w Polsce.

Opublikowano

Jak Meta do nas przyjedzie w takim składzie to się ruszę może, zależy gdzie będzie.

Wrocławiakom zazdroszczę Doomraiderów :<

Opublikowano

Ten Biohazard wystąpi w listopadzie jednak w tej Stodole czy nie???

Opublikowano
  • Autor
ja pewnie też, ale pisze co jakiś czas co by obsa podku.rwić.

bylem w piatek w krakowie na koncercie brotzmanna, s.ram na reszte koncertow na jakis czas;]

Opublikowano

wyklarowuje sie powoli gig rosetty co ma być w czerwcu - trasa bedzie grana z blindeadem i city of ships, a przy dużym zainteresowaniu może dojść jeszcze warszawa albo posen.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

A oni czasem juz nie grali w polsce w tym roku?

Opublikowano

Na Laście piszą, że we Wrocławiu, nie w Warszawie.

Opublikowano

onet cos sieje ferment, ze w wawce. W zasadzie nawet lepiej, ale szkoda, ze pare dni po Nadji...

Opublikowano

ku.rwa no miał być wrocław. nie miałbym nic przeciwko gdyby co pół roku przyjeżdżali bo bo ostatnim razie zbierałem mózg z podłogi.

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, ze klub nie splonal.

napalm w Wawie, fajnie, moze z mecenasami pojde i zrobimy prawniczy mosh pit hyhy.

Opublikowano

Nie ma wody, Firlej się pali, i jeszcze chcą nam zabrać koncert Napalmu. Co się dzieje z tym miastem. Dutkiewicz, ty (pipi)!

Opublikowano
Szkoda, ze klub nie splonal.

Opublikowano

Kolejna, po Off Festivalu, inicjatywa Rojka.

Off Club, 18 grudnia, Jazz Club Hipnoza w Katowicach, ceny 35/40 zł.

Wystąpią: Deerhoff (USA), Kristen, Contemporary Noise Sextet oraz Emiter (wszystkie Polska).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rosetta i Blindead oprocz wroclawia zagraja jeszcze w Gdyni

http://www.lastfm.pl/event/853773

pozatym - Assymetry Festival w Firleju

A Storm of Light [us]

Tephra [de]

Minsk [us]

Blindead [pl]

Amen Ra [be]

Czas i miejsce:

17 - 19 kwietnia 2009r. oraz 24 - 26 kwietnia 2009r. na scenie ODA Firlej.

http://www.firlej.wroc.pl/index.php/koncerty/230

ponoc ma byc jeszcze wiecej zespolow

Opublikowano

No Wreszcie !!! 24 stycznia we wrocławskim Firleju wystąpi legendarna grupa HELMET!!!

Z kolei The Sisters Of Mercy wystąpi 30 marca w Stodole!

Ja melduję sie obowiązkowo na obu tych koncertach:)

Opublikowano

Ta pisałem o tym w poszukuje. Może będe.