Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

a w krk:

9 X A place to bury strangers

12 X Dillinger escape plan

22 XI Napalm death

DEP i ND już od dawna zapisane w kalendarzu

Edit

W czwartek ruszam na Brutala :]

Edytowane przez Pryxfus

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 323,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Ode mnie już kilka knypów pojechało, przez co będę spał przepełniony zawiścią. Natomiast jutro rano na(pipi)iamy my, 2 godzinki i totalnie inna rzeczywistość na te kilka dni...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niedługo Nile we Wrocławiu.

Nie idę.

Opublikowano

Ja też nie bo z hajsem bieda ale na jakieś piwo z forumowymi metalbrudasami można podbić nie?

Opublikowano

ja również nie idę - mam nadzieję, że się tam nie zobaczymy.

Opublikowano

zastanawiam się nad piątkiem - zobaczymy. bardziej prawdopodobny jest castet z ratelami aka, bez ziewania fest pre-show w połowie września jakoś.

Opublikowano

Tak na jesienie to jeszcze mamy Black Tusk, Hessian i  65daysofstatic...

Opublikowano

Program Punx Piknik fajny. Ale odpowiedź taka jak zawsze, nie mam kasy. Nie trzeba chyba być panczurem by dojść do wniosku, że obecny rynek pracy ssie pałę po całości. W ofertach tylko praca na pełnych zobowiązaniach za minimalną kasę, która we Wro nie starcza na mieszkanie, albo zlecenie za jeszcze mniejszą kasę, na które trzeba ludzi namawiać, bo mówią, że mam za wysokie kwalifikacje.

Tl;dr: nie idę.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Nie wiem, czy było: z kategorii "resztki znanego zespołu plus goście coverują samych siebie". Tym razem chodzi o Death.

Skład: Dwaj gitarzyści i perkusista z Cynic (OFC Paul i Sean grali w Death, ale ten trzeci to chyba ktoś nowy) i Steve DiGiorgio.

Nov 14 - Warsaw, POL, Progresja

Nov 15 - Krakow, POL, Kwadrat

Na dokładkę Obscura i DarkRise.

Edytowane przez Accoun

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1150260_500686273346073_1849068184_n.jpg

generation of vipers x severe x entropia @ alive, wrocław czyli sladżowo/blackmetalowa uczta dla hipsterów za piętnastaka. musisz tam być !

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

25 wrzesień. dodatkową zachętą jest niewątpliwie fakt, że klubie alajw (no przynajmniej jak byłem tam ostatnio) podają piwo w słoikach za 5zł. raj cebulaka.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Nie potrafię odczytać nazw kapel z powyższego plakatu. ;/

Opublikowano

Ja spróbuję - Azarath, Dysthoria i Disorder?

Opublikowano

to nieistotne, jeśli nie znasz nr 1 death metalu w PL to zasługujesz na śmierć ;_;

Opublikowano

to nieistotne, jeśli nie znasz nr 1 death metalu w PL to zasługujesz na śmierć ;_;

Swoje glany porzuciłem już dawno temu.

Opublikowano

mysłałem ze glany to symbol pedałów od pearl jam, nirvana i ac/dc.

Opublikowano

mowie  o naszywkach

Opublikowano

Jeśli ktoś jeszcze nie widział nowego Pod Pałacykiem, to dzisiaj dobra okazja. Grają trzy kapele w stylu, powiedzmy, cold wave:

Bellicose Minds z USA

Belgrado z Hiszpanii

Ukryte Zalety Systemu z Wro (dopiero zaczynają, ale jeden utwór dostępny na Soundcloud jest całkiem fajny).

Podobno zagra też PARTiYA z Białorusi - grindcore.

Dziś 20.00, płacić 15 zł. Polecam.

Edytowane przez ogqozo