Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Legia Warszawa

Featured Replies

Opublikowano

Maiden, biorąc pod uwagę ostatnie 7 meczów Legii, zdobycie Pucharu Polski, 3 miejsca w lidze, styl z ostatnich spotkań, wypowiedź Radovica na temat ich formy przed i po meczu z Lechem w Bydgoszczy, nadal wyrzuciłbym Maćka bez zastanowienia?

• Odpowiedzi 554
  • Wyświetleń 113,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Widok Kononowicza na gnieździe, pokazującego "eLkę" - bezcenny   Już nie mówiąc o tym, że na stadion przyprowadziliśmy go wraz z koziołkiem, i pewnym antyrządowym transparentem   - "Robert Matej

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Ruch - Legia 1:1   Bramkę dla warszawian zdobył Komorowski. W meczu swoje pierwsze oficjalne mecze w barwach Legii rozegrali Gol i Wolski.

• Szanowny Pan Adam Michnik Redaktor Naczelny "Gazety Wyborczej"   Pragniemy wyrazić nasze oburzenie i ubolewanie w związku z flagą eksponowaną w sektorze kibiców naszego klubu podczas meczu Lech Pozn

Opublikowano

Maciej Skorża zostaje w Legii! - poinformował na konferencji prasowej po meczu Legia - Polonia Bytom wiceprezes stołecznego zespołu, Leszek Miklas.

:lol:

Opublikowano

Brawa dla Maćka !! :D Życzę sobie, Legii i Maćkowi żeby tam został jak najdłużej!! :D

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Bardzo dobry ruch Waltera, który sprawił wiele radości kibicom w całej Polsce, mam nadzieję, że w Lechu również nie będą się podpalać z jakimś pochopnymi krokami i dadzą w spokoju pracować Bakero good.gif

Edytowane przez Wielki K

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1506ljuboja1.JPG
Opublikowano

1506ljuboja1.JPG

Wiedziałem że nie wytrzymasz i pochwalisz się nowymi nabytkami Legii ;P

Opublikowano

O ciekawy transfer piłkarze będącego podstawowym zawodnikiem swojego klubu, a nie grającego 5 meczów w sezonie ;) Ciekawe jak sie będzie sprawował :thumbsup:

Opublikowano

Muszę przyznać, że zrobił na mnie wrażenie ten transfer. Kiedyś często lubiłem oglądać ligę francuską i Ljuboja naprawdę w piłkę grać potrafił.

Ciekawe, czy 'zrobi różnicę', czy raczej okaże się, że z umiejętności zostało tyle, co ze słynnej blond fryzury, i z pomocą Maciusia Skorży skończy się tak jak np. z Ailtonem w Serbii, czy Jardelem w Bułgarii...

Edytowane przez Wielki K

Opublikowano

2001/2002 - najlepszy sezon w życiu, 15 goli dla Strasbourga.

2002/2003 - sezon prawie tak dobry jak poprzedni

2003/2004 - Ljuboja przechodzi do PSG, jest dobrze

2004/2005 - kompletna dupa

2005/2006 - dobra gra w VfB

2006/2007 - średnio na jeża w HSV

2007/2008 - dno

2008/2009 - ciągle dno

2009/2010 - przebudzenie, naprawdę dobry sezon w Grenoble

2010/2011 - bardzo przeciętny, raczej słaby sezon w Nicei

Za Weszło!

;)

Opublikowano

"średnio na jeża", "dno" - nie ma to jak fachowe ekspertyzy z weszło :teehee:

Opublikowano

No lepsze to niż suche : 3b/7m , bo później się okazuje że te 3 bramki strzelił w 2 meczach, a po 7 meczach złamał sobie nogę ;)

Tak czy srak, wkleiłem to raczej for fun, bo co mnie obchodzi Legia :potter:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1023.JPG

:banana:

Opublikowano

Ten wasz nowy bramkarz to ten dres z wąsem czy bez twarzy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Legia 0 - 3 Mainz

Skorża geniusz!

To jakaś nowość?

Opublikowano

Raczej fakt. Ten gość na każdym kroku udowadnia, że do niczego się nie nadaje :)

Opublikowano

Przegrali sparing na przygotowaniach przed sezonem, damn. Będzie walka o utrzymanie w lidze pewnie.

Opublikowano

O, pan ironiczny zabrał głos.

Mogli przegrać, gdyby cokolwiek grali. Byle mainz demoluje Legie. Oprócz strzału kiełbowicza w poprzeczke z rzutu wolnego, nie zrobili zadnej sensownej akcji. Co jak co, ale to rola trenera, zeby potrafili wymienic z 5 celnych poddan i oddac jakis strzał na bramke.

Opublikowano

O, pan ironiczny zabrał głos.

Mogli przegrać, gdyby cokolwiek grali. Byle mainz demoluje Legie. Oprócz strzału kiełbowicza w poprzeczke z rzutu wolnego, nie zrobili zadnej sensownej akcji. Co jak co, ale to rola trenera, zeby potrafili wymienic z 5 celnych poddan i oddac jakis strzał na bramke.

To byle Mainz walczyło o mistrzostwo Bundesligi, ale co ja tam wiem.