Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wieczorem obadam to 100 metrów bo Run With The Wind był goty. Nigdy nie moge wyjść z podziwu ile mi sie podobało sportowych anime gdzie dane dyscpliny mam totalnie w chuyu a jakimś cudem nie idzie sie oderwać od ekranu jak sie śledzi losy anime chińczyków
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie wiem czy polecałem ten tytuł, no ale: Phantom. Requiem for the Phantom (2009) nadaje się dla fanów, którzy szukają powooolnego, ale intrygującego, stopniowo się rozwijającego, z biegiem czasu coraz bardziej klimatycznego serialu anime w gatunku akcji/szpiegowskie/thriller i sensacja. Koło 4-5-ego odcinka całość zaczyna stopniowo nabierać rumieńców.W dniu 24.01.2026 o 20:54, Wojtas1986 napisał(a):Początek roku to kosa straszna, JJK , Frieren,Jigaraku, Fireforce i jeszcze nowe sztosiwa jak Prince ,,Fireforce" nigdy nie widziałem... Luknąwszy na opis tego animajca z ,,Shindena"... cóż, być może całość mi siądzie na gusta, jakby to była dynamiczna akcja w gatunku sci-fi, z jakimś thrillerkiem w tle, gdzie wszystko to osadzone jest w wielkomiejskim środowisku (chyba)... No i ta ,,Straż Pożarna", rzadki i mega ciekawy motyw.