Opublikowano piątek o 01:522 dni Re:Zero jako isekai to chyba mistrzostwo po dziś dzień.Nie bez powodu mamy w Polsce wieloletni konwent anime Remcon...
Opublikowano piątek o 03:372 dni Ostatnio ogladam tego Fire Force i calkiem dobre. Pacing jest dobry, kreska bardzo dobra - to chyba te same studio to JoJo produkuje jak sie nie myle.Czasami bardzo mi przypomina FMA, nawet za bardzo ale to tylko plus. Jestem w polowie trzeciego sezonu i sie nie nudze.
Opublikowano piątek o 12:242 dni Przypominam bajke życia na ten rok bo w niedziele ostatni odcinek a drugi sezon podobno pewniaczek więc nie ma że nie oglądacie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. ,,No dybry"... ,,Sanda" z Prime'a właśnie został przez moje fanowskie zmysły doświadczony - finał s01 za mną; i nie ma co tu zbierać czasu na przemyślenia dla tego tytułu, proste: 12 odcinków, jeden świetny sezon. Wyborna, szarpana grafika, wtórująca emocjonalnej fabule, będąca idealną opowieścią z perspektywy narracji obrazem. Dodajmy do tego przewrotne postaci, w tym tytułowego Sandę, mającego pewien ,,Mikołajowy" sekret, który świetnie wykorzystywany jest do opowiedzenia całej opowieści sezonu! Ale cóż... czego zabrakło? No... właśnie, większej akcji i cliffhangera na finał serii. Ocena: 7/10, no i leci dla Was do polecajki! Do polecajki leci również 26-odcinkowy sprzed 2 dekad ,,animajec", który zapewne większość z was zna: ,,Gantz"; ,,N" wstawił 1-szy sezon do biblioteki, niedługo doda drugi. Tutaj trzeba uważnie oglądać całość - anime wymusza skupienie uwagi, bo rzeczywiście robi wrażenie z tym swoim lekkim motywem ,,Gry śmierci" w miksie z czymś a'la Wirtualna Rzeczywistość. ,,Kreska" może odstraszać, ale sam koncept, raczej nie.