Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

U mnie na 5S pojawiła się smuga na cały ekran, od góry do dołu. Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim w iPhonie.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 216,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

f4UlkEc.png

szrot osrany, tfu

Opublikowano

Redmi 4X bierz.

A takie pomarańczowe plamki też miałem w M4 Aqua, w prawym górnym rogu mi się zrobiła. 

Opublikowano

Siaomi pinć plus, tajest. Jak za te pieniążki polecam, jak się roz(pipi)i czy zgubisz czy ktoś ukradnie to nie żal przynajmniej, a używa się w porządku. Tylko aparat do pi,zdy w kiepskich warunkach. 

A i 4X jak Rozi słusznie poleca też całkiem użyteczny. Gorszy np. pod względem procka czy ekranu, ale wciąż jak za te pieniądze to warto. 

13 minut temu, szejdj napisał:

U mnie na 5S pojawiła się smuga na cały ekran, od góry do dołu. Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim w iPhonie.

W robocie 5s mieliśmy styranego to ekran wyglądał tragicznie, zżółknięty ze wszystkich stron. 

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ano właśnie. Teraz planuję wziąć w abonamencie jakiegoś iP, ale boję się trochę jakości usług w Orange a oni mają najfajniejszą ofertę :/ 

Opublikowano
Cytat

iaomi pinć plus, tajest.

Płynny jak na średniego androida/płynny jak na androida/prawie płynny jak iOS? Tylko tak wiesz kruku, szczerze :lapka: 

Rozi ten twój wporzo, ale wolałbym full HD i z 4gb ramu, bo 3 w tym moim gównie czasami mocno się dławi, chociaż to może wina systemu.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@ragus, płynny jak na Androida, ale tak bardzo. iOS to nie jest, bo znajdę mu problematyczne miejsca bez większego wysiłku jak np. podczas robienia gestów. No i to jest Android :cool:. MIUI zaje,biście agresywnie się obchodzi z aplikacjami w tle więc nic się nie zacina, nie zużywa za bardzo baterii w tle, chyba nawet mechanizmy blokowania są aplikacji żeby za dużo nie żarły. Wada jest taka, że nawet mimo 4GB RAM aplikacje po jakimś czasie i tak są wypier,dalane z pamięci xddd. >Android. Ugułem jest bardzo solidnie, polecam.

A jak wgrasz mu czyścioszka (nie jest skomplikowane, ale wymaga czekania 15 dni i nie można tego za ch,uja ominąć, mogę pomóc w razie czego), to jest pięknie. Wszystko działa jak należy, a płynne to, ładne, szybkie, aplikacje w pamięci są, no jest sztywniutko. Dużo lepszy Android chyba nie może być. Wiadomo, sam procesor nie dogoni jakiegoś S9 i takie typowo obliczeniowe zadania jak renderowanie stron czy otwieranie jakiejś dużej gry zajmie więcej czasu, ale w codziennym użytkowaniu jestem bardzo zadowolony. Jak na telefon za 800 zł to dużo więcej chyba nie mogłem chcieć.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

dobra, biorę xd

Opublikowano

Jak cos to po prawie trzech tygodniach uzywania htc 10 jeszcze mi sie go nie udalo rozladowac do zera. Codziennie rano laduje na szybko do 80-90% i koncze dzien z 20-30%, wiec nienajgorzej biorac pod uwage, ze mam nonstop wlaczone lte i wifi. Pewnie za pol roku bede plakal, ze bateria sie zje,bala i telefon wyladuje w serwisie, ale na ten moment jestem bardzo zadowolony. 

Opublikowano
2 godziny temu, ragus napisał:

f4UlkEc.png

szrot osrany, tfu

Gowa żes przelazł za 20 zł to teraz se kup nowy ekran

:)

:)

Opublikowano

xddddd

skład ci wezmę jak ni mom

Opublikowano
4 godziny temu, raven_raven napisał:

@ragus, płynny jak na Androida, ale tak bardzo. iOS to nie jest, bo znajdę mu problematyczne miejsca bez większego wysiłku jak np. podczas robienia gestów. No i to jest Android :cool:. MIUI zaje,biście agresywnie się obchodzi z aplikacjami w tle więc nic się nie zacina, nie zużywa za bardzo baterii w tle, chyba nawet mechanizmy blokowania są aplikacji żeby za dużo nie żarły. Wada jest taka, że nawet mimo 4GB RAM aplikacje po jakimś czasie i tak są wypier,dalane z pamięci xddd. >Android. Ugułem jest bardzo solidnie, polecam.

A jak wgrasz mu czyścioszka (nie jest skomplikowane, ale wymaga czekania 15 dni i nie można tego za ch,uja ominąć, mogę pomóc w razie czego), to jest pięknie. Wszystko działa jak należy, a płynne to, ładne, szybkie, aplikacje w pamięci są, no jest sztywniutko. Dużo lepszy Android chyba nie może być. Wiadomo, sam procesor nie dogoni jakiegoś S9 i takie typowo obliczeniowe zadania jak renderowanie stron czy otwieranie jakiejś dużej gry zajmie więcej czasu, ale w codziennym użytkowaniu jestem bardzo zadowolony. Jak na telefon za 800 zł to dużo więcej chyba nie mogłem chcieć.

Nie wierze, że dałem za niego tylko 7 i pół stówy. Kiedyś za tyle to można było mieć jakiegoś szajsuna z 512 ramu, a teraz chińską hybrydę ajfona, samsunga galaxy z tyłem jak w HTC xD

Szybki, porządnie wykonany, dobry ekran, moja xperia wygląda przy nim jak telefon za 3 stówy, a kosztowała trochę więcej.

Szkoda, że bez NFC, no ale już niech mu będzie. Dziękuje jeszcze raz kruku <3

Opublikowano

Już go masz ;D? No NFC faktycznie szkoda. Ja mieszkam w zacofanym kraju gdzie kart płatniczych jeszcze nie obsługują a co dopiero płatności zbliżeniowych, ale w Polsce by się przydało, to prawda. A i koniecznie bierz Globala, żeby miał pasmo 800 MHz. 

Opublikowano
Cytat

Już go masz ;D?

3vjhX9s.jpg

Od razu poleciałem do galerii z tej złości na xperię xd

jest global

jeszcze tylko zwiększe DPI za pomocą terminala w macu i będzie cycuś. po pierwszej godzinie jestem zakochany, czekam kiedy wybuchnie. wreszcie normalna jakość rozmów.

sony hrrrrr tfu

edit: tylko coś mi nie pasuje, że na ekranie blokady nie pokazuje mi belek z powiadomieniami, dopiero jak rozwinę górny pasek, jeszcze poszukam

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ale on się kocur prezentuje :3

Zrób update MIUI bo coś tam w powiadomieniach nagrzebali w 9.5. Patch może nieźle namieszać. 

No i to dpi jak się da zmienić to cycuś glancuś, bo faktycznie trochę duże na domyślnym systemie. Ja w Lineage OS w ustawieniach mogłem. 

I szanuję Flamingo, najlepszy klient Twittera <ok>

Opublikowano

Design zerżnięty z LG G6. Ja rozumiem, że kiedyś te ich telefony były brzydkie jak ch,uj ale ten nowy im się całkiem udał, nie bądź taki krytyczny wobec koreańskiego giganta. 

Opublikowano

Moje xd odnosi sie do wszystkich.

Same prostokaty. Jeden kocur na zdjeciu.

Opublikowano
50 minut temu, raven_raven napisał:

Ale on się kocur prezentuje :3

Zrób update MIUI bo coś tam w powiadomieniach nagrzebali w 9.5. Patch może nieźle namieszać. 

No i to dpi jak się da zmienić to cycuś glancuś, bo faktycznie trochę duże na domyślnym systemie. Ja w Lineage OS w ustawieniach mogłem. 

I szanuję Flamingo, najlepszy klient Twittera <ok>

okazało się, że nawet jak włączy się powiadomienia na ekranie blokady, to w przypadku aplikacji zainstalowanych przez nas, nie pojawi się nic póki ręcznie nie zaznaczymy tego w opcjach systemu 0_o. czegoś takiego nie widziałem na androbiedzie, zawsze trzeba było raczej manualnie oznaczać powiadomienia w aplikacjach, które nas nie interesują

ta kontrola nad systemem, co te chińczyki :banderas: 

Opublikowano

Ta opcja już jest stara, no ale patent fajny, można sobie kontrolować powiadomienia.

Opublikowano

sorry, na xperii dopiero dali ostatnio mmsy

Opublikowano

ragus poczekaj aż odkryjesz np. klonowanie aplikacji albo dokładna kontrolę nad każdym uprawnieniem jakie aplikacja może mieć, powiadomienia też można jakoś tam poustawiać, naje,bane opcji w tym systemie że hej

Opublikowano

Ostatnio android, wcześniej SE.