Opublikowano 18 lutego 200817 l Dzięki :piwo: . U mnie teraz Ronski Speed pres. Shadowrider - "Blue Horizon" (Giuseppe Ottaviani Remix)
Opublikowano 18 lutego 200817 l Dzięki :piwo: . U mnie teraz Ronski Speed pres. Shadowrider - "Blue Horizon" (Giuseppe Ottaviani Remix) nie nadaza czlowiek sciagac tyle tego dobrego. mozna obaczyc? skoro to Ottaviani to powinno byc klawo
Opublikowano 18 lutego 200817 l Wrzucam linki do fulla bom w robocie i nie mam czasu się bawić w upload: http://rapidshare.com/files/90923450/S-B_H__In_G_O_R-WEB-2008-XF.part1.rar http://rapidshare.com/files/90923522/S-B_H__In_G_O_R-WEB-2008-XF.part2.rar Teraz u mnie Eddie Sender - "Genesis" (Robert Gitelman & Michael Tsukerman Remix) Edytowane 19 lutego 200817 l przez Humulus XP
Opublikowano 20 lutego 200817 l Talamasca - Beyond the Mask cudna płytka, a Hunted becomes the Hunter z Nomadem miecie.
Opublikowano 20 lutego 200817 l DJ Orkidea - Metaverse wspaniały album [Track List] 1. Orkidea - Metaverse 6:41 2. Andy Moor & Orkidea - Yearzero 7:24 3. Orkidea - Free Dreams 6:07 4. David West & Orkidea - God's Garden 7:45 5. Solarstone & Orkidea - Slowmotion 6:37 6. Orkidea - Stretching Time 8:05 7. Lowland & Orkidea - Masochrist 6:38 8. Way Out West - Killa (Orkidea vs. Dallas Superstars Remix) 6:49 9. Orkidea - Requiem 9:09 10.Nightwish - Bye Bye Beautiful (DJ Orkidea Remix) 12:05 Edytowane 20 lutego 200817 l przez laki
Opublikowano 20 lutego 200817 l Skoro jest taki fajny, to może go upniesz to i inni jak ja będą mogli sie o tym przekonać.
Opublikowano 21 lutego 200817 l Wszystko co możliwe od Black Sun Empire i Dieselboy'a. Piękny dramenbejsowy wojaż :] Edytowane 21 lutego 200817 l przez Gość
Opublikowano 22 lutego 200817 l Skoro jest taki fajny, to może go upniesz to i inni jak ja będą mogli sie o tym przekonać. IMO, nie jest jako całość aż taki wspaniały ale taki Lowland & Orkidea - "Masochrist" urywa głowę :nosze:
Opublikowano 25 lutego 200817 l Syntemesk - Atmospheric Behaviour vol.2 można znaleźć na dnbshare.com , polecam! może zna ktoś tytuł utworku lecącego w ~18min? Edytowane 25 lutego 200817 l przez koloman
Opublikowano 25 lutego 200817 l wytnij próbke i wystaw na jakis serwerek, zobaczymy co da sie zrobic.
Opublikowano 25 lutego 200817 l Way Out West - The Fall (Richard Durand remix) miażdży!!!!!!! Mi ten track w ogole nie podszedl, raczej ostro mnie wymeczyl i uwazam ze orginal jest po prostu nie do pobicia. Hydroid presents Phyn - Shattered Skies - za to ten kawalek w mp3 playerze i ze sluchawkami to jest naprawde piekna sprawa
Opublikowano 26 lutego 200817 l The Best Of Sean Tyas & The Remixes 2008 bardzo fajny albumik, z ciekawą tracklistą. Edytowane 26 lutego 200817 l przez Binek
Opublikowano 26 lutego 200817 l Way Out West - The Fall (Richard Durand remix) miażdży!!!!!!! Mi ten track w ogole nie podszedl, raczej ostro mnie wymeczyl i uwazam ze orginal jest po prostu nie do pobicia. Hydroid presents Phyn - Shattered Skies - za to ten kawalek w mp3 playerze i ze sluchawkami to jest naprawde piekna sprawa tez jakos nie czaje zachwytów nad The Fall podzielam zdanie co do Shattered Skies - tak sie robi trance. u mnie troche wixiarsko: Hard Dance Mania Vol.12
Opublikowano 26 lutego 200817 l u mnie troche wixiarsko: Hard Dance Mania Vol.12 Trochę? xD CD1 01. The Hitmen - Side By Side (Vocal Club Mix) 02. Pulsedriver - Koma (Reloaded) 03. Grooves - St. Elmos Fire (Topmodelz Remix) 04. Dan Winter - Carry Your Heart (Tune Up! Remix) 05. Jan Wayne & Scarlet - Time Stood Still 06. Kim Leoni - Medicine (Topmodelz Remix) 07. Topmodelz - Living On A Prayer 08. Franky Tunes - Talk About Your Life 09. Ronja Rebel - Love Is All Over Me (Original Mix) 10. Mike Nero - Loops & Things 2008 11. Dj Gollum Feat Felixx - Fairytale Gone Bad 12. Sunshine Live Inc - The Sound Of Revolution (We Are One) 13. Rocco & BassT - House Time 14. The Real Booty Babes - Derb 15. ReAnimator Feat Vanilla Ice - Ice Ice Baby 2008 (Topmodelz Remix) 16. Axel Coon - Promise Me (Club Mix) 17. Tome Le Mont Feat Starship - We Build This City 18. Lowrider - Cool (Rocco & Bass-T Remix) CD2 01. Dizkodude - Open Your Mind 02. Chris Decay - Shining (Alegria) 03. MYPD Feat Liz - Youre Not Alone (Micha Moor Remix) 04. Deadmaus - Not Exactly 05. Dream Dance Alliance - Euphorica 06. Kato - My House 07. Dj Merlin & C-Bass - Trancemission 08. Dash Berlin - Till The Sky Falls Down 09. Cosmic Gate Feat Denise Rivera - Body Of Conflict (Cosmic Gate Club Mix) 10. Talla 2XLC Feat Narma Hillman - No Inbetween 11. Dj Shog - Manami 12. Dj Fait - Shining Star (AJP Remix) 13. Gambas & Alvaro - Dont Fade Away (Pulsedriver Remix) 14. Megara Vs Dj Lee - The Goodes (Club Cut) 15. Liz Kay - Castles In The Sky (Cascada Remix) 16. Kian Keen - 24 Hours (Dj Lee Remix) 17. Punk Freakz - Upfront 18. Groove Coverage - Because I Love You (Rocco & Bass-T Remix) jadziem, jadzieeeeeem!!!1
Opublikowano 26 lutego 200817 l Jak dawno nie mialem goa w uszach to ten album jest sliczny: Various - Demented 1 Hallucinogen Mi-Loony-Um! (10:53) 2 Shpongle Divine Moments Of Truth (Remix) (8:29) 3 Trickster (2) Turquoise Mood (7:56) 4 Hallucinogen Beautiful People (Otts Mix) (7:59) 5 Tristan Small Paper Squares (8:41) 6 Doof Chemical Energy (6:06) 7 Prometheus MK Ultra (8:02) 8 Younger Brother Evil And Harm (8:52) http://www.discogs.com/release/78686
Opublikowano 26 lutego 200817 l u mnie troche wixiarsko: Hard Dance Mania Vol.12 Włala, zerknij na licznik nagrod, jestes pierwszym nagrodzonym wiksiarzem dzieki ktoremu moglem dac przyklad jaki to jestem bezwzgledny . Ale na serio Kalinho powinienes sie opanowac, koment do mojego posta to by jeszcze przeszedl ale TO co bylo ponizej w zadnym wypadku. A Ejcu jak zwykle na stanowisku xD. Universal - Altitude - atmospheric d'n'b, zaj.ebiste sampelki
Opublikowano 29 lutego 200817 l Dash Berlin - Till The Sky Falls Dawn (Kettel Remix) ostatniokatuję ten właśnie remix.
Opublikowano 29 lutego 200817 l u mnie troche wixiarsko: Hard Dance Mania Vol.12 Włala, zerknij na licznik nagrod, jestes pierwszym nagrodzonym wiksiarzem dzieki ktoremu moglem dac przyklad jaki to jestem bezwzgledny . Ale na serio Kalinho powinienes sie opanowac, koment do mojego posta to by jeszcze przeszedl ale TO co bylo ponizej w zadnym wypadku. A Ejcu jak zwykle na stanowisku xD. Universal - Altitude - atmospheric d'n'b, zaj.ebiste sampelki ciekawe czy zadales sobie tyle trudy by chociaz trackliste obadac ^_^ no ale nic to swiadom bylem tego czego slucham i konsekwencji jakie to za soba niesie a teraz: Global Experience - Madras sliczne
Opublikowano 29 lutego 200817 l Zadalem, zadalem palcem wskazywac nie musze tych niektorych rodzynow ktore sie w nim znajduja.
Opublikowano 29 lutego 200817 l Flashback Project - Promomix - secik HardcoreBreak, czy NuRave jak kto woli