Opublikowano 14 listopada 201014 l [obso] Milan rozgromił Inter 1-0 i wrócił na pierwsze miejsce w Serie A czyli tam gdzie powinien [/obso] Edytowane 14 listopada 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 14 listopada 201014 l Słabiutki Inter nie daje rady Milanowi grającemu ponad 30 min. w osłabieniu i tym razem to ta lepsza część Mediolanu będzie się cieszyć. Tym samym już 6 pkt. przewagi nad Interem i Juve, a już za 6 dni Ibra przetestuje Boruca
Opublikowano 14 listopada 201014 l Też mi wielkie wydarzenie. Drużyny prowadzone przez Beniteza grają taką kupę, że szkoda słów.
Opublikowano 14 listopada 201014 l Weekendowa kolejka zapowiada się świetnie. Drużyny z pierwszej szóstki grają między sobą, do tego 2 z tych meczów to klasyki Calcio. Mamy mecz 1 z 4 ekipą Inter - Milan, 2 z 3 Lazio - Napoli i 5 z 6 Juventus - Roma. Będzie się działo. Czyli będzie standard jak na wielkie klasyki serie A - w sumie ze 4 bramki, pare czerwonych, jakies karne z kapelusza. To chyba pomyliłeś z primera division. W tamtym sezonie Roma - Juventus 1:3, Juventus - Roma 1:2, Milan-Inter 0:4, Inter-Milan 2:0. Za to Barca - Real 1:0 i Real - Barca 0:2, dziękuję dobranoc. Duzo sie nie pomylilem, 5 bramek, czerwona i 2 karne.
Opublikowano 14 listopada 201014 l 5 bramek w trzech meczach, wow, normalnie eksplozja zaje'bistości. W całej tej kolejce z 20. drużyn Serie A aż 3 (trzy) strzeliły więcej niż jednego gola, masakra. Chciałem obejrzeć Inter-Milan, ale wyłączyłem po połowie, bo nie dało się tego oglądać, flaki z olejem. Najciekawszy mecz z udziałem włoskiej drużyny, jaki widziałem od czasu odejścia Mourinho, to Juventus-Lech, a i to głównie z powodu gry Lecha. Mam nadzieję, że Palermo wejdzie do czołówki, bo Milan i Inter to obecnie futbolowa tandeta.
Opublikowano 15 listopada 201014 l Autor a druzyn na poziomie jest dwa razy mniej no, ale to nie temat o slabej la liga w odwiecznej wojnie Ibrahimovic vs Materazzi, tym razem gora Ibra - http://www.youtube.com/watch?v=L6I5ww5f8uY Marco juz sie nie podniosl :potter:
Opublikowano 15 listopada 201014 l a druzyn na poziomie jest dwa razy mniej Dwa razy mniej od zera to ile? Uczestniczyłeś w składce kibicowskiej na sędziego, który pozwolił Milanowi zdobyć ten upragniony JEDEN PUNKT w dwumeczu z Realem Madryt, czy Silvio wyłożył wszystko z własnej kieszeni? A Ibrahimović nie pierwszy raz pokazuje, że czasami zapomina, czy jest w danym momencie na boisku piłki nożnej, czy na pokazie karate. Z kolei Materazzi dokonał w tym meczu niemożliwego - sprawił, że obrońcy Milanu wyglądali w porównaniu na solidną, trudną do oszukania grupę. Ech, chyba czas na emeryturę... Nie wiem, jakie metody treningowe stosuje Benitez, ale w tym tempie to za trzy miesiące nie będzie już miał ani jednego zdrowego piłkarza i wtedy się dopiero zacznie tracenie punktów.
Opublikowano 17 listopada 201014 l Balotelli chce iść do Milanu. Wtedy to dopiero tam będzie dom dziecka.
Opublikowano 19 listopada 201014 l Ogora nie nalezy sluchac gdyz nie ma racji. W lidze wloskiej jest w cholere ciekawych spotkan, ale trzeba najpierw wlaczyc telewizor. Dokladnie tak. Nigdy na odwrot. Edytowane 19 listopada 201014 l przez jakee
Opublikowano 19 listopada 201014 l Benitez rządzi, teraz Countinho doznał kontuzji mięśnia i nie zagra w najbliższych meczach
Opublikowano 20 listopada 201014 l Roma łatwo pokonała Udinese 2:0 i awansowała tymczasowo na 3 miejsce. Za kilka kolejek będzie 1 miejsce.
Opublikowano 20 listopada 201014 l Roma łatwo pokonała Udinese 2:0 i awansowała tymczasowo na 3 miejsce. Za kilka kolejek będzie 1 miejsce. Chyba w FM2011.
Opublikowano 20 listopada 201014 l nie, w Calcio Serie A, Roma już gra swoje, remis z Juve to tylko wypadek przy pracy.
Opublikowano 21 listopada 201014 l Ibrahimović potknął się w polu karnym, przez przypadek akurat gdzieś tam między nogami zaplątała mu się piłka i gol. No i w sumie tyle w tej lidze włoskiej.
Opublikowano 21 listopada 201014 l Autor Lazio zgubilo punkty. Milan oficjalnie mistrzem. Teraz jeszcze niech sie skonczy to sledztwo w sprawie kupionych meczow przez Inter, po ktorym odbiora im wszystkie 5 ostatnich trofeow i cacy.
Opublikowano 21 listopada 201014 l No, mam nadzieję że Beniteza spotka wreszcie zasłużona kara za Stambuł, gdzie przypadkiem (ale jednak) przyjechał jednym autobusem z zawodnikami Liverpoolu na finał LM. A potem świętował zwycięstwo, które sobie niezasłużenie przypisał. Co widać z resztą po jego wynikach w tak słabej lidze jak Serie A z tak mocnym zespołem jak Inter . Zboczyłem z tematu. Liczę że wywalą Beniteza, chociaż szkoda - tak pięknie pogrzebał rywali i zatrudni go wicelider Kazachskiej ekstraklasy (co wcale nie wydaje się nierealne).
Opublikowano 21 listopada 201014 l Eto'o sobie odpocznie troche od futbolu po zrobieniu Zidana w meczu z Chievo i bynajmniej nie chodzi o rulete. http://www.youtube.com/watch?v=PAAKsa460FQ&feature=player_embedded
Opublikowano 21 listopada 201014 l Do Zidane się nie umywa. Jak teraz Inter straci Eto'o to do reszty będą w (pipi)e... Mnie to cieszy, bo jak dalej ma to tak wyglądać to bardzo prawdopodobne że Milan zdobędzie 18 Scudetto
Opublikowano 21 listopada 201014 l Do Zidane się nie umywa. Jak teraz Inter straci Eto'o to do reszty będą w (pipi)e... Mnie to cieszy, bo jak dalej ma to tak wyglądać to bardzo prawdopodobne że Milan zdobędzie 18 Scudetto Milan kupił Cesara z Chievo.
Opublikowano 21 listopada 201014 l Kontuzjowani Julio Cesar, Maicon, Samuel, Chivu, Motta, Muntari, Coutinho, Milito. Teraz Eto'o pewnie kilka meczów nie pogra. Myślę, że możemy oficjalnie mówić o zespole Beniteza "rezerwy Interu Mediolan".
Opublikowano 21 listopada 201014 l Jeśli ktoś taki jak Benitez skupia się na treningu fizycznym ,a nie na ćwiczeniach z piłką jak Mou to nie dziwota ,że ma się tyle kontuzji bez ingerencji rywala
Opublikowano 21 listopada 201014 l Ja nie wiem, może on po grze w dziadka bierze bejzbola i przegranym łamie nogi. Byłaby to jakaś metoda motywacyjna.