Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Co racja, to racja. Aż Ci dam plusa skur.wysynu.

Przy okazji Milan wyprzedził Inter w ilości zdobytych Superpucharów - 6 do 5 na korzyść czerwono-czarnych.

Alberto Paloschi, rezerwowy napastnik Milanu, wypożyczony do Chievo - robią miejsce na ostatnie dni mercato ;)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 414,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z dłuższym tekstem Ogqozo mam problem, bo wychodzi z niego, że owszem coś poczyta o Serie A, ale niespecjalnie ją ogląda, a to jednak za mało by o niej pisać z perspektywy "znawcy". Kiedy czytam takie

• W pierwszym prawdziwym sprawdzianie sezonu, Milan rozgromil Inter 2-1 w meczu o Superpuchar Wloch.

Opublikowano

Wrócił, zagrał jeden mecz podczas Audi Cup i poszedł do Chievo dalej się ogrywać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

W koncu rusza Serie A. Dzis mecz Milan - Lazio.

Opublikowano

I Milan wygra gwoli ścisłości, bo któżby popsuł sobie statystyki mówiące, że w Milan ledwie 3 razy przegrał na inaugurację ligi? Potem tylko marsz po tytuł, Liga Mistrzów, w maju finał, w wakacje Superpuchar i pozamiatane. Kolejny piękny sezon się zapowiada.

Opublikowano
  • Autor

O ile omina go kontuzje, ktore jak co roku stanowia prawdziwa zmore klubu.... i ktore zreszta juz sie zaczely;] Grunt, by nie bylo takich kwiatkow, jak w dwumeczu ze Spurs w LM, gdy np. z braku zdrowych zawodnikow T. Silva musial grac w pomocy. No, ale po to latali te ewentualne dziury podczas okienka transferowego.

To poczatek sezonu a Milan jest pewnie myslami na Camp Nou, ale mam nadzieje, ze w meczu z Lazio nie bedzie zadnej wpadki.

Opublikowano

Fakt. Mexes, Taiwo, Robinho (i nie wiem kto tam jeszcze) kontuzjowani, a Serie A dopiero startuje. A co jak co to na Mexes'a bardzo liczyłem, nie sposób go nie podziwiać za bezkompromisowość i nieustępliwość a ja lubię takich graczy, oby tylko ta zaciętość nie przełożyła się na dorobek kartkowy. W każdym razie kadra urosła, transfery wg mnie poprawne, bez szału i po cichu wzmocniono każdą z formacji. Będzie dobrze. Bardziej obawiam się na dzień dzisiejszy Mirka Klose niż dwumeczu z Barcą dla której każda kontuzja to przy krótkiej ławeczce i nadmiarze pomocników w składzie kosztem innych formacji - katastrofa.

Edytowane przez whitesand

Opublikowano
  • Autor

Sklady:

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.

LAZIO: Bizzarri, Konko, Biava, Dias, Zauri, Ledesma, Brocchi, Cisse, Hernanes, Mauri, Klose.

Forma Cassano (rzekomo swietna, jednak nadal pamietam jak wygladal miesiac temu... jak pulpet) oraz poziom dopasowania sie Aquilaniego do gry druzyny w debiucie to rzeczy, ktore mnie dzis interesuja.

Opublikowano

To jednak słusznie obawiałem się meczu z Lazio. Damn.

Opublikowano
  • Autor

Juz wiem gdzie poszly pieniadze Interu za Eto'o.

Na sedziow.

Ok, koniec z handicapem. Bedzie ciekawy mecz;] Ladnie pykaja z klepki.

Nie liczac zmarnowanej setki, to Aquilani gra b. dobrze. A Gattuso to epic fail.

Opublikowano

Uwielbiam takie spotkania. Szybkie tempo,akcja za akcje no i przede wszystkim bramki...oby tak dalej ^^ Jednak Milan z taką grą nie ma czego szukać w spotkaniu z Barceloną...mały wpier.dol ze strony Katalończyków może być ^^

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
  • Autor

No nikt sie na nastawia na wygrana na Camp Nou za bardzo, biorac pod uwage kontuzje i fakt, ze to dopiero pierwsze spotkanie ligowe (a drugie powazne), podczas gdy Barca jest juz w rytmie meczowym.

Zreszta z Barca prawdopodobnie wystapi Bonera, wiec rownie dobrze Milan moze sobie na starcie strzelic 3 gole samobojcze. Szukanie remisu na wyjezdzie i ewentualna wygrana na San Siro, to cel w dwumeczu z Barca.

Opublikowano
  • Autor

Sedzia ukradl Milanowi 3 punkty / Sedzia uratowal remis Lazio

obie wersje sa poprawne, niezly walek

Opublikowano

Po ostatnim gwizdku sędziego (podczas wykonywania rożnego):

Juz wiem gdzie poszly pieniadze Interu za Eto'o.

Na sedziow.

Opublikowano

Juventus 4:1 Parma

Dynamiczny, jednostronny i bardzo miły dla oka mecz. Powinno być jedno oczko wyżej dla Juve, ale kto by się tym przejmował z takim wynikiem. Juve chyba po raz pierwszy od bardzo dawna chyba dobrze trafił z transferami - Vidal i Lichtsteiner strzelają gole w debiucie i zaliczają dobre występy, Vucinic też nie najgorzej, ale to co robil Pirlo w środku pola i pod bramką Parmy, zasługuje na owacje na stojąco. Z dawnego Milanu szanowałem tylko jego, a teraz zaczynam szanować go jeszcze bardziej. Strach pomyśleć, co będzie gdy go zabraknie. Del Piero mimo 37 lat, nadal udowadnia, że zasługuje na miejsce w pierwszej 11.

Opublikowano
  • Autor

Zgodnie z moimi przypuszczeniami Pirlo "odzyl" po zmianie srodowiska i Juve ladnie pojechalo w debiucie.

Z kolei Roma skompromitowala sie przegrywajac u siebie z Cagliari 1-2.

Tak jak pisalem wczesniej, obstawiam, ze szczytem dla obydwu ww. druzyn bedzie w tym sezonie awans do Ligi Europejskiej.

Opublikowano

Tak jak pisalem wczesniej, obstawiam, ze szczytem dla obydwu ww. druzyn bedzie w tym sezonie awans do Ligi Europejskiej.

Spoczko, tradycyjnie co rok będzie cytowanie takich postów na koniec sezonu i beka.

Opublikowano

O ile omina go kontuzje, ktore jak co roku stanowia prawdziwa zmore klubu.... i ktore zreszta juz sie zaczely;]

Wykrakane. Taiwo, Flamini, Mexes, Robinho, Ibrahimovic...

Opublikowano
  • Autor

Ano. Mecz z Barca mozna potraktowac w takiej sytuacji jako trening.

Opublikowano

Nie jest tak źle, w kontekscie LM. Taiwo ma być zdolny do gry, Flamini nie był nawet zgłoszony do rozgrywek, a Ibra w meczu z Lazio był w cieniu Cassano.

Opublikowano
  • Autor

Nie ogladam. Lucio znokautowal Stekelenburga?

Mecz o to, ktory trener pierwszy wyleci z posady. Mnie ucieszy remis.

A jutro mecz Napoli - Milan. No nie powiem, by terminarz na starcie byl laskawy dla druzyny z Mediolanu.