Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie Mou weźmie do pierwszej drużyny Alvaro Moratę i już ;]

tumblr_l6ro1pR8gd1qd4cfro1_400.jpg

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 13 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Dlaczego nikt oprócz mnie nie zauważył bramki Xaviego :angry: . http://www.youtube.com/watch?v=-AMwqbdH8Xc To było G E N I A L N E. Złota Piłka

Opublikowano

Kolo trafil drugiego pilka, ta mu sie przypadkiem korzystnie odbila, wiec kopnal ja druga noga z niesamowicie dalekiego dystansu 5 metrow i trafil w swiatlo bramki. Faktycznie jest sie nad czym zachwycac.

Opublikowano

Kolo trafil drugiego pilka, ta mu sie przypadkiem korzystnie odbila, wiec kopnal ja druga noga z niesamowicie dalekiego dystansu 5 metrow i trafil w swiatlo bramki. Faktycznie jest sie nad czym zachwycac.

przypadkiem..

No w sumie racja, na wyspach bramki padaja tylko z przypadku, bo o taktyce to oni duzo nie wiedza..

Opublikowano

Inzaghi przez całe 53 lata które już spędził na boisku nie strzelił gola po TAKIM przyjęciu (zakładając nawet przypadek).

Zwyrodnialec- zupełnie jak Obraniak w meczu z WKS.

Opublikowano

Pamiętam tą akcje Dennisa, ale to jak stawianie na równi gola Messiego z Getafe i Maradony z Anglią (nawet przy założeniu, że NU było w owym czasie całkiem mocne, to różnica poziomu na korzyść Arsenalu była taka jak obecnie między drugim, a trzecim zespołem Primera). Nie ten rywal, nie ten poziom, nie ta stawka. Z resztą fajnie jest się chwalić golem sprzed ładnych paru lat pisząc o obecnej sile ligi :thumbsup:. Liczy się tu i teraz. Xavi zarządził i basta!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Inzaghi przez całe 53 lata które już spędził na boisku nie strzelił gola po TAKIM przyjęciu (zakładając nawet przypadek).

Zwyrodnialec- zupełnie jak Obraniak w meczu z WKS.

No jak widac Inzaghi jest na tyle dobrym zawodnikiem, ze nie musi przyjmowac pilki, by trafic w swiatlo bramki. Moze Xavi mu kiedys dorowna technika albo iloscia zdobytych pucharow LM, czy goli, ale to pod warunkiem jak sie jeszcze 3 razy urodzi. Poki co niech sie skupi na skrupulatnym trenowaniu przyjmowania swoja nozka pilki i mozliwe, ze kiedys dojdzie do jako takiego poziomu.

Opublikowano

Złota Piła dla Xaviego!...a nie Ronaldo ładniejszą strzelił ...to dla niego Złota Piłka!

Opublikowano

Focha strzelam, Obso wstawił gola (chyba) z meczu o Puchar Gampera a Zwyrol z meczu z KP. Kurdę to jak nisko upadł Real, skoro taka bramka Xaviego nie została zauważona przez szacowne jury :confused:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Focha strzelam, Obso wstawił gola (chyba) z meczu o Puchar Gampera a Zwyrol z meczu z KP. Kurdę to jak nisko upadł Real, skoro taka bramka Xaviego nie została zauważona przez szacowne jury :confused:

Uważasz, że bramka Xaviego jest lepsza od tej, którą wrzucił Obso? :lol:

Opublikowano

Uważasz, że bramka Xaviego jest lepsza od tej, którą wrzucił Obso? :lol:

Biorąc pod uwagę okoliczności (stawka meczu+rywal+piłkarz który strzela 5 bramek na sezon), to tak. Jeżeli Pippo strzeliłby takiego gola w meczu z Interem (Interem Mourinho, silnym, nie słabym jak obecnie) w meczu o prowadzenie w lidze, to można byłoby dyskutować.

Ja tam nie twierdzę, że to bramka roku, ale zwyczajnie dziwi mnie, że nikt z forumowych koneserów piłki jej nie docenił :confused: . Jak by Pirlo czy Gerard zdobyli bramkę w ten sposób (+ w meczu z Interem/ManUtd), to mielibyśmy w odpowiednich tematach jeden wielki spust. To pewnie przez fakt, że w dobrym tonie jest trywializować osiągnięcia Barcy i jej piłkarzy. No nic przycupnę w kąciku i popłaczę sobie

Opublikowano

co ty (pipi) i co ma siła drużyny przeciwnej do "ładności" bramki strzelonej ? xD

Opublikowano

Ech, a no to, że w meczach o stawkę(itd) pewne zagrania z gatunku "zrobię podwójne salto, odbiję się od słupka i umieszczę członkiem piłkę w bramce, choć mam na to jakieś 5% szansy" robią w ch.uj większe wrażenie niż, gdy to samo robimy w meczu z Poroninem Poroniec, to chyba logiczne :confused: ?

Opublikowano

To był przypadek, pogódź się z tym

Opublikowano

A pamiętasz Francesco Coco :rolleyes: ?

Opublikowano

Genialny filmik :)

Zobaczymy czy dziś któraś z drużyn zaliczy potknięcie.

Opublikowano

Na razie Barca prowadzi z Osasuną po golu Pedro. Chłopak zaczyna coraz częściej strzelać i to mi się podoba

edit. Villa postanowił nie strzelać goli słabym zespołom

edit2. Messi jednak słabych nie oszczędza i aplikuje Pampelunie 2 bramki (w tym 1 karny podyktowany dla Barcelony w tym sezonie ligowym). Jest już raczej pozamiatane, choć trochę dziwi mnie, że Pep nie oszczędza żadnego piłkarza z podstawowej 11.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Real Madryt 2-0 Valencia

pro_photo1291497772.jpg

A mogło być znacznie więcej,gdyby swoje sytuacje wykorzystał Khedira,Di Maria czy Ronaldo,a także gdyby sędzia odgwizdał karnego po akcji Di Marii. No ale i taki wynik jest bardzo dobry. Ważne zwycięstwo po klęsce w Barcelonie,które na pewno doda pewności siebie zawodnikom Realu :)

Opublikowano

Real Madryt 2-0 Valencia

pro_photo1291497772.jpg

A mogło być znacznie więcej,gdyby swoje sytuacje wykorzystał Khedira,Di Maria czy Ronaldo,a także gdyby sędzia odgwizdał karnego po akcji Di Marii. No ale i taki wynik jest bardzo dobry. Ważne zwycięstwo po klęsce w Barcelonie,które na pewno doda pewności siebie zawodnikom Realu :)

W tej lidze tym 2 klubom żadne zwycięstwo nie doda pewności siebie. Bo tu sie nie ma czym chwalic.

Tak jak mowilem obie druzyny wygraja po jakies 20 spotkan w tej lidze jeszcze, zagraja jakies 2 slabsze mecze (jakies wyjazdowe remisy) a o mistrza w Madrycie.

Nie ma co ogladac w tej PD

Opublikowano

Ronaldo jakimś leszczom znowu gole strzela, a przychodzi gra z lepszą drużyną, to jest statystą. :whistling:

Wełna dobrze pisze, ta liga jest zbyt przewidywalna i nie ma sensu w ogóle oglądać meczów, oprócz Barcelona - Real i Real - Barcelona.

Opublikowano

Real Madryt 2-0 Valencia

pro_photo1291497772.jpg

Tak trochę z du.py uwaga, ale zauważyliście, że z goli Ronaldo cieszy się głównie on sam? I jeszcze ta mina "jestem bogiem?!jestem?!!!no (pipi)a!!!!!". Zwyczajnie nie trawie ziomka :confused: