Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

POMOCYYYY Podajcie jakieś porady odnośnie misji A-8, jak tym badziewiem Ferrari:P wygrać ten wyścig??

Albo naprawdę jestem taki słaby, albo jestem taki słaby:P

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 403,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano
ja znowu gdzieś znalazłem taką plotę:

-październik 2009 - Uncharted2

-listopad 2009- Ratchet

-grudzień2009- GT5

-marzec 2010 GoW3

-maj 2010 Heavy Rain

Ja bym się nie pogniewał na takie daty choć uczciwie uważam,że GT5 nie wyjdzie w tym roku.Pewnie będziemy musieli czekać do TGS na jakieś pierwsze konkretne informacje i pierwszy gameplay i demo z pełnej wersji.

hehe...ja bym U2 przesunal na wrzesiem, MAG na pazdziernik..i robi sie ciekawa koncowka...GT5 wyjdzie na swieta, (pipi)na obnizke czy tam slima i lud sie rzuci...do grudnia jeszcze 6 miesiecy...to chyba wystarczajaco dlugo aby zrobic ostatnie szlify przy grze...badzmy dobrej mysli :P

Opublikowano

inne pytanie. niema szans żeby ściągnąć trasę Nurburgring Nordschleife do GT:P, czy była jakaś aktualizacja??

Opublikowano

Na chwilę obecną nie ma szans. Ten tor dostaniemy dopiero pewnie w pełnym GT5.

Opublikowano
Na chwilę obecną nie ma szans. Ten tor dostaniemy dopiero pewnie w pełnym GT5.

qrde to najlepszy tor świata :) rewelka. długi i trudny. ok 20 km i ile tam jest zakrętów? 151? Miazga :)

Opublikowano

20,8km ma samo Nordschleife (Pętla Północna + tor GP to 24km) i jest tam ponad 170 zakrętów.

Opublikowano

Już w sierpniu mykam moim skromnym "gnojarzem 195km 400NM" na Nurburgring zrobić kilka rundek. Oczywista spacerowo. Pora przypomnić sobie tor dokładniej np. w GT4 :D

Opublikowano

dziwne ja myślałem że ma 73 zakręty, 33 w lewo i 40 w prawo, skąd więc informacje o tajemniczych 170??

Opublikowano

To prawda nWo, oficjalnie mówi się, że są to tylko 73 zakręty, jednak niektórzy liczą każdy mały łuk i wtedy wychodzi dwa razy więcej. Dawniej północna i południowa pętla (wybudowana w 1927 roku) miała 17,6 mil długości (28,3km), czyli więcej niż teraz i wtedy, gdy ktoś policzył wszystkie zakręty wyszło, że było ich aż 172. Także trochę się zagalopowałem bo ten Nordschleife co jest w wielu grach ma o wiele mniej zakrętów.

http://www.sportrider.com/features/146_080...eife/index.html

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że tor jest bardzo ciekawy i zawiera w sobie mix różnych "zakrętowych pułapek". Chciałbym się takkiedyś wybrać autem/motorem. Na pewno kiedyś się uda. Póki co wolałbym wsadzić swój tyłek w dobrze dopieszczone R34 ( które sam dopieszczę :D ) chwycić pada i gogogogooooo.....GT5 :)

Opublikowano
chwycić pada
- polecam kółko :D różnica ciężka do opisania. Warto nawet za cenę nerki :D

Edytowane przez Gerath

Opublikowano
chwycić pada
- polecam kółko :D różnica ciężka do opisania. Warto nawet za cenę nerki :D

fajnie by było ale póki co mam zamiar kupić kurtkę i nowy kask :D i znowu kierownica przełożona na przyszły rok :P chociaż w sumie za ile można wyrwać dobrą kierę?

Opublikowano

300 tops

Opublikowano

To zależy czego oczekujesz ale 300-350 można mieć Logitech DFGT najnowszy Fanatec i G25 koło 800zł i więcej (zależy od źródła, dostawy itp)

Opublikowano

po wielkiej ściemie z GT na psp przyszła kolej na posiadaczy PS3

Opublikowano

Hehehe czuję się jakby normalnie GT5 robił Blizzard :D

Opublikowano

a za kierownicą pod kaskiem będzie kryła się postać z Duke Nukem 3D

Opublikowano
300 tops

To zależy czego oczekujesz ale 300-350 można mieć Logitech DFGT najnowszy Fanatec i G25 koło 800zł i więcej (zależy od źródła, dostawy itp)

coś dobrego sprawdzonego. ale nie kosmiczna nowość na tysiaka.

Opublikowano

Hej.. mam wielka prosbe do kogos. kto sciagnal kiedy DEMO GT5: Prologue z japonskiego PSS, zeby pozwoilil mi je sciagnac.

O polskie konto PSN bym nie prosil ale JP to co innego... Kto mnie zna ten wie, ze nie ma absolutnie zadnej obawy, ze moglbym w jakikolwiek sposob zaszkodzic osobie, ktora by mi te konto uzyczyla...

Jesli ktos zgodzi sie spelnic moja prosbe niech da mi znac na PM lub PSN.

E: Nieaktualne. Ktos juz mi pomogl (thx jeszcze raz :) )

Edytowane przez Emet

Opublikowano
Gdyby takie detale i AA były podczas wyścigu to bym chyba oszalał ze szczęścia. Może w następnej generacji?

Tyle, że GT5 prologue nie posiada żadnego trybu Foto, więc te screeny złapane zostały bezpośrednio z gry (z replaya). W samym wyścigu nie byłbyś w stanie ujrzeć takich detali z oddalonej kamery więc może i faktycznie w samej grze nie będzie aż takich detali, ale i tak daje radę ;)

Edytowane przez nightrunner

Opublikowano

przecież to jest z repleya zrobione foty. Widać tunel na odbiciu, więc to jakiś deepforest albo grand valley rozbudowane albo coś;D Panowie z polyphony zrobili to po prostu. Takie detale są w gierce ;) Inna sprawa, że nie wszystkie fury będą tak zrobione;) vide GT4. Ale i tak auta porażają jakością. Pzdr

Edytowane przez Re

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.