April 9, 200817 yr w tekkenie 5 z ws+3 bryana na ch da sie wyrwac ? jak tak to czym ? (ja trzymam f i nic ale m ozliwie ze za wolno) dzieki DI Edited April 10, 200817 yr by gregora
July 24, 200816 yr Witam, mam pytanie odnośnie trybu arcade w T5. O ile przechodząc przez Kyu i Dan'y jak dawałem continue to nic się nie działo to powyżej tych poziomów wydaje mi się, że muszę te walki wygrywać od początku mimo, że na ekranie pisze stage 5 czy tam 20. Czy mimo, że mam pare razy "continue" to mogę awansować? Czy żeby wejść powyżej master muszę ileś tam walk pod rząd wygrać? Korzystając z okazji zapytam jeszcze jak przejść (na easy!!!) każdą postacią Story battle. W T3 żeby odblokować szybko postacie dawało się szybko easy i przechodziło poprostu:D a tu dramat! Narazie udało mi się przejść może 8 postaciami-chodzi oczywiście o Jinpachiego:D
August 22, 200816 yr No Jinpachi jest troche przesadzony ale najprosciej ustaw sobie na jedna runde kazda walke. Naucz sie najbanalniejszych juggle dana postacia i wystarczy... Mi sie zdazalo kontynuowac gre i dalej zdobywalem tytuly, to chyba nie ma znaczenia
August 25, 200816 yr Stroi, które się kupuje, nie można customizować. Ta czapka i szelki to nie są rzeczy do kupienia? Te stroje były do kupienia w T5, w DR są dostępne od samego początku i nie da się ich customizowac (za wyjątkiem szkolnych strojów Asuki i Xiaoyu).
September 14, 200816 yr W T5 u Beak'a nie mogę i nie mam już pojęcia jak wykonać nst. akcję: 3+4~{p}~{3}3+4~{p}~{3}3+4~{p} Czy ktoś może mi powiedzieć jak to w końcu wykonać, bo już sam nie wiem kiedy i jak nacisnąć? Dzięks
September 14, 200816 yr bufferujesz 3 (trzymasz non stop): [3]+4~f~[3]+4~f~[3]+4 Byćmoże trzymasz rónież non stop przód, przód masz naciskać aby wejść we flamingo, nie trzymać. Edited September 14, 200816 yr by Peter.
February 14, 200916 yr Author Gra w którą można zagrać przed intro gry ma jakoś nazwę? Jak wejdziesz do opcji Arcade History to nie tylko znajdziesz jej tytuł, ale i będziesz mógł w nią ponownie zagrać.
February 14, 200916 yr To już do ciężkiej cholery za przeproszeniem nie możesz podać tytuły tylko odwijasz na drugą stronę? Nie mam już tej gry, nie mam jak sprawdzić
February 14, 200916 yr Author Gdybym znał ten tytuł to bym podał. A i gry nie mam jak włączyć. Nie unoś się tylko ciesz, że komuś - w tym przypadku mi - chciało się odpisać. Edited February 14, 200916 yr by Di
March 9, 200916 yr Gra w którą można zagrać przed intro gry ma jakoś nazwę? Jak wejdziesz do opcji Arcade History to nie tylko znajdziesz jej tytuł, ale i będziesz mógł w nią ponownie zagrać. jak chodzi o Tekkena 5 to to było Starblaze o ile dobrze pamiętam:P