Opublikowano 9 kwietnia 200817 l w tekkenie 5 z ws+3 bryana na ch da sie wyrwac ? jak tak to czym ? (ja trzymam f i nic ale m ozliwie ze za wolno) dzieki DI Edytowane 10 kwietnia 200817 l przez gregora
Opublikowano 24 lipca 200816 l Witam, mam pytanie odnośnie trybu arcade w T5. O ile przechodząc przez Kyu i Dan'y jak dawałem continue to nic się nie działo to powyżej tych poziomów wydaje mi się, że muszę te walki wygrywać od początku mimo, że na ekranie pisze stage 5 czy tam 20. Czy mimo, że mam pare razy "continue" to mogę awansować? Czy żeby wejść powyżej master muszę ileś tam walk pod rząd wygrać? Korzystając z okazji zapytam jeszcze jak przejść (na easy!!!) każdą postacią Story battle. W T3 żeby odblokować szybko postacie dawało się szybko easy i przechodziło poprostu:D a tu dramat! Narazie udało mi się przejść może 8 postaciami-chodzi oczywiście o Jinpachiego:D
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l No Jinpachi jest troche przesadzony ale najprosciej ustaw sobie na jedna runde kazda walke. Naucz sie najbanalniejszych juggle dana postacia i wystarczy... Mi sie zdazalo kontynuowac gre i dalej zdobywalem tytuly, to chyba nie ma znaczenia
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l Stroi, które się kupuje, nie można customizować. Ta czapka i szelki to nie są rzeczy do kupienia? Te stroje były do kupienia w T5, w DR są dostępne od samego początku i nie da się ich customizowac (za wyjątkiem szkolnych strojów Asuki i Xiaoyu).
Opublikowano 14 września 200816 l W T5 u Beak'a nie mogę i nie mam już pojęcia jak wykonać nst. akcję: 3+4~{p}~{3}3+4~{p}~{3}3+4~{p} Czy ktoś może mi powiedzieć jak to w końcu wykonać, bo już sam nie wiem kiedy i jak nacisnąć? Dzięks
Opublikowano 14 września 200816 l bufferujesz 3 (trzymasz non stop): [3]+4~f~[3]+4~f~[3]+4 Byćmoże trzymasz rónież non stop przód, przód masz naciskać aby wejść we flamingo, nie trzymać. Edytowane 14 września 200816 l przez Peter.
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Jak moge pobrac Tekken Dr na ps3 ma ktos moze opis, czy mozna gdzies kupic??
Opublikowano 14 lutego 200916 l Autor Gra w którą można zagrać przed intro gry ma jakoś nazwę? Jak wejdziesz do opcji Arcade History to nie tylko znajdziesz jej tytuł, ale i będziesz mógł w nią ponownie zagrać.
Opublikowano 14 lutego 200916 l To już do ciężkiej cholery za przeproszeniem nie możesz podać tytuły tylko odwijasz na drugą stronę? Nie mam już tej gry, nie mam jak sprawdzić
Opublikowano 14 lutego 200916 l Autor Gdybym znał ten tytuł to bym podał. A i gry nie mam jak włączyć. Nie unoś się tylko ciesz, że komuś - w tym przypadku mi - chciało się odpisać. Edytowane 14 lutego 200916 l przez Di
Opublikowano 17 lutego 200916 l Słyszałem, że Zafina zdobyła Mount Blanc, ale nie jestem pewien. Sory ;D
Opublikowano 9 marca 200916 l Gra w którą można zagrać przed intro gry ma jakoś nazwę? Jak wejdziesz do opcji Arcade History to nie tylko znajdziesz jej tytuł, ale i będziesz mógł w nią ponownie zagrać. jak chodzi o Tekkena 5 to to było Starblaze o ile dobrze pamiętam:P