Opublikowano 24 września 201113 l A mecz Carling Cup a za dobrze pokazał dlaczego Romelu Lukaku nie został zgłoszony do Ligi Mistrzów. Nie wiem co ludzie w nim widzą... to swiadczy tylko o twojej ignorancji Może i jest wielkim talentem, ale jeszcze dużo wody upłynie nim coś z niego będzie, a jak widzę tych pieniaczy, którzy widzą go w składzie zamiast Torresa czy Drogby to mi się śmiać chce.
Opublikowano 24 września 201113 l ogqozo, nie bardzo rozumiem? Ogólnie na obraz zwolnionego Wengera składają się nie tylko ostatnie wyniki, ale cało kształt. Absolutna posucha jeżeli chodzi o trofea, marne ruchy transferowe. No, ale oczywiście możesz mieć swoje zdanie. Tyle że ruchy transferowe nie są marne, a posuchę trofeów to ten klub miałby z każdym innym trenerem. Ale oni nie byliby Wengerem, więc nie gadałoby się o ich zwolnieniu.
Opublikowano 24 września 201113 l Kimkolwiek by nie byli, od tylu lat, mimo iż Arsenal przynosi dochody, nic nie wygrywa, więc każdy byłby "zwalniany".
Opublikowano 24 września 201113 l Kompletnie się nie zgodzę z twoim zdaniem, według mnie każdy inny trener już dawno by poleciał, a Wenger tylko trzyma się stołka bo jest Wengerem. Nie chcę wchodzić w dyskusję na temat transferów bo dla mnie Arsenal wykonuje żenujące ruchy na rynku, a według Ciebie jest inaczej i niech tak zostanie.
Opublikowano 24 września 201113 l Torres sie rozkreca bo wkoncu jest jeden piłkarz w chelsea, ktory chce z nim grac (Mata) , wczesnie bylo to co kiedys z Szewa. Lampard i Tery go nie lubili i nikt z nim nie chciał grac
Opublikowano 24 września 201113 l Torres sie rozkreca Erm... widziałeś może mecz z United? Tymczasem Arsenal niby wygrał 3-0, ale tradycyjnie kolejny gracz musiał doznać kontuzji. Tym razem Walcott.
Opublikowano 24 września 201113 l United w kryzysie. Już prawie 30 minut meczu, a oni ciągle bez gola (chociaż mogli dostać karnego w pierwszej akcji). Kontuzjowany lekko jest Rooney, a gdzieś w 10. minucie doszedł też Hernandez. Na ataku więc Berbatow i Owen. Kto by pomyślał! edit: Dobra nevermind, nie było tego posta.
Opublikowano 24 września 201113 l fuuuuu, trzeba znaleźc sposób na ekupe Ferguusona bo Premier league stanie sie nudna jak liga hiszpanska edit- o i proszę, brawo Stoke! Edytowane 24 września 201113 l przez Orson
Opublikowano 24 września 201113 l Zal ... Obrona strasznie słabo "Patyk" miał chyba z 10 sytuacji ale oferma potrafiła tylko jedna wykorzystać ... Pomijam brak karnego na początku i drugiego po ręce w drugiej połowie nawet bez tego powinni to wygrać a z(pipi)ali
Opublikowano 24 września 201113 l I bardzo dobrze się dzieje. Tak w ogóle to Stoke mnie zadziwia w tym sezonie. Wygrali z LFC no i te remisy z CFC, a teraz z MU.
Opublikowano 24 września 201113 l Akurat w zeszłym sezonie też tak było, tyle że z United dwa razy przegrali po 1-2. Myślę jednak, że fakt nieobecności w składzie MU trzech pierwszych preferowanych napastników (taki Hernandez strzelił wtedy Stoke trzy gole) może nieco wyrównać efekt zaskoczenia w tym przypadku.
Opublikowano 25 września 201113 l Nie chcę wszczynać na nowo wojny, wstawiam tylko zdjęcie pokazujące, że gol Naniego też nie powinien być uznany:
Opublikowano 25 września 201113 l No właśnie, poza tym trzeba było pokazać również nieuznane karne dla MU.
Opublikowano 25 września 201113 l Zgadzam się, takie rzeczy są tylko istotne w meczach Barca vs reszta świata. Można o tym latami pisać.
Opublikowano 28 września 201113 l Mam pytanie do znawców. Jaka jest obecnie sytuacja Berbatova w MU ? W LM za dużo jak na razie nie gra, patrząc po statystykach (nie śledzę PL) w lidze też coś cieniutko. Co jest przyczyną takiego stanu rzeczy ?
Opublikowano 28 września 201113 l leniwy to Bułgar to i na ławe posadzono gościa (dywaguję ) Edytowane 28 września 201113 l przez Orson
Opublikowano 29 września 201113 l Trzech kolesi gra lepiej od niego. Jak dostał szansę, to grał piach.
Opublikowano 29 września 201113 l Berbatov nawet jak dostaje 5 minut to wygląda tak, jakby grał wcześniej z 10h pod rząd, rusza się jak mucha w smole. Nic dziwnego, że siedzi przy takiej konkurencji.
Opublikowano 29 września 201113 l Przyczyną jest to, że w pewnym momencie (bodaj luty) Ferguson uznał, że po prostu lepiej jest wystawić Hernandeza i tak twierdzi do dziś. Nie jest to chyba kontrowersyjna opinia.
Opublikowano 30 września 201113 l Berbatov, średni zawodnik, musi rywalizować z Rooneyem, który jest w świetnej formie, Chicharito, który strzela gole jak na zawołanie oraz z Welbeckiem, który nagle wbił się do składu i bardzo dużo wnosi do gry United. Póki co Berba z wyżej wymienionych zawodników jest najsłabszy, a trzeba przecież pamiętać, że jest jeszcze Owen, również strzelający ważne bramki. Nie wspominam o Diouf'ie, bo to żadna konkurencja (choć z drugiej strony... dla Berbatova każdy jest konkurentem). Domyślam się, że Ferguson, widząc jak Bułgar prezentuje się na treningach, woli wybrać po prostu lepszych piłkarzy.
Opublikowano 1 października 201113 l Wszystkich fanów spokojnego, "angielskiego" kibicowania zapraszam na mecz Everton - Liverpool. Everton gra, niezasłużenie, w 10.