Opublikowano 13 stycznia 20169 l to co arsenal leje dzisiaj ligowego sredniaka do zera? nie sądze, skład znów przetrzepany jak leci bez alexisa coś słabo to widze, mesut jest w gazie ale no nadal może być cięzko
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Liverpool ma teraz najwiecej kontuzji w calej lidze. 3 mlodzikow sciagnelismy z wyporzyczen i jeszcze do konca sezonu przyszedl Coulker. Pierwsza jedynastke da sie skleic, ale lawka to juz beda nastolatkowie I tak wygramy!
Opublikowano 13 stycznia 20169 l wyporzyczen nie zrobił edycji bo jest aktualnie na boisku ("i tak wygramy") Edytowane 13 stycznia 20169 l przez Croc
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Nie ma to jak sie bronic rozpaczliwie przez 40min i wprowadzac Artete xd #WengerOut
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Jest jeszcze jakiś klub, w którym stoper wykonuje rzuty rożne? Prócz Man Utd oczywiście. Ciekawa filozofia.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Bardzo dobry mecz, szkoda, ze zabraklo pewnosci w srodku spotkania. Po wejsciu Benteke ruszylo, a potem Allen trzeci gol swoj w PL odkad przyszedl, ale mam nadzieje, ze powroci do tej z przed kontuzji. Plaga kontuzji, ale jest pozytywnie. Wynik sprawiedliwy, chociaz szkoda bledu Simona. Mój ulubieniec Firmino pokazał klasę, szkoda tej poprzeczki bo byłby hat trick Edytowane 14 stycznia 20169 l przez Jerome
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Przerwy na kontuzje i cieszyński po golach z cyklu wbijamy się na trybuny
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Pierwsza polowa na Anfield to byl balas jak battlefront, ale w drugiej juz się ładnie dzieje i można to ogladac
Opublikowano 17 stycznia 20169 l i zas filozof bedzie kozaczyl, a taki piach dzis grali ze o ja cie pieldole
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Swoją drogą L'pool ładnie chodził. Tak klepali piłkę, że MU momentami nie wiedziało co się dzieje.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Ja sie balem tego meczu z powodu konstuzji, bo z ich ilosci i jakosci mozna zrobic lepsza jedynastke od tej co grala, takze po Arsenalu gdzie byla wojna, wiedzialem, ze nie bedzie rotacji i bedziemy zmeczeni. Jednak remis spokojnie powinien byc, ale fellaini ladnie wyskoczyl i runi byl gdzie byc powinien. Plotki z bardzo dobrych zrodel podaja, ze chcemy wyciagnac Inaki Williamsa z Bilbao. Oby sie udalo, bo ten sezon jeszcze spokojnie mozna uratowac... tylko te kontuzje.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Typ co się tymi kontuzjami za każdym razem tłumaczy. Z Coutinho, Sturridge'a i Skrtela byś ulepił tę XI?
Opublikowano 17 stycznia 20169 l No a w United wszyscy zdrowi? Takie biedne tłumaczenie. Z resztą sami sobie są winni skoro sprzedając Suareza i Sterlinga nie kupili nikogo kto mógłby ich zastąpić choćby w 50%.