Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Atletico Madrid President when asked about Griezmann going to Man United: "Manchester United? Small team."

:taknieco:

• Odpowiedzi 16,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Niezły napinacz, junajted jeszcze długo będzie wielki mimo obecnych wyników, właściwie nie wiem po co to napisałem XD oczywista oczywistość

Opublikowano

Kapustka zagrał dziś (a w zasadzie wczoraj) od pierwszej minuty w FA Cup z Derby County. Generalnie biegał na oślep, zje.bał kilka dobrze zapowiadających się kontr, odstawał fizycznie i dawał się przepychać, jedyne co mu wyszło w tym meczu to bieganie.

Zasłynął okiwaniem kilku irlandzkich drwali na EURO, teraz miał szansę to powtórzyć, nie dał rady i nie zapowiada się że Ranieri będzie korzystał z niego w lidze.

Opublikowano

Nie to, że można było się spodziewać czegoś innego, oglądałem regularnie ekstraklasę i często na tle wirtuozów z Łęcznej Kapustka się nie wyrożniał. Leicester wydało drobne na ciekawy prospekt gracza, jak się nie rozwinie w ciągu mniej więcej 2 lat sprzedadzą i tyle.

Opublikowano

Wróci do ekstraklapy i tyle.

Opublikowano

Wróci do ekstraklapy i tyle.

Jak coś na pewno wielkie talenty Legii Furman i Borysiuk mu pomogą w adaptacji w nowym otoczeniu

RLbojxf.png

Opublikowano

jeszcze zapomniałeś o Wolskim i Snadomierskim, chociaż o tym ostatnim nie mówiło się jakoś głośno chyba że w kontekście kadry na przyszłość

Opublikowano

Coś tam ptaszki zaczynają ćwierkać, że Allegri nie będzie przedłużał umowy z Juventusem i ma wziąć Arsenal.

Opublikowano

Tuchel też jest możliwy moim zdaniem, podobno w BVB na za dużo sobie pozwala, ma nie po drodze z zarządem i dostał ultimatum że jak nie będzie w TOP3 w lidze na koniec sezonu to go wywalą.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Pamiętacie Royston'a Drenthe? :D. Grał chwilę w Premier Ligue, także myślę na temat. Gość zaczął karierę jak to czarny - rapera. A po drugie czaicie, że on ma dopiero 29 lat? :>. 

Edytowane przez JLBuraku

Opublikowano

Ten gol na zawsze w naszej pamięci.

Opublikowano

Już odpier.dala? Z Liverpoolem był jak skała. Zaraz wracam do domu i odpalam mecz

Opublikowano

jaka ręka xd

Opublikowano

się Gibbsowi upiekło. :taknieco:

Opublikowano

Sędziowanie w tym meczu na poziomie jaki jest na co dzień w La Liga. Ręka jak s(pipi)esyn, odnieśli (4) oczywistą korzyść tym zagraniem.

Opublikowano

Grosicki dość szybko tango down, ale może go specjalnie zmieniają tak szybko żeby go oszczędzić na mecze z łatwiejszymi rywalami.

Opublikowano

ta walka o miejsce 2-6 w tym roku to masakra, ale bedzie bol dupy na koniec sezonu, kto sie na LM nie zalapie

Opublikowano

Ja to widze tak

Chelsea

Tottenham

Arsenal

Man City

Man U

Liverpool

Opublikowano

Dobry wynik dla Chelsea, jest szansa na 12pkt przewagi. Walka o top4 w tym sezonie jakas masakra. Czytałem w gazecie że MU straci 80mln funa jak się nie zakwalifikuje do LM drugo rok z rzędu.

Tutaj może zdarzyć się wszystko.

Edytowane przez hav7n