Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Mam nadzieje ze Norwich wroci do PL. Mialbym blisko na mecze :cool:

Opublikowano

Rzut wolny wyszed Burnley jak najbardziej. Chelsea gra na luzie, wrecz anemicznie. Teraz wchodzi Fabregas wiec moze cos rozrusza,

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Burnley jest czwarte w tabeli jeśli by liczyć tylko mecze domowe, mają już 30 punktów w nich, niezłą twierdzę sobie zrobili. Na wyjazdach idzie im oczywiście o wiele gorzej.

Opublikowano

Jak Lisy dostają po mordzie nawet od Słonsi to ja nie wiem jak oni chcą się utrzymać. Nie spodziewałem się, że może być tak źle z nimi

Opublikowano

Ranieri powinien zrezygnować z posady a nie to ciągnąć i czekać aż go wyje.bią, piękna historia więc niech się jakoś skończy z honorem :/

Opublikowano

:pipi:

ja pier.dolę, dają się robić jak dzieci. A Sigurdsson jaka asysta.

Opublikowano

Leicester strzelił jednego gola w ostatnich 8 meczach. Na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy najgorsza drużyna w lidze. 

Zabawna statystyka, którą czytałem gdzieś jeszcze jesienią: Mahrez wykonuje średnio jedno podanie do Vardy'ego na mecz. Easy! Wiadomo, że są zawsze priorytetem dla rywala, ale to dla mnie zaskoczenie: rzadko udaje się, żeby przez 90 minut chociaż dwa razy zdołał podać do Vardy'ego.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Mahrez wygląda jakby w ogóle stracił przyjemność z gry, kto wie czy ten brak transferu do lepszego klubu po poprzednim sezonie nie zaważy na całej jego karierze. Generalnie Leicester brakuje środka pola, dzisiejszy mecz opierał się w większości na lagach Albrightona albo Ndidiego na Vardy'ego co przynosiło żałosny skutek. Może jakby sprowadzili tego Adriena Silvę w lecie to lepiej by to wyglądało.

Co do Vardy'ego, to w stu procentach przewidywalna zniżka formy, szczególnie jak sobie przypomnimy choćby takiego Darrena Benta, który indywidualnie w Sunderlandzie (chyba w 2010) zaliczył podobny sezon co Vardy, a teraz gra bardzo słabo w championship. Są takie odpały w Anglii od czasu do czasu i nikogo nie powinno już to szokować, nie można oczekiwać od tak prymitywnego zawodnika regularności.

Na szczęście Leicester w następnej kolejce gra z Liverpoolem więc mają szansę się odkuć, bo bezpośredni rywal o utrzymanie, Hull, gra wtedy z Burnley w tej twierdzy jaką jest Turf Moor.

Aha, zastanawia mnie ten Chillwell. O gościa walczył Klopp, ogólnie był rozchwytywany i jest uważany za duży talent w Anglii, a nawet przy tak słabej formie całej drużyny nic nie gra.

Opublikowano

to prawda, coś mi się pomyliło

Gabriel Jesus wypada na 2-3 miesiące z kontuzją.

Opublikowano

ajajaj, a tak się dobrze zaczęło 

Opublikowano

Sędzia Mark Clattenburg-berg-burg odchodzi z Premier League i będzie sędziował w Arabii Saudyjskiej, wyobrażam sobie już filmik z dekapitacją po niesłusznej czerwonej kartce.

Ale ogólnie jeden z lepszych sędziów w EPL, już taki Majk Dean albo Michael Oliver mogliby odejść.

Opublikowano

Żyro miał długą kontuzję i się jeszcze kuruje, może wróci do gry w kwietniu albo w maju

Opublikowano

No zapowiadał się spoko w Wolves. Szkoda, że tak szybko musiał pauzować. No ale też mam nadzieję, że będzie można go oglądać nie długo. Ciekawe jakby wyglądała jego gra, gdyby zamiast kontuzji regularnie grał. 

Opublikowano

Leicester xDDDDDDDDD Przegralo z grajacym w 10 Millwall xDDDDDDDDDDDDDD Po (pipi) to zyje?

Opublikowano

Ładny blamaż, Burnley też dziś wtopilo z Lincoln City xD

Edytowane przez c0r

Opublikowano

taka nuda CFC z wolves, ze nie zdziwi mnie remis albo jak wilki strzela. chociaz moze cxos ruszy w drugiej polowie

Opublikowano

Hazard nie pamiętam kiedy ostatnio tak niecelnie podawał. Za dużo nie udanej gry na pamięć eh :/