Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A city rzuty wolne z 16 metra rozgrywa jak potężny klub z ekstraklasy.Edit: i chuj
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dziwne to potwierdzenie, bo nie na boisku, ale Arsenal wreszcie ma to mistrzostwo.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobrze że z internetu wiem że Arsenal od pół roku nie ma szans, zesrał się xdddd, beka bottle xdddd metr od kibla i kompromitacja itd., bo tak bez tej całej edukacji jakie to śmieszne że przegrali ogień to bym jakos tak nadal myślał że mają jakieś szanse wygrać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Brawo Arsenal, należało się po prostu szczerze po tylu latach beki.Pep niech sobie zrobi rok odpoczynku od piłki by poukładać na nowo wszystko w głowie bo wyglądał na wykończonego psychicznie w tych rozgrywkach strasznie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. i do tego Spurs żeby spadali ja też będę celebrował ale w weekend. A jutro do roboty w koszulce Arsenalu musowo, mam kolegę fana Spurs, także tego będzie fajnie