Bartg 5 435 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 https://mobile.twitter.com/4141Football/status/1189627621685915648 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Ciekawy mecz , z ciekawymi składami obu drużyn, tu każdy może wygrać, temp tez dobre. Śmiesznie to wyglada jak Emery cały czas macha łapami i jape drze a Klopp stoi spokojnie o i znowu wpadło, będzie dobry kocur z tego Martinellego Edytowane 30 Października 2019 przez Kaczi Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Liverpool trener już żałuję pewnie takiego składu jak wystawił Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) No jest dobrze 5 goli do przerwy będą karne, ale mecz pierwsza klasa Edytowane 30 Października 2019 przez Kaczi Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Spadający liść Rashforda Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Niewiarygodna trajektoria lotu piłki, miotało ją jak szatan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 pan Oxlade-Chamberlain jednak ładniejszą brameczkę strzelił, niestety nie posiadam tt ani innych mediów społecznościowych więc nie mam jak wkleić video Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 23 godziny temu, Kaczi napisał: pan Oxlade-Chamberlain jednak ładniejszą brameczkę strzelił, niestety nie posiadam tt ani innych mediów społecznościowych więc nie mam jak wkleić video Zdecydowanie nie, ponieważ: a) Rashford strzelał ze ZNACZNIE większej odległości, b) trudniej uderzyć taką bombę z piłki stojącej niż po koźle, c) Rashford strzelił w szeroko pojęte okno, Oxlade prawie w środek. Nawet brameczka Willocka była ładniejsza i trudniejsza technicznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 I cyk MU traci punkty na wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 United wstaje z kolan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Dzis to widze Swiateczna atmosfera w czubie tabeli PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 A pewnie niejeden kupon poszedl na city ovr 4.5 lekko Jeszcze w fantasy 75% ma na kapitanie kogos z city Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Mane ty seksowny skurczybyku Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) Edytowane 2 Listopada 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Football bloody hell Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 cyk i piate miejsce obronione Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) Pominę nieprzeniknione żarty i przewidywania przyszłości co do Orłów Olego (w czwartek grają u siebie z Partizanem Belgrad. Przewiduję że mogą lepiej wypaść. To ważne). W każdym razie, Arsenal znowu beznadziejnie, mimo że Xhaka nie grał a Ozil tak. No jak to, czyżby postulaty fanów w necie nie były receptą na wszystko? Tak, wiem, fani w necie przestawili się na "Emery co prawda wystawił Ozila, ale jego fatalna taktyka postawiła Ozila w złym świetle i nie pozwoliła mu przełożyć w konkretne sytuacje swojego niesamowitego skilla". Właściwie bardziej się tak serio zastanawiam o posady Marco Silvy i Ralpha Hassenhuettla. Dwaj dobrzy trenerzy, którzy marzyli o wyciągnięciu ekip wyżej, może do walki o 7. miejsce. Tymczasem Everton i Southampton walczą na razie tylko o ostatnie miejsce dające utrzymanie w tabeli. Mecze Southampton to mieszanka spotkań typu "byli lepsi od rywala, ale przegrali" oraz "dzielnie walczyli z faworytem, ale przegrali". W Evertonie nastoletni supertalent Moise Kean okazuje się na razie kompletnie nie nadawać do ligi angielskiej... gorzej, że cała reszta ofensywnych piłkarzy (poza Richarlisonem) w sumie też. Te kluby faktycznie stanęły nad przepaścią. Everton nie spadł z ligi od 1954 roku. Southampton jeszcze trzy lata temu było w tabeli przed Liverpoolem. Aha, no i Quique Sanchez Flores. Nawet zapomniałem, że przystojniak nadal trenuje Watford. Pewnie nie za długo. Sezon-koszmar dla klubu, który przecież inwestował. Nie wyglądają na oko jakoś strasznie źle... Nie wiem, jak oni to zrobili, że są w tabeli za Norwich. Edytowane 2 Listopada 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) Kovacic z Jorginho tak napie,rdalają pięknie w środku pola że nie wiem gdzie tam Kante jeszcze wsadzić. Rok temu kręciłem nosem na Kovacica, natomiast aktualnie co on wyprawia jako box to box to jest poezja. Zakup niby z przymusu, ale już się spłaca. 2 punkty straty do City, może być jak na okoliczności Edytowane 2 Listopada 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nawet w brytyjskim radiu śmiejo się z Emeryego..... Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) No z tygodnia na tydzień nadal klaruje się obecne top 4, Leicester i Chelsea grają przyzwoicie, a na razie wygląda na to, że Arsenal, Manchester Utd i Sheffield mogą najwyżej walczyć o 5. miejsce. O Tottenhamie ciężko mi coś powiedzieć. Nie wiem, co się stało z tą ekipą. Okej, strzelili gola, może dziś wygrają. Ale ten poziom gry jest szokujący. Apatyczny mecz na 0-0 dwóch ekip, które wydają się być na boisku za karę, przesądzony przez amatorskie oddanie piłki do napastnika rywali. VAR w swoim pierwszym sezonie ma już teraz wiele osiągnięć i myślę, że dzisiaj możemy być świadkami sytuacji, gdy Marco Silva stanie się pierwszym trenerem zwolnionym za VAR. Edytowane 3 Listopada 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 co tam się zadziało... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Widząc te reakcje na pewno nie obejrzę powtórki Edytowane 3 Listopada 2019 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Trener Marco Silva to naggorszy trener jakiego widziałem w Premierleague a co do var to wolę to coś niż karne z dooopy i puszczane metrowe spalone . Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) No ale jak dziś i wczoraj zobaczyliśmy dobitnie, złe decyzje też mogą być z VAR-em, z tą głównie różnicą że zamiast sekundy zajmują nawet kilka minut. Tylko w tym jednym meczu można naliczyć ze 3-4 decyzje, o które widzowie będą wściekli, więc argumenty że niby VAR to zlikwidował są właśnie zabawne. Ogólnie wszystko w tym meczu to był jakiś koszmar. Poziom gry, niesamowicie negatywne nastawienie obu ekip do grania w piłkę przez cały mecz, widoczne uczucie obu trenerów że to może być ich ostatni mecz, sędziowanie, to co się działo pod koniec, kompletny nieogar Atkinsona i miotanie się z decyzjami, no i ta kontuzja, która być może nie tylko zniszczy karierę Andre Gomesowi, ale i załamie psychicznie Sona, który wydawał się kompletnie zdruzgotany tym, co zrobił. Przykre. Edytowane 3 Listopada 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi