Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Tottenham ewidentnie rozwaliły kontuzje i braki, z Wolves było ich sporo, teraz nadal brakuje Maddisona i Van der Vena i skuteczności. No zapas jest, bo Ange pokazał, że Tottenham MOŻE być zaje'bisty. Na razie ma z tej racji wielki kredyt zaufania. Przy Manchesterze jest takie pytanie, chyba każdy je ma: "okej, CO ten klub ma zrobić, żeby być znowu wielki?". Bo po odejściu Ferguson już i defensywnie i ofensywnie próbowali, trzymać piłkę i kontrować, młodość i doświadczenie, itd. 

Tak czy siak, Grek niczego nie musi w porównaniu do Man United mdr. Tottenham ma niemalże połowę budżetu MU. Nie jara mnie demonizowanie ich tak jak niektórych, ale też z drugiej strony, łaski bez że największy klub Anglii jest aż na szóstym miejscu i aż pięć ekip w lidze strzeliło mniej goli od nich mdr.

• Odpowiedzi 16,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

No dobra, a ktoś mi wytłumaczy, o co tak naprawdę chodzi z Ramsdalem? To przez jakieś notoryczne krytyczne błędy? Nie wiem, wydawało mi się, że Raya przychodzi konkurować o miejsce w bramce, a nie z miejsca wygryźć Anglika i posadzić go na ławce. Jakieś racjonalne argumenty poza tym, że Raya jest Hiszpanem i Arteta jest Hiszpanem?

Opublikowano
Just now, krzysiek923 said:

No dobra, a ktoś mi wytłumaczy, o co tak naprawdę chodzi z Ramsdalem? To przez jakieś notoryczne krytyczne błędy? Nie wiem, wydawało mi się, że Raya przychodzi konkurować o miejsce w bramce, a nie z miejsca wygryźć Anglika i posadzić go na ławce. Jakieś racjonalne argumenty poza tym, że Raya jest Hiszpanem i Arteta jest Hiszpanem?

Raya gra dobrze nogami, Ramsdale niekoniecznie. Takie czasy, że bramkarz może srednio bronić, ale musi dobrze podawać :dunno:

Opublikowano
8 minut temu, Bartg napisał:

Raya gra dobrze nogami, Ramsdale niekoniecznie. Takie czasy, że bramkarz może srednio bronić, ale musi dobrze podawać :dunno:

Onana przyszedł, bo gra dobrze nogami, ale jak się okazało, że średnio mu idzie bronienie, to podobno United już wzięło na celownik Maignana, wbrew oficjalnej "wierze" ten Haga w niego, no nie ma reguły. :gayos:

Zresztą, Raya w kwestii bronienia też się ostatnio nie popisał, więc tak jakby wychodzi na zero bilans.

Ile goli Arsenal stracił po złych podaniach Ramsdale'a w poprzednim sezonie? No chyba, że chodzi o atut w ataku, wykop typu "laga na Robercika".

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Onana wpuścił 18 goli, obronił 56 strzałów. Chyba najlepszy taki stosunek w lidze w tym sezonie. Wtopy w Lidze Mistrzów i ogólna beka z United mogą trochę wpływać na jego wizerunek. A z drugiej strony niejeden mecz Man United wygrało przy jego obronach 1-0 gdy rywal miał masę okazji, albo i 3-0 jak z Evertonem hehe.

Opublikowano

Raya gra głównie ze względu na większe możliwości rozgrywania piłki od tyłu, a że nie jest w formie to i babole wali. 

Dyskusja w tym temacie jest cały czas gorąca, a dodatkowo media nakręcają temat, bo Rams jest angolem. 

Mnie osobiście wybór Hiszpana na jedynkę nadal nie przekonuje, ale ufam Artecie. 

Ogólnie to ostatnio mało się mówi o Havertzie, a to chyba dobrze :leo: Widać, że chłopak łapie coraz większy luz, pojawiła się większa pewność siebie i są też efekty liczbowe. Czuję że powoli odpala...

Opublikowano
4 minuty temu, Bartg napisał:

I cyk, United 0:2 :kekw:

To samo miałem napisać:kekw:   już 3!!! Drużyna miesiąca pełną gębą:kekw:

Edytowane przez Rash

Opublikowano

Pogłoski o odrodzeniu ManU były mocno przesadzone.

Opublikowano

Maguire po nagrodzie za nic znowu dostał wylewu i kryje powietrze. Wisienki nigdy nie wygrały na OT? No to cyk kolejne trofeum do Gabloty holenderskiego wuefisty. 

Opublikowano

Spokojnie, na konferencji będzie ze dobrze kreowali, mieli wyższe xG, a Bournemouth wygrało nie zasłużenie. 

Opublikowano

Jak pójdzie dobra seria, to jest szansa na  5 porażek z rzędu od dzisiaj. Zaraz w LM Bayern, potem Liverpool, West Ham i Aston Villa. 

Opublikowano

Bruno lapie 5 zolta przy stanie 0:3,a za tydzień Liverpool :banderas:będzie znowu 0:7

Opublikowano

4:0:kekw::kekw: buuuu jednak 3:0 var

Edytowane przez Rash

Opublikowano

0:4, haha co tam się dzieje w tej obronie XD miłej soboty!

Opublikowano

Czekam na rancik od marka goldbridga:leo:

Opublikowano

Villa już 1:0,oby tak dalej. 

Opublikowano
1 minute ago, Figaro said:

Odkąd posadzili Matiego :(

Emery antypolak, tak jak Arteta :mevek: