Nemesis 1262 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Bez wątpienia Link z Zelda: Wind Waker. Ewentualnie Fox McCloud. Quote Link to comment
Sunderland 2 Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Najchętniej wpisałbym tutaj Linka, ale myślę, że ustąpię miejsca Midnie z LoZ: TP.Jest to po prostu przecudna postać.Już sam jej dizajn (wścibskie oczka, drwiący uśmieszek i drobne ciałko) mnie rozwala.A gdy przemówi tym swoim zdławionym głosikiem i zacznie rzucać swoje ironiczne uwagi, to wymiękam.Tak więc zdecydowanie MIDNA ! Quote Link to comment
barcelona fan 33 Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Wg.mnie Ganondorf z Zeldy:Wind Waker.Zabójcze minki wali xD.Też(wybaczcie zapomnialem jak sie nazywa) ostatni Boss z Eternal Darkness ten co się nim na początku gra jak jeszcze jest "normalny"... Quote Link to comment
damianekmic 0 Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Zdecydowanine Yoshi :-) Ewentualnie może być Link z Zeldy. Którykolwiek... Quote Link to comment
marcinxbox 0 Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Rolnik z Harvest moon AWL, Wieśniaki z RE4 Quote Link to comment
GRIZZ 0 Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Jill Valentine z REmake'u w drugim stroju - mniam;) tak na serio - link z Wind Wakera, żółte pikminy Quote Link to comment
Recommended Posts