Opublikowano 5 sierpnia 200816 l http://www.uno.pl/t_29034/zestaw_naprawczy...ch_plyt_cd_dvd/ - mam coś takiego. Dodam,że płyta wygląda jak nowa i nie widać żadnych rys.
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Wreszcie mi się udało skonfigurować router w czym tkwił problem?? FIREWALL -.- niektórym z was wysłałem zaproszenia chętnie pogram w geasry i fife street 3 (jak dojdzie pgr4 to także pgr4 :PP)
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Dziś przy próbie loggowania do Live'a wyskoczla informacja o tym aby pobrać aktualizacje... Oczywiscie pobralem, ale nic nowego nie widać. Ktoś wie co to był za update?
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Też tak dziś miałem, a odpinałeś kabelek od routera albo od konsoli ?? bo ja tak i mi tak wyskoczyło
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l A co to ma wspólnego z update'em Live'a? EDIT: Na OC juz napisali - http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...42&Itemid=1 Edytowane 6 sierpnia 200816 l przez maciucha
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Hmm jak gram na multi w gearsy to wyszukuje mi tylko z 10 serwerów, a fifie street 3 znajduje z 3 osoby do grania w playground picks wogóle żadnej osoby nie mogę znaleźć też tak macie?? to zależy od prędkości internetu czy co?
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Hmm jak gram na multi w gearsy to wyszukuje mi tylko z 10 serwerów, a fifie street 3 znajduje z 3 osoby do grania w playground picks wogóle żadnej osoby nie mogę znaleźć też tak macie?? to zależy od prędkości internetu czy co? To od popularności gry zależy.
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l To że wyszukuję parę serwów na ranked to normalne,a od prędkości netu zależy tylko jak ci będzie gra śmigać a np w gearsach ile będziesz miał kresek przy jakości połączenia.A w tą fife pewnie mało kto gra więc i nie łódź się,że wyskoczy ci coś więcej.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Za pewne jedno, granie :E Zależy czy masz pieniądze na elite + gry, czy nie masz. Bo jeżeli nie masz, to najlepiej na początek Arcade'ówke wziąć i czekać na te dyski 60GB... Ja tak zrobiłem, tylko, że ja kupiłem 120GB
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Albo kupic arcade i samemu zmontowac 120Gb co wyjdzie pare razy taniej.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Albo kupic arcade i samemu zmontowac 120Gb co wyjdzie pare razy taniej. Zobaczymy na jak długą metę Ja nic nie mówie - ale M$ traci na tym kase, tak samo jest z grami. Po prostu czuję, że bany polecą - choć nie muszą.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Siemka, jak można update'owac konsole, jak często wychodzą update'y? Bo ja mam z Lipca czy on jest najnowszy.. Pozdrawiam, prosze mnie nie warnować czy coś, poprostu pytam, jestem Newbie w tych tematach Aha i jak jest z tym Xbox live, czy jak TERAZ posiadam konto to moge zmienić adres i kraj dot usługi XBOX LIVE? Albo jak to moge sprawdzić...
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Podlaczasz do neta i samo sie robi. Updaty wychodza randomowo, nikt nie wie co ile, ale mniej wiecej mozna przyjac ,ze co kwartal jakies wazniejsze. Danych juz zalozonego konta nie mozesz zmienic.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Powiedz mi w którym roku miałeś "ważniejszy" update co kwartał oO? Zazwyczaj wychodziły dwa - wiosenny i jesienny. W tym roku jest inaczej, wyjdzie tylko na jesień. BO tego z lipca ważniejszym nazwać nie można.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Biada Ci jeśli założyłeś konto na rocznik Under 18 (nie będziesz mógł odpalić niektórych gier :E)
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Do czasu ,az je bedzie mial Chociaz pamietam wku.wienia maciuchy ,jak mial urodziny ,a (pipi) mu to dalo i dalej nie mogl grac xD
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Biada Ci jeśli założyłeś konto na rocznik Under 18 (nie będziesz mógł odpalić niektórych gier :E) Każdą grę mogę odpalić, poprostu nie pamiętam w jakiej części świata (czy IR czy UK cz US). Wogóle to jest ważne? I czy M$ może blokować konta tych co zakładają coś tam gdzieś tam (tak jak my)...
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Roznice masz tylko co do zawartosci na marketplace, a M$ nie blokuje ,przynajmniej nie znam takiego przypadku, zeby za to banowali.