Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

ok czyli jak sadzilem, brat twierdzil ze jesli konto us to gracze us bo dlatego byly lagi w demie BF3

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 773,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Jesli ktos gral w Asterixa na olimpiadzie moze mi powiedziec czy 50,000 & 100,000 helmow ,to musi byc w story czy moze byc w chatpers? Tylko te 2 mi zostaly, a nie mam zamiaru jeszcze raz gry przechodzic, zeby do ostatniej walki dojsc...

Opublikowano
Witam. Zamówiłem sobie w poniedziałek x360 60 GB w sklepie PSX Extreme. Przelew wysłałem natomiast we wtorek rano. Na stronie sklepu pisze: Dostępność: w magazynie - wysyłka 24 godz, jednak w historii zamówień pisze tylko: 01/09/2008 Zamówienie przyjęte, ale o wysyłce nie pisze nic. Czyli sprzęt nie został jeszcze nawet wysłany?!:| Zamawiał ktoś z was konsole w sklepie PE? I jeśli tak to jak długo czekaliście na przesyłke? Chciałem mieć konsole już na ten weekend, ale chyba nic z tego nie wyjdzie...

Wczoraj zamowilem telefonicznie w sklepie pe X360 60 gb i ich nie maja, wszystkie egzemplarze sprzedane. Na poczatku nastepnego tygodnia wysylka (poniedzialek, wtorek), wiec masz jeszcze z 6-7 dni czekania.

Dowiedziałem się że mają x360 60 Gb (tylko że zarezerwowane), a nie wysłali mi go dlatego że widocznie pominęli przelew:| Miała być wysyłka w 24 h, a będzie to "tylko" tydzień. Zdecydowałem się zamówić konsole w sklepie PE, gdyż chciałem szybko dostać towar, i do tego w dobrej cenie, ale niestety się rozczarowałem. Gdybym zamówił konsole np. na allegro to zapewne była by on już u mnie. Może napisze im żeby mi dali jakiś prezent w ramach przeprosin za tak długie czekanie?:D

Edytowane przez PawciosS

Opublikowano
Nie (pewny nie jestem ,zeby nie bylo),laczysz sie z tymi ,ktorzy graja :P Jedyne, gdzie takie cos masz to AoT gdzie masz podzial na EU itp

i w mercenaries 2

Ogólnie to we wszystkich grach w których achievementy z wersji w innym regionie naliczane są jako osobna gra tak jest :)

Opublikowano

Jest mozliwosc by konsole podlaczyc prosto pod modem providera?

Opublikowano

wiadomo juz kiedy wyjdzie nowy dashboard ? ;]

pozdrooo

Opublikowano

W listopadzie :)

Też mam pytanie: na co warto teraz wydać 1600 MSP?? Czy lepiej poczekać, jak coś bedzie naprawde dobrego ?

Edytowane przez RobertKWL

Opublikowano
W listopadzie :)

Też mam pytanie: na co warto teraz wydać 1600 MSP?? Czy lepiej poczekać, jak coś bedzie naprawde dobrego ?

Na Castle Crashers albo na Geometry Wars 2.

Opublikowano

Sorry za durną odpowiedź. Myślałem, że pyta, czy warto KUPIĆ na coś specjalnego teraz punkty.

Co nie zmienia faktu, że cztery tysiaki to jedyna słuszna ilość punktów, jak by ktoś pytał :D

Opublikowano

castlevania sotn i pop classic

Opublikowano

proste pytanie-czy kabel AV z X360 bedzie pasowal do Xa i vice versa(chodzi mi o to gniazdo obslugujace ten kabel jest w obydwu konsolach takie samo i czy jest np mozliwe uzycie kabla component z X360 w pierwszym Xie). Nie mam 360,wiec pytam. Dzieki za odp.

Opublikowano
proste pytanie-czy kabel AV z X360 bedzie pasowal do Xa i vice versa(chodzi mi o to gniazdo obslugujace ten kabel jest w obydwu konsolach takie samo i czy jest np mozliwe uzycie kabla component z X360 w pierwszym Xie). Nie mam 360,wiec pytam. Dzieki za odp.

nie

kolega wyzej mie ubiegł z odpowiedzia wiec prosze skasowac mojego posta

Edytowane przez <RILES>

Opublikowano
Ta , w ramach przeprosin to możesz co najwyżej dostać prezent w postaci drugiego tygodnia czekania :E

Hehe i tu się mylisz:D "Konsola wraz z paroma gratisami zostanie wysłana jutro" :)

Aha. Jakby co to ja im nic nie pisałem o żadnych gratisach w ramach przeprosin, sami o tym pomyśleli:P Pokazuje to tylko profesjonalizm sklepu:)

Edytowane przez PawciosS

Opublikowano
Ta , w ramach przeprosin to możesz co najwyżej dostać prezent w postaci drugiego tygodnia czekania :E

Hehe i tu się mylisz:D "Konsola wraz z paroma gratisami zostanie wysłana jutro" :)

Aha. Jakby co to ja im nic nie pisałem o żadnych gratisach w ramach przeprosin, sami o tym pomyśleli:P Pokazuje to tylko profesjonalizm sklepu:)

Jak konsolka dojdzie, to napisz co Ci za gratisy dodali :D

Opublikowano

Dadzą mu stary numer PSXE, ja dostałem też gazetke... sprzed półtora roku :lol:

Opublikowano

Ale to byłby dopiero 1 gratis, a mi napisali że wyślą kilka:D Ale mniejsza z tym, ważne żeby konsola wreszcie przyszła:)

Edytowane przez PawciosS

Opublikowano

Ale to byłby dopiero 1 gratis, a mi napisali że wyślą kilka:D Ale mniejsza z tym, ważne żeby konsola wreszcie przyszła:)

No to dadzą Ci 2 stare gazetki :P Dwa to już liczba mnoga :)

Opublikowano

Jazda na maksa jest w pazdzierniku i listopadzie... gry must have IMO

Fracture

Fallout 3

Tom Clancy's Endwar

Dead Space

Fable II

Guitar Hero World Tour

Far Cry 2

Gears of War 2

Call of Duty World at War

Mirror's Edge

Prince of Persia

Tomb Raider Underworld

Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

ok $900

da sie to jeszcze przelknac... ale jak znalezc czas (!sic) a takiego GoW 2 nie da sie odpuscic, tak samo Fallouta, Fable II, Mirrors Edge, EndWar, PoP

jeszcze brak reszty daloby sie jakos strawic... idzie sie poplakac ;)

Opublikowano

Ha dokładnie, męczy mnie już to od paru tygodni, SKĄD PIENIĄDZE I CZAS NA TE WSZYSTKIE HITY. Plus jeszcze do tej listy dorzuciłbym parę gier. W sumie wrzesień już powoli się rozkręca Mercenaries 2, SW:TFU, Pure, ale październik i listopad :wacko: . Robię listy, staram się nakreślić, najważniejsze gry, w które chcę zagrać w premierę, mniej ważne na później, ale i tak nic mi z tego nie wychodzi. Bo nie wyobrażam sobie pograć, zagrać w tydzien w takie gry jak GoW 2, Fallout 3, Fable 2, PoP czy Pes 2009, dodatki do GTA IV..... Zobaczymy co to będzie, a jeszcze w planach mam w końcu zakup PS3 z MGS4...........

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano

wrzesien mam w polowie zaliczony, jeszcze czekam na Force unleashed i rock band 2... reszte odpuszczam. Kasa bedzie bo co szybko przejde to sprzedam, tylko perelki zostaja w kolekcji, gorzej z czasem.

Opublikowano

No z ciekawszych gierek to będzie jeszcze:

Brothers in Arms: HH

Silent Hill Homecoming

PES2009 , FIFA2009

Midnight Club: Los Angeles

Sacred 2: Fallen Angel

PURE

+ te co podał Zeratul

daje nieziemski wybór .

Jedno jest pewne , każdy znajdzie coś dla siebie , a producenci będą długo liczyli zielone und ojro.

Mam nadzieje , że przy tak dużej konkurencji ceny będą szybko spadać.