Opublikowano 24 listopada 200816 l Konkretniej , jakie akumulatorki i w jakim przedziale czasowym? Jak wiadomo wszystkie aku się zużywają, a największa lipa to C&P . GP, 2650 pojemnosci. I powiem cos takiego jeszcze. Na poczatku jak tak dlugo jeszcze wtedy chodzily, to jeszcze byly naklejki na niej. Teraz ja je pozrywalem bo strasznie ciezko bylo wyjac je z pada. Musialem jakimis sprzecikami probowac. I teraz jak sa bez naklejek to normalnie na luzie wchodza, ale zauwazyelm cos takiego jak wsadzalem akumulatorki do ladowania, ze tak sie chwieja tam. Wczesniej bardziej stabilnie sie trzymaly i do tego teraz sie nie swieci jedno swiatelko, czyli tak jakby sie nie ladowalo. : / A tak fajnie mialem, aku zasuwaly caly tyg dosyc dlugiego grania :<
Opublikowano 24 listopada 200816 l Warto? http://www.allegro.pl/item486087831_monito..._hd_apollo.html Nie warto. Takie promocje to naciąganie ludzi na kasę lub jak kto woli sprzedawanie bubla za 500zł.
Opublikowano 24 listopada 200816 l Skąd można ściągnąć theme AXE bo wszędzie szukałem i nie znalazłem?
Opublikowano 24 listopada 200816 l Widocznie juz go nie ma ,jezeli nie widac go w spisie wszystkiego na rynku.
Opublikowano 25 listopada 200816 l W odtwarzaczu multimedialnym można sobie robić listy odtwarzania. Da się potem te listy jakoś zapisać, jak na kompie?
Opublikowano 25 listopada 200816 l W odtwarzaczu multimedialnym można sobie robić listy odtwarzania. Da się potem te listy jakoś zapisać, jak na kompie? Tak da się nie będę tłumaczył jak bo gdy wejdziesz w bibliotekę muzyki to na pewno się domyślisz Edytowane 25 listopada 200816 l przez wujakamil
Opublikowano 26 listopada 200816 l No właśnie można robić swą listę odtwarzania, ale jak zapisać, by potem nie robić jej na nowo tylko wybrać plik i już, jest lista załadowana? Nie widzę nigdzie opcji "zapisz listę odtwarzania"... Jeszcze jedno: jak zacząłem miesięczny trial i doładuję sobie zdrapkami już teraz, to z tych 29 dni zmieni mi sie na 31, 33 35 itd. dni tak?
Opublikowano 26 listopada 200816 l Jeżeli masz 25 dni pozostałego trial golda to jak załadujesz 12 miechów to będziesz mieć 12 miechów i 25 dni. Łopatologiczniej się nie da.
Opublikowano 27 listopada 200816 l Czy wszystkie modele x360 mają Wifi?? A jak nie to które mają? PS: Sorki za takie pytanie Edytowane 27 listopada 200816 l przez Incognitos
Opublikowano 27 listopada 200816 l A, jeszcze jedno. Doładowałem sobie Live na miesiąc i zaciekawiło mnie, że napisane jest od kiedy do kiedy tylko w miesiącach. Zalogowałem sie 11/2008, koniec mam 01/2009, tzn. mam do końca miesiąca czy tak naprawdę dokładnie do dnia zalogowania się?
Opublikowano 27 listopada 200816 l Do dnia, jak zapomniales jakiego dnia zdrapke zapodales, to sie ktoregos zdziwisz
Opublikowano 27 listopada 200816 l http://www.xbox.com/en-US/hardware/hddoffer/default.htm Działa to w Polsce ? Dokładnie chodzi mi o to, co będzie, jak wpiszę dane mojej konsoli, która jest w Polsce zarejestrowana.
Opublikowano 27 listopada 200816 l Świetna oferta jak na mój gust, tylko czy to zadziała oraz jak za to zapłacić?
Opublikowano 27 listopada 200816 l to przed NXE gdy sie okazalo ze dla memorki Arcade moze byc za malo miejsca na aktualizacje, oferta dostepna tam gdzie Live
Opublikowano 28 listopada 200816 l Od kiedy ten Xtival ma byc dostepny ? Wlaczylem przed chwila konsole, ale moje konto wciaz jest Silver.
Opublikowano 28 listopada 200816 l Zaden nie ma wi-fi <_< Musisz kupic adapter. Nawet wersja Elite?? PS: Wie ktoś może czy ten pack z COD:WAW w Saturnie jest z Premium czy Arcade?? Edytowane 28 listopada 200816 l przez Incognitos
Opublikowano 28 listopada 200816 l Do dnia, jak zapomniales jakiego dnia zdrapke zapodales, to sie ktoregos zdziwisz Chyba, że spojrzy tutaj : https://live.xbox.com/en-GB/accounts/MyAccount.aspx
Opublikowano 28 listopada 200816 l Od kiedy ten Xtival ma byc dostepny ? Wlaczylem przed chwila konsole, ale moje konto wciaz jest Silver. na xboxonline ludzie pisza : "Konto jest silver ale mozna grac na live, ja juz katuje od rana w CoD:WaW" ; "ok chyba nie będzie widać, że mamy GOLDa" sprawdzałem na Call of Duty 4 i śmiga multi , także jak kto chętny niech korzysta. do niedzieli za free jakby ktoś przegapił info.
Opublikowano 28 listopada 200816 l No teraz juz smiga, ale dopiero od 13 naszego czasu. Konto niestety jest Silver, bo nie moge grac w Halo 3 w trybach gdzie wymagany jest Heroic Map Pack. Mam jeszcze jedno pytanie: Sa przewidziane premiery jakis dobrych gier na X360 w styczniu i lutym ? W lutym z tego co kojarze pojawi sie nowy Silent, w marcu Resident Evil V, a w styczniu bedzie cos ciekawego, czy znowu wszyscy sie wystrzelali przed swietami ?