Opublikowano 25 lutego 201015 l Witam Państwa. otóż mam X'a 360 i liveboxa od neostrady. chciałbym podłączyć X'a do internetu za pomocą kabla, podłączam i daję w ustawieniach na testowanie połączenia z XBL. no i nic, już w ustalaniu IP'u nie idzie(jak na automatycznych to pisze że nie można pobrać z routera). dodam jeszcze że na PS3 używam tego samego kabla i gniazdka w liveboxie i śmiga że hej. prosiłbym albo o wyjaśnienie co robić, albo link czy coś takiego. i jeszcze jedno: kupiłem HALO 3 ODST w zestawie z padem i jest tak że wszystkie gry które dotąd kupiłem miały taką naklejkę na otwarciu(certyfikat i kod) a Halo 3 ODST w tym zestawie nie miało tego. Tak ma być czy kupiłem jakąś lewą grę? Edytowane 25 lutego 201015 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 25 lutego 201015 l dziwne ja mam PS3 na żółtym a XO na czerwonym i wszystko śmiga, jedyne co musiałem zrobić to skonfigurować czerwony na internet bo standardowo jest na multimedia (TV i te sprawy.) oczywiście nic nie konfigurowałem w XO wszystko działo się automatycznie.
Opublikowano 25 lutego 201015 l ja czerwony kabel mam podpięty do kompa a żółty próbowałem do X'a i nic. ustawiłem w neostradzie na wyłączenie tv i żółty mi działa w PS3 i nie chce działać w X360
Opublikowano 25 lutego 201015 l Nie jest oryginalny. dysk z obudowom i taśmom, heh A można gdzieś kupić oryginalny dysk twardy w normalnej cenie nie przekraczającej 350zł?
Opublikowano 25 lutego 201015 l a ten? http://allegro.pl/item928563475_dysk_250gb_do_microsoft_xbox_360_kompletny_nowy.html
Opublikowano 25 lutego 201015 l Ale on jest oryginalny?Bo słyszałem że jak mam nieoryginalny to nie będą mi działać gry kupione na xbox live z pierwszego xboxa i jakieś inne problemy mogę mieć.
Opublikowano 27 lutego 201015 l czy mozna jakos zmienic maila na ktorego jest konto xlive? zapomnialem haslo na amen ;/ edit. eee dobra, sprawdziłem na xbox.com, na szczęście można stamtąd to zrobić nigdy więcej nie zmieniam hasla ; /
Opublikowano 27 lutego 201015 l Jakiego pilota kupić do x360 ? , może ktoś podpowiedzieć coś w tej kwestii .... model itp itd ? .a może nie ma to większego znaczenia ?
Opublikowano 28 lutego 201015 l No chyba dowolny dedykowany konsoli, i tak ważne by działało play i pauza głównie.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Szukam jakichś dobrych , a nawet bardzo dobrych słuchawek 5.1 lub 7.1 , będe ich używał przede wszystkim do X-a. Jako , że się na tym w ogóle nie znam pytam znawców , co polecacie? Wstępnie przeglądałem oferty na allegro i takie dwie oferty mnie zaciekawiły: http://www.allegro.pl/item927713199_sluchawki_roccat_kave_5_1_kurier_0_zl.html , http://www.allegro.pl/item936558332_sluchawki_logitech_g35_surround_sound_headset_7_1.html czy coś z tego się nadaje? Nie chce trafić na szmelc którego zakupu będe później żałował. Edit: I żeby się dało podłączyć je do najzwyklejszego wejścia słuchawkowego. Edytowane 28 lutego 201015 l przez TheBesTia
Opublikowano 28 lutego 201015 l Szukasz dobrych słuchawek to tylko renomowane firmy audiofilskie np AKG ,Denon ,Koss , SENNHEISER(ale modele z wyższej półki ). Ja używam słuchawek KOSS UR-40 kupiłem je 2 lata temu i do tej pory sa w świetnym stanie tech jak i jakość dzwięku nie spadła . Najlepiej poczytaj o słuchawkach na forach audiofilskich /muzycznych bo jest oczym czytać . Wiele produktów SENNHEISER ( z półki niskiej i średniej ) wypada blado w porównaniu z produktami AKG czy KOSS'a z tej samej półki a róznica w cenie +150zl . Absolutny lider to DENON robią naprawdę świetne słuchawki ale cena zabójcza . Na pewno odpuść sobie kombo słuchawki + mik bo to nic dobrego ,ani dobre słuchawki ani dobry mikrofon .
Opublikowano 3 marca 201015 l Jak mogę pobrać dodatki do GoW? Mogę normalnie grać na multi? Nie ma chyba za to żadnych banów? Bezsensu, że obowiązują nas niemickie ograniczenia... Edit: Znalazłem, ale z jakimiś VPN'ami nie będę kombinował, bo nawet się na tym nie znam. Jakie to jest wkurzające, że my Polacy zawsze mamy pod górkę i musimy kombinować... Edytowane 3 marca 201015 l przez Cold
Opublikowano 4 marca 201015 l Powoli kończę assasina 2 i myślę nad sprzedażą. Kupię znów jak stanieje: pytanie czy save będą działać z inną kopią. Chyba teoretycznie tak, ale wolę się upewnić.
Opublikowano 4 marca 201015 l Gdy w NXE caly Xbox Live Test przechodzi bez zadnych wyskakujacych okienek, to znaczy ze wszystko jest ok, nie ma zadnych problemow z NATem (jest open) itd?
Opublikowano 4 marca 201015 l Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...
Opublikowano 4 marca 201015 l No raczej, chyba ze planujesz kupic np. forze3, instalowac gry lub sciagac ich demka, wtedy mozesz kupic sobie tego arcade i dokupic dysk 20 lub 60 gb
Opublikowano 4 marca 201015 l Gdy w NXE caly Xbox Live Test przechodzi bez zadnych wyskakujacych okienek, to znaczy ze wszystko jest ok, nie ma zadnych problemow z NATem (jest open) itd? Tak.
Opublikowano 5 marca 201015 l Tak powinno być, ale mi problem z NAT się nie pojawiał, mimo to porty odblokowałem sam w opcjach routera. Nie powinieneś mieć problemów. Aktualnie nie mam odblokowanych tych portów i wszystko śmiga jak należy, czasem tylko odłącza mnie od komunikatora messenger, ale ponoć wiele osób tak ma. Edytowane 5 marca 201015 l przez Cold
Opublikowano 10 marca 201015 l Przymierzam się do kupna kabla vga. Mam pytanie co do grania na monitorze lcd (xbox360) i używania PC. Jak się przełączać pomiedzy ekranami PC/X360 ? Mam w monitorze dwa wyjścia jeden to d-sub (pc) i dvi (x360) monitor to benq fp93gs 19" , czy będę musiał cały czas wyciągać kabel z monitora od xa itd ?