Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 773,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Mógłbym sobie kupić 3 miechy Lajwa przez kartę kredytową z poziomu konsoli? Konto na Live mam US.

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Mógłbyś, z tym, że MS automatycznie pobiera kasę na następny okres. Musiałbyś dzwonic do MS, żeby tego nie robili, ewentualnie miec pustą kartę. Czyli nie rób tego i kup zdrapkę ;]

Opublikowano

Kody na abo XBL nie mają okresu ważności ?

np jak zakupie dzisiaj kod na XBL GOL to moge go wklepać np za 2 miesiące i bedzie cacy ? :P

Opublikowano

Maja chyba pare lat. Na zdrapce powinno byc.

Opublikowano

Czy ciuszki do avatarów działają jak gry arcade, tj. jak ściągnę na jednym koncie to na drugim też będzie?

Opublikowano

Potrzebuje router i sie na tym nie znam.

Mam Netie 1mb na łączu tpsa. Potrzebuję podłączyć pcta i xboxa360. Fajnie by było gdyby miał też wifi zebym mogl podlaczyc sie komórką do neta. Co polecacie? Cena jakies 100-130zł. Prosta konfiguracja wymagana ;p

Opublikowano

Chcę kupić xboxa 360 tylko mam jeden problem : poczekać na wersję limitowaną z modern warfare 2 czy brać teraz(mam zamiar przeznaczyć max 1400zł na xboxa 360 więc jeśli limitowana edycja będzie droższa np.: 1600zł to jej nie kupie)? Proszę o odpowiedź.

Edytowane przez terror

Opublikowano

Siema ja mam takie pytanie nie wiedzialem gdzie je zamiescic, mianowicie jak gralem w gre w wersji pl (guerilla) i jak bede chcial zagrac w wersje ang to strace savy ?

Opublikowano

No o to mi chodziło - kur.... xD czyli od tej pory leje na polskie wersje gier (oprócz fify)

Opublikowano

Potrzebuje router i sie na tym nie znam.

Mam Netie 1mb na łączu tpsa. Potrzebuję podłączyć pcta i xboxa360. Fajnie by było gdyby miał też wifi zebym mogl podlaczyc sie komórką do neta. Co polecacie? Cena jakies 100-130zł. Prosta konfiguracja wymagana ;p

Ja do mojej kablowki podpialem router netgeara WGR614 v7, dziala bardzo dobrze, x sie latwo polaczyl, konfiguruje tez sie latwo i wszystko jest oK :P

Kupilem w MM wlasnie jakos w tym przedziale cenowym :)

Tylko mam jeden problemik z nim, ze bzyczy mi zasilacz od niego... ale to chyba nie jest zwiazane z routerem...

Edytowane przez Trufs

Opublikowano

Panowie sprawa jest. Da radę kupić MSP dzięki karcie z konsoli? Nie będzie jak z Livem, że będzie mi pobierać automatycznie hajs jak się punkty skończą czy coś?

Opublikowano

Kurde... Ktoś z was już kupował MSP z konsoli dzięki karcie kredytowej? ;f Chcę kupić 500 punktów, ale przy wpisywaniu numeru karty należy podać adres. Tylko, że ja mogę podać jedynie prawdziwe imię i nazwisko, bo na USA jestem zarejestrowany :/ Czy nieprawdziwy adres uniemożliwi zakup punktów? Tylko imię i nazwisko podałem prawdziwe podczas rejestracji, a ulica jest jakaś z NY podana.

Opublikowano

witam , panowie mam metlik w glowie -dzisiaj na gieldzie w katowicach zakupilem xboxa elite za 1150 -xtreme 1,6 , kabel hdmi (osobno) z 2009 07 07 , wedlug mnie jest to jasper na 100 procent -pobor na szynie wynosi 12 v ; 12,1 A , ale zasilacz byl w pudelku 203 wat, czy to normalne , sprzedawca przy mnie otwieral nienaruszone pudelko, jest to najnowsza wersja elite w bialym pudelku , wedlug mnie zasilacz powinien miec 150 wat tak wyczytalem na forach , czesc :wacko:

Opublikowano

Trudno, żeby pudełko było nienaruszone jeżeli konsola jest przerobiona ;) Nie słyszałem, że microsoft przerabiał swoje konsole i wypuszczał je na rynek :D

Opublikowano

czesc , przerabial przy mnie ,i pudelko z nowym xboxem otwieral, przy mnie , wszystko nowe nie ruszane i dziwi mnie ten zasilacz 203 waty stoi jak byk na zasilaczu , dziwne nowe boxy jasper powinny miec 150 wat jak przeczytalem na innych forach :unsure:

Opublikowano

Moge pobrac update, by moj X odtwarzal divixy itp na pen'a i to wrzucic na konsole. Jak tak, to link do update'u plox.

Opublikowano

Kiedy kliknąłem w Add a PayPal Account otrzymałem cudowną wiadomość:

We cannot complete your request now, please try again later.

Message 40001

Miał ktoś podobny problem?

Opublikowano

Czemu w sygnaturze od mygamercard pokazuje, że "Game privacy setting enabled", mimo iż w konsoli mam ustawione pokazywanie profilu wszytskim?