Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

Przypierdalam się, bo po raz kolejny jedziesz po wszystkich, a przyznać się że u Was jest to samo nie potrafisz.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 829,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

Przypierdalam się, bo po raz kolejny jedziesz po wszystkich, a przyznać się że u Was jest to samo nie potrafisz.

pobawie się w Ciebie: dawaj dowody, pokaż mi gdzie?

lool, do czego się mam przyznawać jak każdy doskonale wie jak jest/było. Nikt nie jest święty, nigdzie nie napisałem że my jesteśmy. Powiem więcej u nas w stosunku do innych miast jest dość hardcorowo. I co z tego?

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

Tej ligi chyba nikt nie chce wygrac :D

Opublikowano

W zasadzie to spośród dwójki liderów jeden prowadzi 2-0. Legia już od jakiegoś czasu nie wygrywa, tak że obecny wynik specjalnie tutaj nie dziwi.

Ciekaw jestem, czy kibice Ruchu skandują teraz Piechowi "M-V-P!". (Czy jaki tam jest piłkarski odpowiednik... "M-V-ku'rwa-P!".)

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Jak na razie to chyba tylko Śląsk i Ruch :)

Śmiesznie by było jakby dzisiaj Lechia utrzymała ten wynik z Legią (1-0), za tydzień podobnie zrobiłaby z Ruchem, a Wisła odpuściła Śląskowi :D

Wisła z Lechią zapewniłyby tytuł Śląskowi w końcówce sezonu :) TKWM

Opublikowano

Legia rzegrywa, to może byc epicki wieczór.

Opublikowano

Wisła akurat chyba nie potrzebuje mieć z kimś przymierza, żeby mu odpuszczać.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

patrząc na to co robią właśnie obrońcy w meczu z Górnikiem, to muszę przyznać Ci rację. Po derbach kopacze usłyszeli z trybun: tylko porażka, ze Śląskiem tylko porażka ;)

Opublikowano

W ogóle to kurczę, jednak Skorża jest trenerem roku. Mieć taki budżet i jednak ostatecznie spaść za niemający złotówki, rozwalony kontuzjami Śląsk, no muszę przyznać rację forumowym znawcom, coś takiego potrafiłby tylko najlepszy trener w Polsce.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

karny aha :D

no i 2-1, Śląsk tez nie chce majstra

Opublikowano

Przyrowski dostal czerwo i Teodorczyk broni bramki Warszawiakow. :D

Gornik juz 2:0 z Wisla

Opublikowano

jezu, jeszcze tylko 10 minut, Lechio trzymaj się !!!

Edytowane przez Orson

Opublikowano

(L)egio!

Opublikowano

Lech strzela, Sląska podwyższa na 3-1. Chyba znamy mistrza....

Opublikowano

Jeśli Wisła faktycznie tak poważnie podchodzi do przymierza, no to raczej tak. Jak pisałem - przez prawie cały sezon dwie ekipy były liderem na zmianę, toteż nie jest to jakaś niespodzianka, jaką byłby rzut na taśmę Ruchu.

Niby zabawnie by było, gdyby Legia w ciągu jednej kolejki spadła z pierwszego na piąte miejsce, ale w praktyce to chyba nic nie zmienia, bo i tak obaj finaliści PP będą w Europa League.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

no to sprawę mistrzostwa rozstrzygnie Ruch z Śląskiem. Z racji na to,że Śląsk w ostatniej kolejce jedzie do swoich przyjaciół do Krakowa nie wierzę,że nie wywiozą z tamtąd 3pkt więc znamy zatem już dziś Mistrza Polski. Niestety remis z ŁKS sprawi,że Niebieskim do Mistrzostwa tak jak pisałem - zabrakną 2pkt

Opublikowano

Widzew rozdaje karty w lidze, przegrywa z kim chce, wygrywa z kim chce 8)

A ŁKS won na zaplecze.

Opublikowano

Dobra- Legia przegrała i na 99 % żegna siez mistrzostwem. Bardzo dobry dzień :)

Opublikowano

i feta znowu na Rynku w Krakowie ;D

Opublikowano

uff... Legia przegrala,cieszę sie ogromnie,bo niechcialbym ich widzieć w EL.LM.

Walka o mistrzosto trwa do ostatniej kolejki!

Opublikowano

Ofsajd, jak się podłożycie z WKSem, to (pipi)a @#$%@^$%^&

A na razie LA LA LALALALALA LA LA LA HEJA KOLEJORZ KOLEJORZ KOLEJORZ KOLEJORZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :D

Opublikowano

Jak się tak gra zachowawczo na kilka meczy przed końcem ligi ,to się traci Mistrza.Duży minus dla Skorży.

Opublikowano

patrząc na to co robią właśnie obrońcy w meczu z Górnikiem, to muszę przyznać Ci rację. Po derbach kopacze usłyszeli z trybun: tylko porażka, ze Śląskiem tylko porażka ;)

Ambitnie nie ma co. Na Rumaku do Europy jednak się sprawdziło. A może być już tylko lepiej. Muszę się uderzyć w pierś i przyznać, że nie wierzyłem w niego i byłem rozczarowany, że Probierz poszedł do Wisły a nie do nas.

Opublikowano

CUDOWNIE MATKOBOSKO CUDOWNIE

Boję się tylko żeby Wisła nie podłożyła się Śląskowi, ale z drugiej strone Cupiał za jaja ich powiesi jak łatwym chvjem odpuszczą mecz więc...

Mam nadzieję, że Wisła pomimo tego jak beznadziejną jest drużyną w tym sezonie pokaże resztki klasy i zremisuję choćby z WKSem.

Ruch gra chyba z Lechią, więc może Wilczek napnie kumpli i też pokuszą się o remisik. A Kolejorz, wiadomo, deklasuję Widzew w Łodzi.

Opublikowano

Ambitnie nie ma co. Na Rumaku do Europy jednak się sprawdziło. A może być już tylko lepiej. Muszę się uderzyć w pierś i przyznać, że nie wierzyłem w niego i byłem rozczarowany, że Probierz poszedł do Wisły a nie do nas.

choć to szal zgodowy z Unią to akurat hasło bardzo dobrze pasuje:

wisla_0324_wisla_unia_na_uklady_nie_ma_rady.gif