Opublikowano 26 lipca 201311 l z braku laku zobaczyłem dziś Ruch-Lechia na c+....długi czas znowu nie włączę polskiej ligi...tragiczny poziom, kopanina jak w podstawówce, do tego mecz tak nudny, że zasnąłby na nim nawet człowiek chory na bezsenność. Jedyne co fajne to obie bramki...gdyby nie fakt, że to ekstraklasa to obie latały by w serwisach sportowych jako bramki stadiony świata...szczególnie strzał Malinowskiego...coś pięknego.
Opublikowano 27 lipca 201311 l NIE MA POLONII, W WARSZAWIE NIE MA POLONII <3 nie martw sie powinni szybko wrócić
Opublikowano 27 lipca 201311 l z braku laku zobaczyłem dziś Ruch-Lechia na c+....długi czas znowu nie włączę polskiej ligi...tragiczny poziom, kopanina jak w podstawówce, do tego mecz tak nudny, że zasnąłby na nim nawet człowiek chory na bezsenność. Jedyne co fajne to obie bramki...gdyby nie fakt, że to ekstraklasa to obie latały by w serwisach sportowych jako bramki stadiony świata...szczególnie strzał Malinowskiego...coś pięknego. Ja podczas Widzew - Zawisza w 2 połowie smacznie spałem. Obudziło mnie darcie mordy komentatora po golu na 2-1. TEN POZIOM.
Opublikowano 27 lipca 201311 l z braku laku zobaczyłem dziś Ruch-Lechia na c+....długi czas znowu nie włączę polskiej ligi...tragiczny poziom, kopanina jak w podstawówce, do tego mecz tak nudny, że zasnąłby na nim nawet człowiek chory na bezsenność. Jedyne co fajne to obie bramki...gdyby nie fakt, że to ekstraklasa to obie latały by w serwisach sportowych jako bramki stadiony świata...szczególnie strzał Malinowskiego...coś pięknego. Ja podczas Widzew - Zawisza w 2 połowie smacznie spałem. Obudziło mnie darcie mordy komentatora po golu na 2-1. TEN POZIOM. KIBIC SUKCESU!
Opublikowano 27 lipca 201311 l A jutro Lech-Cracovia. Typuję grad bramek, Cracovia nie ma obrony, a pewnie i znowu Żydko Żytko pokaże na co go stać. I bądź tu kibicem Cracovii.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Walka o gola kolejki trwa w najlepsze. Trafienie Wilczka dla Piasta na 1:1 O_O
Opublikowano 28 lipca 201311 l Zagłebie gra swoje, im więcej inwestycji w zespół tym gorzej, mysle ze do konca wakacji Hapal poleci.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Mam nadzieję, że ten sztuczny twór skończy w końcu jak Bełty i wcześniej Wisła P.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Levy chyba naprawdę myśli, że ma szanse powalczyć z Brugią, bo zostawia Milę na ławce. W sumie racja, Mila już sporo zrobił dla klubu, a w tym momencie jest prawdopodobnie tak ciepło, jak jeszcze nie było w historii Wrocławia (37 stopni). "Jest (pipi) gorąco", powiedziałby zapewne Piotr Ćwielong. Szykuje się fantastyczne widowisko. Na szczęście gra też liga w Rosji, gdzie mają w miarę chłodno, bo co by to był za weekend...
Opublikowano 28 lipca 201311 l Powtórka z zeszłego roku tylko odwrocily sie role, Slowik wyciagnal 200% sytuacje Pajksząu, chociaz wczesniej strzal Dudu z kilometra powinien byc obronic na luzaku.
Opublikowano 28 lipca 201311 l PAJSZAŁO! (pipi)a no typ jest dobry we ch.uj, na naszą ligę to może być gwiazda.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Przeciwników miała wybitnych Lech nadal gra kupe jak w dotychczasowych meczach sezonu.
Opublikowano 28 lipca 201311 l mejden, a kto mówil, że slaba legia jest słaba? ja nie ukrywam, że skład mają NAJDROŻSZY i NAJLEPSZY w polsce... Na papierze. Aż by było wstyd jakby z kimkolwiek przegrali.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Lech w stylu z zeszłego sezonu pewnie wygra 1:0 strzelajac bramke Pilarzem. A jednak nie, Kotorooooooooooowskiiiiiiiii hahaha Edytowane 28 lipca 201311 l przez Bartg
Opublikowano 28 lipca 201311 l Nie ma co zwalać wszystkiego na bramkarza. Żaden bramkarz tak szybko (kiedy już piłka była 5 m od bramki) nie zadecyduje, czy wychodzić, czy założyć strzał napastnika, czy założyć, że piłki nikt nie dotknie. Dlatego zadanie stopera przy tego typu piłce jest proste: zatrzymaj piłkę (choćby wybij na trybuny) albo spieprzaj i nie zasłaniaj. Wielu stoperów je zawala, a potem cała krytyka idzie na bramkarza. Wyobraźcie sobie chwilę, że stoicie na tym miejscu mając taką sytuację i kiedy podejmujecie jaką decyzję? Rzucacie się, a napastnik dochodzi do piłki gdy leżycie daleko, dopiero was upokarzając? Ot, trochę farta, trochę nieporozumienia stoperów z bramkarzem. Edytowane 29 lipca 201311 l przez ogqozo