Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 830,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

_M_ - Romanov już nie jest piłkarzem Cracovii, więc to zmień. :D Reszta całkiem, całkiem.

Opublikowano

Zbliża się otwarcie rundy więc czas na małe podsumowanie; z Legii odszedł Dominik "Gladiator" Furman. 

Na Ł3 przychodzi prawdziwy Kozak; wypchnięty w nasze objęcia przez klubik z Poznania talent. Nowy Bartek? Czas pokaże :wub:

No i być może będzie też Sa. 

Opublikowano

Nie znam gościa. Musi być świetny że nawet nigdy o nim nie słyszałem. Prawdziwy talent.

Opublikowano

Berg go oszlifuje przemawiając z nowej mównicy wstawionej na jego prośbę do szatni :potter:

Opublikowano

Też tęskniłem wreszcie poogląda się piłke na poziomie :teehee: .Będzie cyrk i będą emocje jak zawsze . :banana:

Opublikowano

No i za(pipi).al 13 goli na polmetku sezonu. W lidze ktora jest mocniejsza od naszej ogorowej.

O ile pamietam to niejaki super strzelec Frankowski osiagnal gorsze wyniki w zachodnich ligach, a PL lige wciagal lewa skarpetka?

Czy tez cos mi sie pomieszalo?

Opublikowano

Przypomnę (bo kolega Maiden pewnie zaraz mnie sprostuje), że Helio Pinto też był gwiazdą ligi cypryjskiej.

Opublikowano

I co z tego? Przypadek, przypadkowi nierowny: vide przypadki Zurawskiego i Frankowskiego i ich przygod na zachodzie.

Opublikowano

Ja wychodzę z zasady, że jak ktoś jest taki super dobry to by nie przyszedł do Polski ;)

Opublikowano

No jakby Paulinho przeszedł z Tottenhamu do łks-u to można by mówić o analogii.

Opublikowano

A propos Kozaka i pierdó.ł wypisywanych przez poznaniaków, że tylko przytoczę:

Nie sądzę.Więc czym się kierował Bereszyński? Tego nie wie pewnie on sam. Tam jest masa zdolniejszych chłopaków i nie widzę go za bardzo w pierwszym składzie. Przeglądałem na szybko forum Legii i tam na poważnie też go nikt nie bierze. Takie wzmocnienie to dla nich chvj nie wzmocnienie a najbardziej z tego transferu cieszy ich fakt, że tym ruchem pod(pipi)ili kibiców z Poznania ;)

Podsumowując koleś przegrał życie w swoim rodzinnym mieście a i w stolicy pewnie łatwo mieć nie będzie.

i_lol3.gif 

Nie wyciągają wnioski w POznaniu*; i w zarządzie, i Ci z trybun i_lol3.gif

a co do screena, szkoda, że nie wrzucisz wątku gdzie się go pytali o ulubione kluby  "Pogoń, Legia, Lech". 

A OSA roz.je.bie systemy w tej buraczanej lidze.

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Nie zapominajmy o Ismaelu Blanco, byłym królu strzelców ligi greckiej. Tak zakręcił naszą ligą że ho ho ;)

Opublikowano

No, to w pierwszej kolejce pan sędzia wytypował pierwszego spadkowicza. Nawet grajek PBB nie wiedział co się dzieje i dlaczego gwiżdżą. Inna sprawa, że z czym do ludzi, spotkały się dwie drużyny, które są tak kalekie, że nie potrafią sobie nawet zrobić krzywdy, o ile sędzia się nie wtrąci. Orlikklasa

Opublikowano

Przypomniały mi się stare o tyrady o kolesiu, który strzelił w drugiej lidze więcej goli niż Lewandowski. Jak ten koleś się nazywał? Może jakiś naprawdę wierny fan Legii jeszcze pamięta.

Opublikowano

Ogórek dostał intelektualnego gonga  od Dekomunizatora w "wieściach", więc teraz tutaj próbuje podskakiwać, ale za wysoko podskoczyć nie może i_lol3.gif.

Ogórek, podrosło Ci się ? Masz już te 1.54 cm? i_lol3.gif

Berg - Korona: 1-0

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

A propos Kozaka i pierdó.ł wypisywanych przez poznaniaków, że tylko przytoczę:

Nie sądzę.Więc czym się kierował Bereszyński? Tego nie wie pewnie on sam. Tam jest masa zdolniejszych chłopaków i nie widzę go za bardzo w pierwszym składzie. Przeglądałem na szybko forum Legii i tam na poważnie też go nikt nie bierze. Takie wzmocnienie to dla nich chvj nie wzmocnienie a najbardziej z tego transferu cieszy ich fakt, że tym ruchem pod(pipi)ili kibiców z Poznania ;)

Podsumowując koleś przegrał życie w swoim rodzinnym mieście a i w stolicy pewnie łatwo mieć nie będzie.

i_lol3.gif 

Nie wyciągają wnioski w POznaniu*; i w zarządzie, i Ci z trybun i_lol3.gif

A OSA roz.je.bie systemy w tej buraczanej lidze.

To moja wina że bierzecie samych takich przeciętniaków jak Bereszyński czy nołnejm Kozak?

a co do screena, szkoda, że nie wrzucisz wątku gdzie się go pytali o ulubione kluby  "Pogoń, Legia, Lech".  

To tylko pokazuje jak zwichrowany sufit ma ten piłkarz. Do kompletu ulubionych drużyn powinien dorzucić jeszcze Wisłę i Cracovię. Finito.

Edytowane przez _lukas_

Opublikowano

Dobra, znalazłem, trzeba było na chwilę wyłączyć ignory ale było warto.

Cabral w Legii:

http://www.youtube.com/watch?v=xNSUIx-bgOk

Cóż, Wielkopolanie zazdroszczą Legii transferów. Trzeba ich zrozumieć. Gdy Legię wzmacnia młodzieżowy mistrz świata, oni sprzedają Lewandowskiego a Peszko im stroi fochy. A wzmocnień jak nie było, tak nie ma. Ach, Kiełb, zapomniałem o tym wirtuozie futbolu.

Stona wie wszystko najlepiej - to niewątpliwe. Ja zdaję się na opinie jeszcze lepiej poinformowanych. I tak, gdy parę lat temu do Legii przychodził M. Radovic pytałem zaprzyjaźnionego Serba, kibica Crveny o tego gracza. Wypowiadał się o nim chłodno. Teraz znów go spytałem ale o Kneżevicia. Laurkę wystawił mu pozytywną. To mi wystarczy. A zwróćcie tylko uwagę, że to "najmniej rozreklamowany" zakup Legii.

O frekwencję się nie boję. Skończy się konflikt, to atmosfera na Ł3 będzie znowu najlepsza w Polsce. A dziś zdecydowanie bliżej jego zakończenia niż jeszcze kilka tygodni temu.

Stona mam do Ciebie pytanie. Liczę na zwięzłą odpowiedzieć. Ile goli strzelił Robert Lewandowski w barwach Znicza Pruszków. I ile miał wtedy lat?
Bo Bruno Mezenga mając 19 lat wje/bał 24 bramki w 25 meczach grając w tureckim drugoligowcu. A śmiem twierdzić, że tamtejsza druga liga jest mocniejsza od naszej.

Real już sra w pory, Bruno Mezenga szykuje pięć goli.

Czaicie, to taki żart, bo on gra w Akhisarze Belediyespor, czyli szanse na zobaczenie Ligi Mistrzów ma pewnie takie, co Legia Warszawa.

Edytowane przez ogqozo