Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

Morda tam hejterzy, teraz to przynajmniej bedzie rewolucja na powaznie po sezonie

2f7.jpg

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 834,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

No ale euro 2016...

Opublikowano

Jak ja słyszę, że on tam ich godzinami męczył bzdura statystykami i analizami kąta natarcia piłki na pole bramkowe to święty by nie wytrzymał. On się nadaje bardziej do Coca Coli na analityka sprzedaży a nie trenera. Że nie wspomnę o wstecznym biegu.

Opublikowano

Wybitny trener, genialny taktyk zwolniony xD

Ciekaw jestem rewolucji w Lechu, bo tam ma odejść z 10 piłkarzy albo lepiej, a na transfery gdzieś mi się obiło mają przeznaczyć 3 mln euro. Wyczuwam chude lata.

Opublikowano

No nie oszukujmy się, murawa na przedpolu bramki jest fatalna. W normalnych warunkach Legia przegrywałaby tylko 1-0.

Opublikowano

i cuk trójeczka

kek, to teraz możliwe że przez Leśnego Legia nie wygra ligi 

Opublikowano
Cytat

Dzisiejszy mecz dał nam odpowiedzi na odwieczne pytanie "czy można zgwałcić prostytutkę?"

Da sie? :rotfl:

Opublikowano

Jakby co Nawałka wolny :ogor: 

Opublikowano

Ciekawe, czy Rysiu poleci XD

Bardzo dobry wynik, może się w końcu kurwa otrząsną, że nie przyznaje się Legii mistrzostwa z urzędu.

Opublikowano

Z ostatniego Weszlo, A. Nawałka:

- wysłał asystenta do Zabrza by mierzył głębokość szafek  w szatni

- na zgrupowaniu, przy mrozie, zażądał zroszonej trawy więc ratowano się Strażą Pożarną

- po posiłkach w restauracjach Adaś bystrzak ze swoimi kumplami brał faktury i wysyłał do klubu

Opublikowano

Na pytanie, czy zostanie na stołku Sa Pindol odp

Cytat

Nie wiem. Mam nadzieję. To decyzja prezesa - odpowiedział i zupełnie na poważnie zaczął dopytywać dziennikarza, czy ten ma jakieś nowe informacje na ten temat. - Wisła była lepsza, ale w tabeli jest pięć miejsc za nami, a wciąż ma tego samego trenera - dodał.

:yao:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Hehe jak to nie pierwszy kwietnia style to beka z kolejnego trenera na lata, to co moze teraz kierunek polnocny? Trener szwed i zaciąg szwedow? A może pojsc w chinczykow chociaż kasa z marketingu sie bedzie xhadzac

Opublikowano

Ssij Pento poleciał? Słyszałem, że ojciec sukcesu na euro 2016 jest wolny :cool:

Zbliża się runda finałowa, więc i tak Legia zaraz zacznie korzystać z ulg dla niepełnosprawnych i przewaga rozpizgnie się w ciągu 2 kolejek, no ale co się teraz pośmiejemy to nasze.

Opublikowano

jeżeli legia odrobi i zgarnie tytuł to pora zdelegalizować ligę

Opublikowano

Bo tak bedzie.Lechia sie zaraz zesra a o reszcie szkoda gadac wogole.No bo chyba nie Piast...