Opublikowano wtorek o 07:203 dni Jak dla mnie to cała sprawa śmierdzi. Nie bronię go, bo możliwe, że dopuścił się gwałtu, ale też dziwnie brzmi wersja, że dziewczyna umówiła się z nim na aplikacji randkowej, poszła do niego do domu i teraz nagle zgłosiła gwałt. Sorry, to po co poszła? Herbatę wypić? Szkoda, że taka sytuacja może popsuć nastroje w Radomiaku i negatywnie wpłynąć na zespół. Zwłaszcza, że podopieczni Feio złapali teraz wiatr w żagle. Miejmy nadzieję, że bez względu na finał tej sprawy, ktoś poniesie za to odpowiedzialność - albo jedna strona, albo druga.
Opublikowano wtorek o 15:153 dni 7 hours ago, lukas_k96 said:Jak dla mnie to cała sprawa śmierdzi. Nie bronię go, bo możliwe, że dopuścił się gwałtu, ale też dziwnie brzmi wersja, że dziewczyna umówiła się z nim na aplikacji randkowej, poszła do niego do domu i teraz nagle zgłosiła gwałt. Sorry, to po co poszła? Herbatę wypić?Szkoda, że taka sytuacja może popsuć nastroje w Radomiaku i negatywnie wpłynąć na zespół. Zwłaszcza, że podopieczni Feio złapali teraz wiatr w żagle. Miejmy nadzieję, że bez względu na finał tej sprawy, ktoś poniesie za to odpowiedzialność - albo jedna strona, albo druga.Typie a wiesz że jak dziewczyna mówi żeby nie kończyć w środku a to robisz to prawnie jest to forma gwałtu.To tak samo jakbyś macał laskę na plaży bo miała bikini a mogła przecież nie prowokować….Weź trochę pomyśl zanim coś napiszesz. Mogła nawet pójść napić się wody z kranu. Nie wiesz co tam się zadziało więc nie zrzucaj winy od razu na niej
Opublikowano wtorek o 21:523 dni Drugi mecz z rzędu wygrany i to na wyjeździe, perła w koronie transferowej z drugim golem z rzędu Tate, nie teraz, ruszyła maszyna
Opublikowano wtorek o 22:043 dni 14 godzin temu, lukas_k96 napisał(a):Jak dla mnie to cała sprawa śmierdzi. Nie bronię go, bo możliwe, że dopuścił się gwałtu, ale też dziwnie brzmi wersja, że dziewczyna umówiła się z nim na aplikacji randkowej, poszła do niego do domu i teraz nagle zgłosiła gwałt. Sorry, to po co poszła? Herbatę wypić?Ja pierdole.... zastanów sie nad sobą.
Opublikowano wtorek o 22:573 dni 7 godzin temu, Kaczi napisał(a):Typie a wiesz że jak dziewczyna mówi żeby nie kończyć w środku a to robisz to prawnie jest to forma gwałtu.To tak samo jakbyś macał laskę na plaży bo miała bikini a mogła przecież nie prowokować….Weź trochę pomyśl zanim coś napiszesz. Mogła nawet pójść napić się wody z kranu. Nie wiesz co tam się zadziało więc nie zrzucaj winy od razu na niejNikt nie wie, przynajmniej z grona komentujących. Mi chodzi tylko o to, że nie można wykluczyć, że sprawa ma jakieś drugie dno. Przecież takie historie działy się już w futbolu i to w przypadku znanych zawodników. Mamy odpowiednie służby, niech wyjaśniają tę sprawę. Natomiast żeby to wybrzmiało: nie bronię Camary, jeśli tą dziewczynę zgwałcił to mam nadzieję, że poniesie za to odpowiednią karę, tu nie ma żadnej litości i dyskusji.Co do wtorkowych meczów pucharowych: Górnik zasłużenie wygrywa z Lechią, a Widzew niespodziewanie eliminuje Pogoń. W Szczecinie już raczej mogą się pożegnać z marzeniami o pucharach w przyszłym roku. A dla samego Widzewa to być może jedyna szansa na to, żeby sezon uratować. Edytowane wtorek o 23:083 dni przez lukas_k96
Opublikowano środa o 19:592 dni Coś pięknego z tą bramką Załatali na taśmę i niech działa. Ale fajnie, taki folklor w pucharze też jest potrzebny. Co do samego meczu - mamy niespodziankę i piękną historię pisaną przez trzecioligowca. Avia zasłużenie eliminuje Polonię i gra dalej. Wiosną przyjedzie ktoś z ekstraklasy i zapewne - wbrew pozorom - nie będzie tu miał łatwego meczu.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 10 hours ago, Tokar said:Niezły pogrom faworytów w tej rundzie PP Ciekawe kogo wylosujemy w 1/4 - drużynę z 3 ligi, czy Lecha albo Raków. Nie wiem, choć się domyślam.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja tylko słuchałem meczu Jagi ale nawet to ciężko było. Ponoć Siemieniec narzeka na formę niektórych zawodników. Taki Cantero w ogóle nie gra, a Hiszpan i niby miałby być dobry, no ale nie każdy transfer wypala
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Mamy ćwierćfinał, a wśród ośmiu drużyn dwóch trzecioligowców: Avia i Zawisza, a także drugoligowiec - Chojniczanka. Fajne historie, ale jednak dobrze, żeby ktoś mocny wygrał ten puchar, co by kompromitacji w Europie nie było.