Opublikowano wczoraj o 07:20 1 dzień Jak dla mnie to cała sprawa śmierdzi. Nie bronię go, bo możliwe, że dopuścił się gwałtu, ale też dziwnie brzmi wersja, że dziewczyna umówiła się z nim na aplikacji randkowej, poszła do niego do domu i teraz nagle zgłosiła gwałt. Sorry, to po co poszła? Herbatę wypić? Szkoda, że taka sytuacja może popsuć nastroje w Radomiaku i negatywnie wpłynąć na zespół. Zwłaszcza, że podopieczni Feio złapali teraz wiatr w żagle. Miejmy nadzieję, że bez względu na finał tej sprawy, ktoś poniesie za to odpowiedzialność - albo jedna strona, albo druga.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 7 hours ago, lukas_k96 said:Jak dla mnie to cała sprawa śmierdzi. Nie bronię go, bo możliwe, że dopuścił się gwałtu, ale też dziwnie brzmi wersja, że dziewczyna umówiła się z nim na aplikacji randkowej, poszła do niego do domu i teraz nagle zgłosiła gwałt. Sorry, to po co poszła? Herbatę wypić?Szkoda, że taka sytuacja może popsuć nastroje w Radomiaku i negatywnie wpłynąć na zespół. Zwłaszcza, że podopieczni Feio złapali teraz wiatr w żagle. Miejmy nadzieję, że bez względu na finał tej sprawy, ktoś poniesie za to odpowiedzialność - albo jedna strona, albo druga.Typie a wiesz że jak dziewczyna mówi żeby nie kończyć w środku a to robisz to prawnie jest to forma gwałtu.To tak samo jakbyś macał laskę na plaży bo miała bikini a mogła przecież nie prowokować….Weź trochę pomyśl zanim coś napiszesz. Mogła nawet pójść napić się wody z kranu. Nie wiesz co tam się zadziało więc nie zrzucaj winy od razu na niej
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Drugi mecz z rzędu wygrany i to na wyjeździe, perła w koronie transferowej z drugim golem z rzędu Tate, nie teraz, ruszyła maszyna
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 14 godzin temu, lukas_k96 napisał(a):Jak dla mnie to cała sprawa śmierdzi. Nie bronię go, bo możliwe, że dopuścił się gwałtu, ale też dziwnie brzmi wersja, że dziewczyna umówiła się z nim na aplikacji randkowej, poszła do niego do domu i teraz nagle zgłosiła gwałt. Sorry, to po co poszła? Herbatę wypić?Ja pierdole.... zastanów sie nad sobą.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 7 godzin temu, Kaczi napisał(a):Typie a wiesz że jak dziewczyna mówi żeby nie kończyć w środku a to robisz to prawnie jest to forma gwałtu.To tak samo jakbyś macał laskę na plaży bo miała bikini a mogła przecież nie prowokować….Weź trochę pomyśl zanim coś napiszesz. Mogła nawet pójść napić się wody z kranu. Nie wiesz co tam się zadziało więc nie zrzucaj winy od razu na niejNikt nie wie, przynajmniej z grona komentujących. Mi chodzi tylko o to, że nie można wykluczyć, że sprawa ma jakieś drugie dno. Przecież takie historie działy się już w futbolu i to w przypadku znanych zawodników. Mamy odpowiednie służby, niech wyjaśniają tę sprawę. Natomiast żeby to wybrzmiało: nie bronię Camary, jeśli tą dziewczynę zgwałcił to mam nadzieję, że poniesie za to odpowiednią karę, tu nie ma żadnej litości i dyskusji.Co do wtorkowych meczów pucharowych: Górnik zasłużenie wygrywa z Lechią, a Widzew niespodziewanie eliminuje Pogoń. W Szczecinie już raczej mogą się pożegnać z marzeniami o pucharach w przyszłym roku. A dla samego Widzewa to być może jedyna szansa na to, żeby sezon uratować. Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez lukas_k96