Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano

ej ja sam nie wiem. ale wszystkie postacie "C" wydaja sie IMO mocne. az taki balans?

Opublikowano

Po prostu w tej grze każda postać jest przesrana i ciężko wybrać która mniej, a która bardziej ;)

Opublikowano

Widze ze trendy na tym forum jest obrazanie Tekkena i jego tworcow nawet jezeli rzeczywistosc niemal zmusza do pochwal...

Opublikowano

Jeej ale nikt nie obraża przecież XD.

Po prostu w tej grze każda postać jest przesrana i ciężko wybrać która mniej, a która bardziej

Podobna sytuacja do GG. Są listy tierów, są postacie wyraźnie mocniejsze i słabsze. Ale każdym fajterem można zabić 2 akcjami, dzięki czemu balans daje mocno radę.

Może w T6 będzie podobnie. Fajnie by było.

Opublikowano

Żeby nie było overkilli muszą zmniejszyć hitboxy Kumy/Pandy, Marduka i Jacka, bo widać że na tych ścianach grubaski* się re-stunują.

*Ganryu w DR ma hitbox mniejszy nawet od takiego Fenga, coś pomiędzy Asuką i Xiao.

Opublikowano

Popieram Di, niech zrobią tak żeby nie siedziało już 'niewiadomoile" elektronów w Marduka ;)

Opublikowano

chlopcy jestescie chyba w tyle z newsami, przeciez wyszedl JUZ patch ktory poprawia duzo rzeczy, w tym stonowane rage i bound i oslabiona sciana.

trzeba czasem zajrzec na tekkenzaibatsu.com albo sdtekken.com ;P

Opublikowano

I gdzie jest to info o ścianach? O rage'u i juggle'ach z boundem wiem.

Opublikowano

Overkille były w każdym tekkenie więc o co takie wielkie halo?

Opublikowano

Ale nie w każdym Tekkenie mogłeś do woli punchować na ścianie bigi.

Opublikowano

czy do woli to nie wiem ale zawsze były jakies bonusy.

Opublikowano

Dragnov znowu nazywa sie Dragunov w wersji intertional ;-)

Opublikowano

To wspaniale trzeba to oblać.

Opublikowano

To wspaniale trzeba to oblać.

Ja juz jestem po.

Opublikowano

na litość boską !!! niech wypier'dolą bounda na ścianie !!!

musicie się z tym zgodzić !!

nie obchodzi mnie, że to wszystko w biga jest !! w normala też takie pierdoły będą siedzieć !!

Opublikowano

musicie się z tym zgodzić !!

nie obchodzi mnie, że to wszystko w biga jest !! w normala też takie pierdoły będą siedzieć !!

Krzyk zagubionego w dżungli...

Opublikowano

Spoko, juz wysłałem im sms'a. Odpowiedzieli że na dniach go wypier'dolą.

Edytowane przez Liberty666

Opublikowano

Overkill Lee http://www.youtube.com/watch?v=57zVlaZNCbs

Nieźle, połowa paska wzięta przez 3xf+2, potem string z B! a całość zakończona d+4,4,4,4 gdzie siedzi każdy jeden cios...w bigi przy ścianie teraz trudno jest NIE trafić, siada praktycznie wszystko.

Opublikowano

Patrzcie jaka ta gra jest zbalansowana - każdy może zabić jedną akcją ;)

Opublikowano

ta ; -) Inna sprawa ze i w T5/DR bylo filmiki z overkillami. A teraz wystarczy obejrzec np. 300 walk z joyboxa + kilka turniejowych i zobaczyc ile w T6 'w praniu' jest takich OVK. Nie widzailem ani sztuki. Jak narazie najlepsze wrazenie robia zawodniczki bez butow (- ;.

Edytowane przez solo/ng