Opublikowano 29 lutego 200817 l Cos za mało zabrało jak na backrolla. Poza tym trochę za wcześnie było na jakiegokolwiek rolla, jeżeli działa to tak jak w T5. No właśnie wiem, ale wyglądało to na trochę za mocne.
Opublikowano 29 lutego 200817 l Kazek-Wynalazek time! http://www.youtube.com/watch?v=TKvSV_fhPq8 Gdyby misiek jeszcze miał siłę wykonać techrolla to siedziałby rzut w plecy.
Opublikowano 29 lutego 200817 l Nie wiem po co zrobili overkilla po f+4, skoro to będzie przewracało.
Opublikowano 29 lutego 200817 l Japonia dalej będzie grała w swoją wersję a reszta świata dostanie international. Proste i nielogiczne.
Opublikowano 29 lutego 200817 l Nie mają zamiaru patchować tej wersji w Japonii? o_O No to idą tropem Calibura, co na dobre nie wychodzi. Swoją drogą to d+1 Devil Jina (czy jak się to robi) to chyba jedyna rzecz której mu brakowało - bezpieczny, dobijający mid.
Opublikowano 29 lutego 200817 l W połowie lutego w Japonii miał ruszyć spory upgrade, dodane miały zostać: Ghost Battle Trial Mode (jakieś zadania do wykonania podczas walki) Bonus Stage (najpewniej Nancy) Zaplanowane było patchowanie od 1 do 7 rano przez kilka nocy z rzędu. Z niewiadomych przyczyn upgrade nie doszedł do skutku. Może mieć to związek z automatową premierą T6 w Stanach, która miała miejsce parę dni temu.
Opublikowano 29 lutego 200817 l msr przestal grac heniem wtf edit: co to bylo ten blysk w 8:21 :| ? Edytowane 29 lutego 200817 l przez GhettoKingSas
Opublikowano 5 marca 200817 l Parę Bug'ów Kinga :crazy: http://pl.youtube.com/watch?v=t3WspgB5xCI&...feature=related
Opublikowano 7 marca 200817 l To było, Piotrze. Poza tym spójrz na datę dodania filmu. Jak było to przepraszam Cię najmocniej Jakubie,moja nie uwaga
Opublikowano 8 marca 200817 l - 0:50 Item Move Hwoaranga. "Cios z gały" lepszy niż kurczaki .Teraz skoro skończyły się overkille to każdy będzie szukał item móve'ów do wklejenia BTW. Na innych JOYBOXACH widziałem item move'y Zafiny(wywija arabskim mieczem), Boba(gołębie z cylindra) oraz Miguela( strzał z jakiegoś guna,ale nie jestem pewnien na 100%) Edytowane 8 marca 200817 l przez Tiny
Opublikowano 8 marca 200817 l Miguel strzela z pistoletu, Xiao ma specjalny rzut od Eileen, a Roger robi długi piruet. Ogólnie rzecz biorąc jest śmiesznie.
Opublikowano 8 marca 200817 l to z ta piłką hwo jest juz STARE jak świat... conajmniej 2 miechy ma to info, ofkoz nie ubliżając Krakersowi :]
Opublikowano 9 marca 200817 l Spoko, przypadkowo trafiłem na tą walkę, a że nie widziałem tego w tym temacie to postanowiłem to umieścić. Jakieś linki do pozostałych item moves?
Opublikowano 9 marca 200817 l Tak nawiasem mówiąc to naprawdę imponujący jest ten Hwo z tego filmiku <bravo>