Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano

Taniec Rogera w sam raz do w(pipi)iania przeciwnika :)

BTW. Wydaje mi się że item move fenga to łysa czaszka( po niektórych ciosach zaczyna się świecić)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 350,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano
- 0:50 Item Move Hwoaranga.

Ty a co tam poleciało, wyglądało jak puszka po piwie.

Glitch Wanga

zaznaczone jest że to wersja A69 więc w A89 pewnie już nie działa :P

Stara wersja, będą musieli to wyje'bać

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

A oto i grubawa Anka oraz jej magiczne sandały:

W niewytłumaczalny sposób but pozostaje na jej nodze po rzuceniu nim w przeciwnika. Item move trwa godzinę i zadaje znikome obrażenia (jeśli w ogóle).

Opublikowano

Item move Yosha: z głośnym krzykiem strzela z... pistolecika na bańki mydlane >_>

Rzeczywiście jest śmiesznie.

Opublikowano

Czy w A99 Yoshowi przywrócili -12 na bloku po f,f+4?

Opublikowano

@ Krakers: ... niech się zastanowię gdzie to było...

http://pl.youtube.com/watch?v=W-vxzXMVooU

at 1:47 ;)

@ Di: hmm... nie jestem pewna. Ale podobno Yoshowe u/f+3 liczy się jako hopkick i ma -12 na bloku. To jest fajna wiadomość. :P

d/f+2,2 niestety karalne na wybicia. To samo... f+3+4 :P

Ale te straty w porównaniu z innymi nabytkami to nic...

Opublikowano
According to DUK2000, this is his breakdown of the characters/player opinions in Korea:

1. Devil Jin

2. Leo

3. Bob

4. Law

5. Dragunov

6. Roger Jr.

7. Kazuya

8. Lei

9. Xiaoyu

10. Raven

Although it is really close between all the top characters, it is hard to really break down the tiers in this game. It seems Leo and Law are the most used of the top tier characters in Korea.

Happy Easter, Vince... :)

Opublikowano

pozmieniali plusy z minusami we frame dacie i jest top.

Opublikowano

można wiedzieć jakiego item move'a dostał Bejku?

Opublikowano

No to Yoshi szybko spadł z topów :) Jak zwykle to była tylko kwestia poznania jego ciosów. A ciosy karalne na wybicia robią swoje.

Opublikowano

kto zmienił odgłos blokowania?

to juz nie tekken chyba......

Opublikowano
o ile wiem, jest to tekken

Boże co za durny komentarz...zrzygam sie zaraz.

Czasami tu wchodzę zeby przeczytać o jakichś ciekawostkach zwiazanych z t6 ale takie komentarze skutecznie mnie do tego zniechęcają.

i jeszcze to

POZDRO&POĆWICZ :rotfl:

Opublikowano
o ile wiem, jest to tekken

Boże co za durny komentarz...zrzygam sie zaraz.

Czasami tu wchodzę zeby przeczytać o jakichś ciekawostkach zwiazanych z t6 ale takie komentarze skutecznie mnie do tego zniechęcają.

i jeszcze to

POZDRO&POĆWICZ :rotfl:

Buehehe AK bo zaraz padne ze śmiechu :lol3: :krzeslem:

Mam wrażenie że wypowiedziałeś się w imieniu kilku osób bo pan pozdro & poćwicz niejednemu zalazł za skórę hehe :wkurzony:

Opublikowano

powinni dodać power rangera(jakiegoś koloru) albo marinesa tak jak yode i vadera w caliburze....

chociarz nie wiem czy są jeszcze puste pola......

wtedy to byłby dopiero tekken....