Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano
Cos za mało zabrało jak na backrolla. Poza tym trochę za wcześnie było na jakiegokolwiek rolla, jeżeli działa to tak jak w T5.

No właśnie wiem, ale wyglądało to na trochę za mocne.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano

Nie wiem po co zrobili overkilla po f+4, skoro to będzie przewracało.

Opublikowano

Japonia dalej będzie grała w swoją wersję a reszta świata dostanie international. Proste i nielogiczne.

Opublikowano

Nie mają zamiaru patchować tej wersji w Japonii? o_O No to idą tropem Calibura, co na dobre nie wychodzi.

Swoją drogą to d+1 Devil Jina (czy jak się to robi) to chyba jedyna rzecz której mu brakowało - bezpieczny, dobijający mid.

Opublikowano

W połowie lutego w Japonii miał ruszyć spory upgrade, dodane miały zostać:

Ghost Battle

Trial Mode (jakieś zadania do wykonania podczas walki)

Bonus Stage (najpewniej Nancy)

Zaplanowane było patchowanie od 1 do 7 rano przez kilka nocy z rzędu. Z niewiadomych przyczyn upgrade nie doszedł do skutku. Może mieć to związek z automatową premierą T6 w Stanach, która miała miejsce parę dni temu.

Opublikowano

To było, Piotrze.

Poza tym spójrz na datę dodania filmu.

Opublikowano
To było, Piotrze.

Poza tym spójrz na datę dodania filmu.

Jak było to przepraszam Cię najmocniej Jakubie,moja nie uwaga ;)

Opublikowano

"Nie" z rzeczownikami piszemy razem...

;) ;P ;)

Opublikowano
- 0:50 Item Move Hwoaranga.

"Cios z gały" lepszy niż kurczaki :) .Teraz skoro skończyły się overkille to każdy będzie szukał item móve'ów do wklejenia :)

BTW. Na innych JOYBOXACH widziałem item move'y Zafiny(wywija arabskim mieczem), Boba(gołębie z cylindra) oraz Miguela( strzał z jakiegoś guna,ale nie jestem pewnien na 100%)

Edytowane przez Tiny

Opublikowano

Miguel strzela z pistoletu, Xiao ma specjalny rzut od Eileen, a Roger robi długi piruet. Ogólnie rzecz biorąc jest śmiesznie.

Opublikowano

to z ta piłką hwo jest juz STARE jak świat...

conajmniej 2 miechy ma to info, ofkoz nie ubliżając Krakersowi :]

Opublikowano

Spoko, przypadkowo trafiłem na tą walkę, a że nie widziałem tego w tym temacie to postanowiłem to umieścić.

Jakieś linki do pozostałych item moves?:)

Opublikowano

Tak nawiasem mówiąc to naprawdę imponujący jest ten Hwo z tego filmiku <bravo>