Skocz do zawartości

Killzone 2

Featured Replies

Opublikowano

saptis- mam nadzieję, że udajesz. :lol:

Przecież to była ironia Zeratula. :rolleyes:

Wczytaj się jeszcze raz w jego post i pomyśl trochę.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 761,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Pozwolę sobie przywrócić ten temat, ponieważ John Linneman z Digital Foundry wrzucił wczoraj niezwykle interesujący film dotyczący tej gry.     Zwróćcie uwagę na omawiane w trzec

• Pograłem trochę w killzone 2 i na razie muszę stwierdzić że Halo 3 jest lepsze a o Halo Reach nie wspominając. te sterowanie jest jakieś dziwne przez co wyminana ognia nie sprawia takiej przyjemności

• Killzone skończony. Cudowna gierka, na ps4 chyba nie ma tak dobrze zrobionej singlowej strzelanki. Warto zagrać jak ktoś nie grał, pure fun  

Opublikowano

Właśnie siedzę na killzone.com. Panowie, genialna sprawa! Mnóstwo statystyk, jest też opcja przeglądania meczy i to jaka! Masakara! Jest jeszcze lepiej niż na bungie.net!

Opublikowano

A nie wie ktoś czy gra może pojawiła się juz w MM w Chorzowie, Katowicach, Zabrzu lub Będzinie?

Opublikowano

Ja i moi qmple juz "poustawiali sobie" podstawowe rzeczy (avatary, dane osobowe itp) Jak nic ta stronka sama w sobie juz tylko napala na gre :P.

BTW: Ultima chyba jednak jutro wysyla (w dzien premiery), wiadomo cos o premierze KZ2 w Caerffour ??.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano
A nie wie ktoś czy gra może pojawiła się juz w MM w Chorzowie, Katowicach, Zabrzu lub Będzinie?
z tego co wiem... w katowicach jest.

Opublikowano

killzone.com - pierwsze wrażenie

http://www.ps3site.pl/killzonecom-pierwsze-wrazenie/15089/

Polecam! A najlepsze, że strona będzie dostępna z poziomu gry! :)

PS. Właśnie dostałem wiadomość z ultimy, że jutro pogram sobie w KZ2 :) Wolne na czwarte i piątek wypisane seses :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

killzone.com bardzo pierwsza liga, właśnie siedzę sobie w dziale tutorials i czytam o klasie, którą mam zamiar grac - assault, mam jedynie nadzieję, że odpowiednio zbalansowali bronie i dodatki do klas i CI KOLESIE nie będą przegięci, zobaczymy już niedługo

Edytowane przez newyorkdanzig

Opublikowano
BTW: Ultima chyba jednak jutro wysyla (w dzien premiery), wiadomo cos o premierze KZ2 w Caerffour ??.

Moze innym tak, ale mi Ultima wyslala juz dzisiaj. :D

Opublikowano

Żadnego info z Wirtusia,jak jutro nie będzie gry to ostatni raz tam zamawiam.

Opublikowano

W Kielcach MM juz jest .... ale jeszcze gratisowe filmy nie doszly i od jutra maja sprzedawac razem z filmem. ceny jeszcze nie znaja ale na 90% 199 zeta.

Opublikowano

w kieleckim MM juz mają, nawet gralismy (MOC!!) , ale dostali zakaz sprzedazy dzis, wiec zaczynam od jutra

z zatowarowaniem raczej nie bedzie problemu bo mają 25 sztuk zwyklej i 25 z black hawk down bd (w tym jedna moja 8) )

Edit

O widze, ze kolega Nedwed juz wyczaił, do zobaczenia online

Edytowane przez rosnomak

Opublikowano

Myslalem ze dam rade wytrzymac, ale jak (pipi) widze ludzi z KZ2na friend liscie to mnie skreca.

Wylaczcie przynajmniej konsole z netu. I tak nie ma serwerow a przestaniecie w(pipi)ic uzytkownikow z mniejszych miejscowosci :D

Opublikowano

Rosnomak a nie wiesz kiedy beda jzu te zestawy z Filmem na BD. Chodzi mi o godzine bo wkoncu nie wiem ??

Opublikowano

W bielskim MM zestawik już jest w sprzedaży - 1380 zł. Trzeba będzie się wybrać za jakąś godzinkę:P

Edytowane przez PawciosS

Opublikowano

w Satrunie w Krakowie jeszcze nie mają zestawów z filmem , miały przyjść dziś ale nie przyszły i dopiero jutro będą ale nie wiadomo o której..

MediaMarkt też ma te zestawy z filmami ? :)

ps. Też dostałem invite do znajomych na ps3 od kogoś co zdradza zakończenie Killzone2 ! Co za palant ! :wkurzony:

Opublikowano

The battle replay for MP-08 Corinth Crossing shows Helghast warping across the map!

This is a known issue with the game that will be addressed in a future patch.

źródło: killzone.com

czy to chodzi o błąd gry czy błąd powtórki rozgrywki? domyślam się, że jednak gry i że patch nas czeka?

Opublikowano
Rosnomak a nie wiesz kiedy beda jzu te zestawy z Filmem na BD. Chodzi mi o godzine bo wkoncu nie wiem ??

podobno dzis wieczorem ma byc kurier, poszedlem z kolegą, ktory tyra w mm na sofcie na taki uklad, ze biore z rana samego kz2 za 199 (taka cena bedzie) a helikopter odbiore jak beda po dostawie

Opublikowano

Działa już MP ?

Opublikowano

Wrażenia na szybko po niespełna 2 etapach

-demko wygląda identycznie jak ten sam fragment w fullu

-gra chodzi ultra płynnie

-graficznie 1 etap to prawdę powiedziawszy syf w porównaniu do tego co widzę w drugim etapie gdzie można podziwiać w pełni oświetlenie,cienie,odpadające tynki itp

-nonstop walka,zero odpoczynku

-błędy w polskim dubbingu(co innego czasem mówią,co innego pisze)

-multi nie działa

-poprawili przeładowywanie broni gdy się kryje pod L2-w fullu postać automatycznie się kryje gdy przeładowuje

zmykam dalej zabijać Helgastów

edit.Jacobss ten koleś co nam wysłał inva z spoilerem musi być z tego forum.Musi śledzić ten temat bo wiedział,że jesteśmy fanami gry i chciał nam spiepszyć przyjemność z gry..Helgańskie ścierwo z niego :)

PS.jeśli ktoś miał ale co do grafiki to polecam zaczekać do jutra-drugi etap mnie zmasakrował wizualnie ,a gdzie tam reszta gry :)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
Wrażenia na szybko po niespełna 2 etapach

-demko wygląda identycznie jak ten sam fragment w fullu

-gra chodzi ultra płynnie

-graficznie 1 etap to prawdę powiedziawszy syf w porównaniu do tego co widzę w drugim etapie gdzie można podziwiać w pełni oświetlenie,cienie,odpadające tynki itp

-nonstop walka,zero odpoczynku

-błędy w polskim dubbingu(co innego czasem mówią,co innego pisze)

-multi nie działa

-poprawili przeładowywanie broni gdy się kryje pod L2-w fullu postać automatycznie się kryje gdy przeładowuje

zmykam dalej zabijać Helgastów

edit.Jacobss ten koleś co nam wysłał inva z spoilerem musi być z tego forum.Musi śledzić ten temat bo wiedział,że jesteśmy fanami gry i chciał nam spiepszyć przyjemność z gry..Helgańskie ścierwo z niego :)

PS.jeśli ktoś miał ale co do grafiki to polecam zaczekać do jutra-drugi etap mnie zmasakrował wizualnie ,a gdzie tam reszta gry :)

Głownie się zgadzam tylko ja zaliczyłem raz lekki spadek animacji, a moment był niezbyt wymagający więc nie wiem czemu :P

Wszystkiego wybuchy śmigają jak złe ^_^

Opublikowano
W Kielcach MM juz jest .... ale jeszcze gratisowe filmy nie doszly i od jutra maja sprzedawac razem z filmem. ceny jeszcze nie znaja ale na 90% 199 zeta.

No to jutro od 9 rano jestem w MM :D