Opublikowano 10 grudnia 200816 l Sorry, ze odkopuje, ale nie mialem gdzie zadac tego pytania. Co dzieje sie z Sal'em w GTA 3 ? interesuje mnie tylko ta postac, a nie chce mi sie przechodzic po raz 2 trojki zeby sie tego dowiedziec. Edytowane 24 lutego 201015 l przez Siwy_
Opublikowano 13 października 200915 l Ukończyłem na PS2 i mnie trochę zawiodło. Nudziłem się. Ale pewnie wynika to z tego, ze już na rynku jest GTA IV, a ja za późno zabrałem się za tą odsłonę.
Opublikowano 23 stycznia 201312 l temat niezbyt dobry bo chodzi mi o gta 3 na androida ale chcialem sie podzielic pewnym wrazeniem. sterowanie wydaje sie niewygodne. gral ktos?
Opublikowano 29 grudnia 20159 l 8/10 te LCS bo motory są dodane plus klimat Ojca Chrzestnego (misje u jednego typa, nie pamiętam nazwiska)
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Moja pierwsza gra na PSP, mózg wybuchał widząc tę grafikę te 10 lat temu na urządzeniu mobilnym
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Pamiętam jak widziałem gameplay-e z gry podczas zimy . Gameplay z jazdą hummerem i śniegiem robił , ale psp dopiero nabyłem po premierze VCS. Szkoda że nie pomyśleli o takich ex-ach na vite...