Skocz do zawartości

GTA Liberty City Stories

Featured Replies

Opublikowano

Sorry, ze odkopuje, ale nie mialem gdzie zadac tego pytania.

Co dzieje sie z Sal'em w GTA 3 ? interesuje mnie tylko ta postac, a nie chce mi sie przechodzic po raz 2 trojki zeby sie tego dowiedziec.

Edytowane przez Siwy_

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 17,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem na PS2 i mnie trochę zawiodło. Nudziłem się. Ale pewnie wynika to z tego, ze już na rynku jest GTA IV, a ja za późno zabrałem się za tą odsłonę.

• Moja pierwsza gra na PSP, mózg wybuchał widząc tę grafikę te 10 lat temu na urządzeniu mobilnym

Opublikowano

Sayonara Salvatore ;P

Jedna z ciekawszych misji :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ukończyłem na PS2 i mnie trochę zawiodło. Nudziłem się. Ale pewnie wynika to z tego, ze już na rynku jest GTA IV, a ja za późno zabrałem się za tą odsłonę.

• 3 lata później...
Opublikowano

temat niezbyt dobry bo chodzi mi o gta 3 na androida ale chcialem sie podzielic pewnym wrazeniem. sterowanie wydaje sie niewygodne. gral ktos?

Opublikowano

Jest cały dział mobile od takich pytań ziomuś ;]

Opublikowano
Jest cały dział mobile od takich pytań ziomuś ;]

ok

• 2 lata później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

8/10 te LCS bo motory są dodane :banderas: plus klimat Ojca Chrzestnego (misje u jednego typa, nie pamiętam nazwiska)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moja pierwsza gra na PSP, mózg wybuchał widząc tę grafikę te 10 lat temu na urządzeniu mobilnym :banderas: