Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Ace Combat 5 i tylko on. Niby AC4 i AC0 mają ten sam styl rozgrywki, ale AC5 nadrabia ilością i jakością misji, a także świetną muzyką i fabułą.
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Słyszałem ze w 5 ze srednim angielskim moze byc problem z ukonczeniem misji, prawda to ?
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Trzeba być naprawdę niezłym głąbem. Przecież to zręcznościówka, nie symulator.
Opublikowano 19 kwietnia 200916 l Czołem. Czy ktoś może mi polecić gry w stylu "Black"? Z góry mówię, że "Killzone" mi nie podchodzi. Zdecydowanie wolę rozgrywkę taką, jaką prezentuje "Black" - wojna ludzi z ludźmi, zróżnicowane poziomy (i otwarte z rogrywką typu "stealth" i ciasne pełne akcji z kompanami u boku i palcem ciągle na spuście), dobrze odwzorowane bronie, akcje solo ale i z drużyną do pomocy, ze sterowaniem, które nie przypomina paralityka w konwulsjach (jak np. celownik optyczny w "Killzone"). Spośród opisów i filmów w sieci wybrałbym "CoD:3", ale nie miałem okazji w niego osobiście grać stąd moje pytanie do znawców tematu -- Pozdrawiam, Rudiok
Opublikowano 19 kwietnia 200916 l Mam pytanie jak sądzicie czy wyjdą na ten sezon nowe gry sportowe czyli nba 2k10 lub pes 2010?
Opublikowano 19 kwietnia 200916 l Czołem. Czy ktoś może mi polecić gry w stylu "Black"? Z góry mówię, że "Killzone" mi nie podchodzi. Zdecydowanie wolę rozgrywkę taką, jaką prezentuje "Black" - wojna ludzi z ludźmi, zróżnicowane poziomy (i otwarte z rogrywką typu "stealth" i ciasne pełne akcji z kompanami u boku i palcem ciągle na spuście), dobrze odwzorowane bronie, akcje solo ale i z drużyną do pomocy, ze sterowaniem, które nie przypomina paralityka w konwulsjach (jak np. celownik optyczny w "Killzone"). Spośród opisów i filmów w sieci wybrałbym "CoD:3", ale nie miałem okazji w niego osobiście grać stąd moje pytanie do znawców tematu -- Pozdrawiam, Rudiok Jeśli grałeś w coda 2 to możesz spokojnie kupić 3. Jak dla mnie gra warta polecenia. Edytowane 19 kwietnia 200916 l przez Gromi
Opublikowano 19 kwietnia 200916 l Mam pytanie jak sądzicie czy wyjdą na ten sezon nowe gry sportowe czyli nba 2k10 lub pes 2010? Pro Evolution Soccer 2010 Playstation 2 Release Date: September 30, 2009 NBA 2K10 Exclusively on PlayStation 3 Release Date: October 31, 2009 Edytowane 19 kwietnia 200916 l przez Labtec
Opublikowano 19 kwietnia 200916 l W których częściach FIFA na PS2 można robić Dudek Dance? I czy w którejś można robić własnoręcznie "cieszynki" jak na PS3? Czyli automatycznie pytanie, którą część FIFA kupić tak właśnie "dla funu" - czyli cieszynek, dudek dance i takich bzdur. Do normalnych meczów mam PES2 i PES5, ale chciałbym czasem z kumplami zasiąść i się pobawić w taniec itepe.
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l Witam Mam pytanie do znawców tematu.A mianowicie: Zastanwiam się na kupnem gry God Of War 2(god of war przeszedłem wzdłuż i wszerz) a Devil May Cry(pierwsza część) Która z tych gier bardziej cieszy oko,efekty walki itd. Co polecacie bardziej?
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l Bierz GoW'a 2 i się nawet nie zastanawiaj, ucieszy ci i oczy i palce.
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l Witam Mam pytanie do znawców tematu.A mianowicie: Zastanwiam się na kupnem gry God Of War 2(god of war przeszedłem wzdłuż i wszerz) a Devil May Cry(pierwsza część) Która z tych gier bardziej cieszy oko,efekty walki itd. Co polecacie bardziej? Oczywiście, że GoW2! Gierka rządzi w każdym aspekcie!! Wiem co mówię, bo przeszedłem obie z 10 razy 8)
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l Witam Mam pytanie do znawców tematu.A mianowicie: Zastanwiam się na kupnem gry God Of War 2(god of war przeszedłem wzdłuż i wszerz) a Devil May Cry(pierwsza część) Która z tych gier bardziej cieszy oko,efekty walki itd. Co polecacie bardziej? obie gry są świetne, ale God of War (zarówno 1 jak i 2) są znacznie bardziej wciągające i dają więcej przyjemnsoci z gry. GoD2 na pewno znacznie bardziej cieszy oko, w końcu to jedna z najładniejszych (chyba anwet najładniejsza) gra na ps2. Lokacje poprostu wgniatają w fotel. Nie moglem sie nadziwić jak to możliwe, taka grafa na ps2? Grałeś w jedynkę wiec sam wiesz. Ta gra wymiata!
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l DMC pochodzi z czasów, kiedy wersje PAL gier Capcomu były z reguły biedne (potem sytuacja zmieniła się na lepsze). GoWII natomiast porządnie skonwertowano na PAL. Edytowane 20 kwietnia 200916 l przez Sonotori
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Od 30 kwietnia w M1 promocja na gry ps2, przykładowo Burnout Revenge za 29,90 zł, chyba się skuszę, a może coś innego będzie ciekawego.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Jakie inne wyścigi na ps2 polecacie, prócz serii Gran Turismo i Burnout. W wyścigach chciałbym zobaczyć ścigającą nas policję, może jakiś NFS, jeśli tak to jaki ?
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l midnight club 3 a jesli chodzi o nfsy w ktorych sciga nas policja to albo hot pursuit 2 albo most wanted Edytowane 25 kwietnia 200915 l przez Siwy_
Opublikowano 3 maja 200915 l Mam takie pytanie, czy opłaca się kupić obydwie części Red Faction?słyszałem ze gra nie jest zła, ma dobry system zniszczeń i w miarę gameplay i jeszcze mam pytanie o Street Fighter Alpha Anthology, opłaca się ją kupić?
Opublikowano 4 maja 200915 l Tak, Red Faction to bardzo dobra strzelanka. Mam dwójkę, jedynki nie sprawdzałem, a gra ma bardzo dobry system zniszczeń, fajny multiplayer (na 4 + boty), masę aren, postaci do odblokowania i świetne bronie, polecam. A ja mam takie pytanie: Czy na PS2 jest jeszcze jakaś strzelanka w której mógłbym grać na 4 z botami? Nie interesuje mnie Time Splitters, bo ma za lekki klimat, słyszałem o Cold Winter, opłaca się w to zagrać?
Opublikowano 4 maja 200915 l Mam takie pytanie, czy opłaca się kupić obydwie części Red Faction?słyszałem ze gra nie jest zła, ma dobry system zniszczeń i w miarę gameplay i jeszcze mam pytanie o Street Fighter Alpha Anthology, opłaca się ją kupić? Red Faction część pierwsza, pamiętam, że bardzo dobrze się przy niej bawiłem. Tyle, że grałem na Piecu ( ale o wersji na ps2 też wiele dobrego słyszałem ). W dwójkę nie grałem, ale niby średnia. Co do systemu zniszczeń - można faktycznie rozwalić tylko to co zaplanowali autorzy, ale w momencie, gdy gra wyszła to i tak całkiem nieźle to wyglądało.
Opublikowano 4 maja 200915 l A ja mam takie pytanie: Czy na PS2 jest jeszcze jakaś strzelanka w której mógłbym grać na 4 z botami? Nie interesuje mnie Time Splitters, bo ma za lekki klimat, słyszałem o Cold Winter, opłaca się w to zagrać? a quake'a sprawdzales ? jest multi na 4, nie wiem tylko czy mozna dodac boty bo nie mam multitapa do ps2
Opublikowano 4 maja 200915 l Dzięki, nawet niewiedziałem że ta gra jest na PS2. Kiedyś zagrywałem się w nią na piecu, a teraz będę ją miał na PS2, dzięki wielkie. Edytowane 4 maja 200915 l przez Smuniak4444
Opublikowano 6 maja 200915 l Mam mały problem. Zastanawiam się nad kupnem dobrego Rpg na ps2 i zastanawiam się na final fanyasy X i final fantasy XII. Wiem, ze w X finalu jest system walki podobny do poprzednich części, a w XII wprowadzono możliwość poruszania się po polu walki, gambity, licencje itp. Mam więc pytanie. Która część jest lepsza i czy dają one tyle samo frajdy co final IX na PSX (aktualniue w niego gram)???