Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Spróbuję, może coś da. Jak sam szukałem, to mi wyskakiwały tylko problemy z jumper pakiem, ale mój jest na pewno w porządku, i objawy są inne. Jak coś to w edicie tego posta dam znać co z tego wyszło.

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 66,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• philipo
    philipo

W zeszłym tygodniu ogłoszono wyniki The N64Brew Game Jam 2024, czyli konkursu na gierkę na Nintendo 64. Motywem przewodnim było stworzenie minigierki w której rywalizować musi czterech graczy. Te mini

• philipo
    philipo

Fajna recenzja/opis SummerCard 64 na stronce RetroAge https://retroage.net/summercart64/

• Mam wrażenie, iż jednak wersja na psx prezentuje się z deczko lepiej xD

Opublikowano
8 minutes ago, Mari4n said:

Spróbuję, może coś da. Jak sam szukałem, to mi wyskakiwały tylko problemy z jumper pakiem, ale mój jest na pewno w porządku, i objawy są inne. Jak coś to w edicie tego posta dam znać co z tego wyszło.

Jak masz możliwość to sprawdź z Extension Packiem, pomimo tego, że gry takie jak Zelda go nie obsługują. 

Opublikowano
28 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Jak masz możliwość to sprawdź z Extension Packiem, pomimo tego, że gry takie jak Zelda go nie obsługują.

Mam i sprawdzałem. To samo. Duke nukem zero hour go wykorzystuje

Dobra, rozkręcam. Mam trochę papieru ściernego i IPA

Opublikowano

Niby Duke chodzi normalnie, ale to potrafi w różnych momentach mi się zwiesić. Armorines cały czas zawiesza, i od początku tak z nią miałem. Wydaje mi się że cart jest walnięty, może trzeba kondensator w nim wymienić.

Ehhh... i po co kiedyś sprzedawałem swoje wcześniejsze N64 z grami? :nosacz2:

Duke'a nie planuję sprzedawać, bo sam go mam niecały rok, ale jakbym zmienił zdanie to się odezwę

Edit: przeczyszczenie styków w konsoli pomogło, zero zawieszek. Już raz czysciłem ale bez skutku, więc chyba za słabo to wtedy zrobiłem. Tylko Armorines dalej robi problemy, ale ewidentnie wina carta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W zeszłym tygodniu ogłoszono wyniki The N64Brew Game Jam 2024, czyli konkursu na gierkę na Nintendo 64. Motywem przewodnim było stworzenie minigierki w której rywalizować musi czterech graczy. Te minigierki zebrane jako całość razem do kupy w jeden rom robią fajne wrażenie.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś już kupił? Kiedyś wezmę ale narazie nie mam miejsca na podłączenie N64 i czasu by na niej grać. Pięknie to się rozwija, kiedyś Everdrive był marzeniem ale cena chora.