Opublikowano 17 lipca 200816 l Działa Wam Last.fm (i wasze, i ogólna stronka) ? Mnie się otworzyć nie chce.
Opublikowano 17 lipca 200816 l Przed napisaniem poprzedniego posta działało, ale już nie działa, drogi Batonie.
Opublikowano 17 lipca 200816 l Coś się u nich pierdoli, trzeba uczciwie przyznać. Albo faber z wakacji wrócił. Edytowane 17 lipca 200816 l przez Royal
Opublikowano 17 lipca 200816 l Bez jaj nie aż sie nie chce na to patrzeć teraz taki paskudny wygląd. Ta beta to już na stałe zastąpiła stare last.fm ? Nie ma odwrotu ? Ktoś powinien normalnie załozyć petycje o powrót starej wersji A wystarczyło przecież nie zmieniać interface'u starej wersji a dodać nowe kolorystycznie skiny i te nowe funkcje !
Opublikowano 17 lipca 200816 l Hweheheheh w sumie to.... nie podoba mi sie ten nowy last.fmXD Moze to jakas wersja dla tych co pracuja na rozdzialce 2000x, bo wszystko jest obrzydliwie duze i trzeba paskiem przeciagac, ogolnie dupnie.
Opublikowano 17 lipca 200816 l milion razy scrollem przeruchac trzeba żeby sie do szałta dokopać ;/ Do tego last ślimaczy jak stara kurwa po 3dniowym maratonie gangbanga - no zajebiście wręcz. niech naprawią te ślimaczenie i żeby to tak nie muliło strasznie to będzie git. I jeszcze jakby dodali możliwość wyboru UI (stary i ten nowy) to byłoby wypaśnie.
Opublikowano 17 lipca 200816 l Jestem w grupach do ktorych nie naleze, 1000 scrobbli w plecy, efekciarstwo kosztem czytelnosci, ale to bylbym w stanie przebolec. Nie pierwszy raz konto na lascie mi sie pokaszanilo. Dziekuje temu serwisowin, nie korzystam.
Opublikowano 17 lipca 200816 l nie czaję tego "teraz na całym świecie" ze strony głównej Teraz, na całym świecie… Wrocław – 97 osób uczestniczy w koncercie Bohren & der Club of Gore bessęsu
Opublikowano 17 lipca 200816 l To wiem, ale czemu mam teraz więcej klikać, niż klikałem. Trzeba więcej przewijać i więcej klikać, taki wygodny jest ten nowy interfejs. No Jezu.
Opublikowano 17 lipca 200816 l polecam myszki ze scrollemx2. trzy smyrniecia paluchem i jestem na dole.
Opublikowano 17 lipca 200816 l podoba mi się nowy last. już nie muli i wszystko śmiga jak trza. jest przejrzystszy i milszy dla oka.
Opublikowano 17 lipca 200816 l Do tego last ślimaczy jak stara kurwa po 3dniowym maratonie gangbanga - no zajebiście wręcz. niech naprawią te ślimaczenie i żeby to tak nie muliło strasznie to będzie git. przypominam, ze dopiero co byla premiera. Nic dziwnego, ze serwery sa przeciazone jak kazdy chce zobaczyc jak to wyglada. stary layout i tak nie wroci, wiec nie ryczec
Opublikowano 18 lipca 200816 l ci ktorzy chca starego lasta wskakiwać do grupy xd http://www.lastfm.pl/group/Bring+back+the+old+Last.fm
Opublikowano 18 lipca 200816 l Coś podobnego było przy okazji poprzednich zmian i chyba nie zadziałało ;].
Opublikowano 18 lipca 200816 l mi tam sie podoba. I tak wszyscy za tydzien sie przyzwyczaja i przestana smucic :]
Opublikowano 18 lipca 200816 l Ja już się przyzwyczaiłem. Na szałta i tak "raz na rok" zaglądam, sąsiadów mam w nosie, reszta praktycznie się nie zmieniła (poza wyglądem)
Opublikowano 18 lipca 200816 l 3000 członków grupa za powrotem starego last fm ciekawe czy to coś da xd Edytowane 18 lipca 200816 l przez J.D
Opublikowano 18 lipca 200816 l a mnie gdzie masz ? Ciebie mam wśród friendsów A to nie to samo co sąsiedzi! Aha, jedynie ten plejer sobie zablokowałem, bo strasznie muli. Tera jest elegancko.
Opublikowano 18 lipca 200816 l Aha, jedynie ten plejer sobie zablokowałem, bo strasznie muli. Tera jest elegancko. gdzie? jak ?
Opublikowano 18 lipca 200816 l Aha, jedynie ten plejer sobie zablokowałem, bo strasznie muli. Tera jest elegancko. gdzie? jak ? tez jestem ciekaw.