Opublikowano 19 lutego 200916 l Genialnie, ciągle się zastanawiałem nad zakupem tej części na PS3 jako, że mój pecet jest za stary na nowego Unreal'a, ale ten dodatek chyba mnie przekona do kupna UT 07. No i najważniejsze, że będzie split-screen więc będzie można pograć z bratem ^_^
Opublikowano 27 lutego 200916 l ja mam inne pytanie jak jest z precyzja i scrollingiem ekranu? gralem na x360 ale w sumie bylo dosyc ciezko (chodzi glownie o snajpe) jest ktos kto gral w obie wersje niech powie czy sie roznia sterowaniem(plynnoscia przesuwania ekranu)?
Opublikowano 5 marca 200916 l Patch do UT3 przesunięty! http://www.ps3info.pl/story-560-Patch-do-UT3-przesunity.html
Opublikowano 7 marca 200916 l Patch wyszedl. Titan pack jest przsuniety. CO do samej gry: UT3 jest swietne jak kazde UT ja gram w Unreala od pierwszego UT wlasnie i moim zdaniem dopiero UT3 jest tak dobre jak oryginal, chociaz kazda czesc byla dobra. Gre warto kupic, zwlaszcza jak macie w Polsce korzystna cene, w Anglii da sie kupic bardzo, bardzo tanio okolo 12 funciakow. Co do serwerow: do tej pory bylo tak , ze serwery Midway byly bardzo kiepskie, natomiast serwery graczy o ile wyszukiwarka pokazywala ping do 100 byly swietne, gra chodzila jak marzenie. Jezeli grales kiedykowliek w UT i lubiles rozgrywke, polecam zakup UT3, mam nadzieje ze troche ludzi powroci do gry bo jak na razie tloku na serwerach raczej nie ma.
Opublikowano 7 marca 200916 l Ja wlasnie kupilem gre z powrotem. Za 47 zeta mysle ze to swietna inwestycja. UT + titan pack,spleet screen, trofea i mapy graczy= wypas za smieszna cene
Opublikowano 8 marca 200916 l Z powrotem, a nie spowrotem i bez obrazy :-) Dbajmy o język. Tak, UT3 to świetny, dynamiczny kawałek kodu. Szkoda, że na konsolach ludzie wolą coś głębszego, gdy tu jest i dynamika i taktyka. Trofea w UT3, właśnie zdobyłem!! Edytowane 8 marca 200916 l przez ArturNOW
Opublikowano 8 marca 200916 l Cos glebszego lol mowisz np o CoD? bardziej banalnego FPSa nie ma, nie wiem gdzie w nim glebia
Opublikowano 8 marca 200916 l Czy to jest normalne, ze mi sie nie chce sciagnac ten patch co daje splita??? W ogole mi nie wyskakuje okienko z informacja o patchu... co robic???
Opublikowano 8 marca 200916 l Z tego co się dowiedziałem od Adi-INSANE to masz wersję US i patch dla tej wersji będzie dopiero jutro.
Opublikowano 8 marca 200916 l Z powrotem, a nie spowrotem i bez obrazy :-) Dbajmy o język. Tak, UT3 to świetny, dynamiczny kawałek kodu. Szkoda, że na konsolach ludzie wolą coś głębszego, gdy tu jest i dynamika i taktyka. Trofea w UT3, właśnie zdobyłem!! Taktyka to moze i jest jak ludzie zbytnio za dobrze nie graja. Jak potrafi sie grac to i 2vs8 mozna wygrac Prawda Adi?
Opublikowano 8 marca 200916 l Cos glebszego lol mowisz np o CoD? bardziej banalnego FPSa nie ma, nie wiem gdzie w nim glebia Ja miałem na myśli "głębszego" bo UT to taktyka i dynamika od lat. Pamiętam pierwszego UT.
Opublikowano 9 marca 200916 l Taktyka to moze i jest jak ludzie zbytnio za dobrze nie graja. Jak potrafi sie grac to i 2vs8 mozna wygrac Prawda Adi? mhm
Opublikowano 9 marca 200916 l To jak jest z tym patchem co? O ktorej bedzie mozna go pobrac? Ktos, cos moze wie??
Opublikowano 12 marca 200916 l Dzisiaj wyszedł do wersji USA miłej zabawy Może jakieś ustawki pod trofea chętnych do cooperative zapraszam na pw A propo 500 wygranych meczów to przegięcie jest Edytowane 12 marca 200916 l przez metral
Opublikowano 12 marca 200916 l Jeżeli grasz dla torphies to przegięcie, a jak sobie grasz to za jakiś czas dograsz;-)
Opublikowano 13 marca 200916 l Gram dla przyjemności raz na jakiś czas, żaden ze mnie pro dlatego 500 zwycięstw to dla mnie przegięcie :]
Opublikowano 16 marca 200916 l Jak z tym Titan Pack? W sumie trofea i splitscreen są, spostrzegłem tez troche nowych modów do pobrania i 4 mapki z menu mod browser, tylko nie wiem czy to nie jakieś stare mapki. Wiec czy to może już?
Opublikowano 18 marca 200916 l witam was mam pytanie takie z innej beczki czy ktos moze spotkał sie z wehikułem pod nazwą hellfire smpa? szukam skubańca i nie mogę znaleźć. Tylko tego pojazdu nie udało mi sie odszukac. Jesli ktos zauwazył na jakiej planszy i w jakich okolicznosciach to z góry dziekuje za podesłanie konkretnych danych
Opublikowano 18 marca 200916 l Free Unreal Tournament 3 Titan Pack Lands Tomorrow http://blog.us.playstation.com/2009/03/18/...lands-tomorrow/
Opublikowano 20 marca 200916 l Oplacalo sie trzymac wersje USA, Serwery sa juz dawno Worldwide a teraz Tytan sciagniety hmm nie wiadomo jak dlugo przed EU Edytowane 20 marca 200916 l przez Welna