Opublikowano 19 maja 200915 l Jak oglądam niektóre pokoje, to zaczynam doceniać to co mam. To zaszpanuj Serio mam wrażenie ludzie że poniektórzy tu szukają dziury w ścianie btw.
Opublikowano 20 maja 200915 l Ja w empiku takiego nie widziałem . Mój jest tak jakby krojony z siłowni.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l http://img199.imageshack.us/i/dsc00642.jpg/ http://img199.imageshack.us/i/dsc00650.jpg/ http://img199.imageshack.us/i/dsc00647j.jpg/ http://img199.imageshack.us/i/dsc00646v.jpg/
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Kable mnie niestety irytują. Zastanawiam się jak je schować. P.S. Nie piję
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Nie wyrobiłbym z taką ilością kabli. Nie irytują Cię one ? :> ja mam ich więcej. 2 listwy zasilające po 7 wejść każda. ngc jeden scart + jeden zasilający ps3 jeden hdmi + zasilający + optic + kabel od netu ps2 jeden zasilający + component + optic x360 + jeden zasilający + component + kabel od netu dalej idą kable od kompa hdmi + zasilający + kabel do netu i wszystkie kable do amplitunera ampiluner swoją drogą kolejne kable. ich nie da się uniknąć ona są jak Judgment Day. nieuniknione
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Eeee wystarczy zamontować listwy maskujące, albo zrobić sobie rurki na kable wbudowane w ścianę.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Ja bym sie wstydzil przyprowadzac panne do takiego pokoju z malowidlem playstation na scianie, ja mam tylko telewizor i aktualny sprzet i kilka gier, no ale co kto lubi cnie.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Ja bym sie wstydzil przyprowadzac panne do takiego pokoju z malowidlem playstation na scianie, ja mam tylko telewizor i aktualny sprzet i kilka gier, no ale co kto lubi cnie. Na szczęście mam jeszcze drugi pokój bez zbędnych malowideł
Opublikowano 7 czerwca 200915 l a ja tam nie wstydzilbym sie przyprowadzac panny do pokoju z takim wy(pipi)czastym malowidlem bo niby czemu... wypas grafitti tez kiedys sobie cos takiego sprawie :] Jesli ty wstydzilbys sie przyprowadzac panne do takiego pokoju....to do mojego bys nawet menela z ulicy nie wprowadzil :] plakaty na scianach...gry na parapecie i wszedzie gdzie sie da..kartony na szafkach, pudla z grami i filmami na dywanie i na regalach tez gry i filmy...w calym pokoju filmy, konsole i gry i wszelka elektronika...gdzies tu na forum stare zdjecie sie panoszy ale ja tam Panne przyprowadzam i jakos nadal zemna jest ^_^ Edytowane 7 czerwca 200915 l przez Yuki
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Ofeck pewnie wszystkie konsole zrzuca do piwnicy jak panna do niego przychodzi.
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Witam wszystkich Nie razi was w oczy ten kabel zasilajacy, ktory wychodzi z konsoli pod skosem w gore do gniazdka w scianie? o_O Generalnie ja bym w zyciu tak sciany nie pomalowal, kiedys ci przejdzie i bedzie malowanie, poza tym malo proporcjonalny ten rysunek do wielkosci sciany... Jakis ladny mebelek na konsole by sie przydal a nie to szklane cos, w ogole wyglada na to jakbys to trzymal w kacie i pomalowal/oznaczyl sciane zeby ci nikt tu niczego innego nie postawil, nad kuchenka tez namalowales napis "Wrozamet"? Mi sie srednio podoba, wole cos wywazonego a nie walacego po galach. Kwestia gustu ale dla mnie to zwyczajny objaw jego braku. No offence of koz. Moja wina miałem zrobić zdjęcie bez podłaczonego tego kabla. A co do napisu Wrozamet to mogę Ci go namalować
Opublikowano 10 czerwca 200915 l ta wam przeszkadza jeden kabelek a u mnie od kabelkow meble sie uginaja kabelki od kolumn, od amplitunera, od konsol, 2 listwy, od kompa od sluchawek od wszystkiego jakbym mial jakies (pipi) i rureczki na scianach robic, zaklejac to czy inne glupoty to szlag by mnie trafil...najwazniejsze zeby sie o nie nie potykac....a ze sie nie potykam to wszystko jest GITES :]
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Ofeck pewnie wszystkie konsole zrzuca do piwnicy jak panna do niego przychodzi. Nie no akurat mam tylko ps2 i ok. 10 oryginalnych gier, raczej zestawik nie rzuca sie w oczy, nie wiem czy moja laska zwrocila na to uwage wogole:) w sumie tak na drugi rzut oka to ten pokoj Robaka nie wyglada tak zle, ale jak ktos pisal o grach walajacych sie wszedzie i ogolnym syfie to raczej nie sprzyja to nawiazywaniu blizszych relacji.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Rok chyba 2005 (już nie pamiętam) przemeblowałem mój pokój aby móc lanować ciągle w halo 1 ehh to były czasy !!!